We've made it all this way


Bild från imorse.

Dag 9 - Min bakgrundsbild på mobilen

 

 


I have loved you for a thousand years

Härlig dag! Började halv nio, hade då prov direkt i Fosterdiagnostik. Har knappt pluggat alls till det men ändå svarade jag på alla 18 (tror jag det var?) frågor & jag vet att jag hade rätt på de flesta. Sköönt! Efter det slutade vi haha så vi gick och käka. Sen drog jag ner till stan & mötte Linus, vi gick runt lite sen in på donken för att ta en glass. Jag provade nån ny skit med daim & chili i, trodde det inte skulle vara starkt men jodå! Kändes som halsbränna en halvtimme efteråt haha.. antingen är jag klen eller så hade de överdrivet mycket chili i min?

Dag 8 - Min bakrundsbild på datorn


Drog handen genom jorden

Kom hem för en stund sen, har knäppt lite kort + käkat sen dess. Har prov imorgon, & jag har verkligen inte pluggat på bra alls.. får lägga mig sent idag då och bara nöta in allt så det verkligen sitter. Om det kommer göra det är jag fan osäker på, haha. Blir nöjd för ett VG iallafall. Idag har jag även gjort lite förändringar.

• Klippt upp håret
• Klippt bort 2 cm i topparna
• Klippt luggen
• Slingat håret
• .. & slutligen bytt färg på iPhonen, från vit till svart!

Jag och Malin har alltid velat ha varandras färger, så då tänkte vi i fredags, varför inte byta? Vi ringde till Telia och frågade om det fungerade osv. och självklart sa dem, det går hur bra som helst! Så idag bytte vi. Tur att vi har samma abonemang och skaffade dem nästan samtidigt, ingen av oss har varken repor eller skador heller. Totally åzm. Som ni läste ovan i punktform, så har jag förändrat håret idag. Det var det jag kallade för c-c-c-c-changes. Linus var också med. Det var min privatfrissa syster Lisa som fixade det. Tack sis ♥


Angels on the moon

Nu ska jag se ett avsnitt Buffy + gosa med Fia, sen sängdags! Imorgon går jag egentligen till fem, men ska fråga om jag kan gå lite tidigare eftersom att jag & Linus ska till sis och göra c-c-c-c-changes. Och alla ni som följt mig & mina bloggar i något år vet vad det betyder, ellerhur? ;] Längtar iallafall, är på tiden nu! Aja, godnatt alla söta bloggisar!


Dag 7 - Mitt senaste inköp


Från mami!

Fick lite träningsgrejer av mamma eftersom att jag ska börja gymma snart..
Skorna var väldigt välbehövliga! Tack mamma!



Påväg hem..


Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

iPhone 4! Bästa mobilen jag någonsin haft. Ni som inte har, skaffa en! Så dyrt är det egentligen inte. Jag har abonnemanget Telia max 25, & det innebär att man kan ha det tills man fyllt 25. Man får 5000 gratis sms i månaden, fri surf, ringa gratis till alla inom telia och 49 öre/minuten till alla andra + gratis Spotify prenium i 6 månader.

Allt det för 298kr/månaden i 2 år + telefonen ingår! :]


Lördag 28/1-12

Mysig kväll igår! Åkte till Linus, käkade thaimat med han & hans familj samt drack kokosgroggar, mys! :] Hjärtat åkte och fiskade runt åtta imorse, och jag vaknade ungefär för en timme sen. Har duschat & ätit frukost, ska försöka plugga om en stund med tanke på att vi har ett stort prov på tisdag! Ha en bra lördag allihop! ♥




Bilder från gårdagen. Har ingen bild på Linus för han vill typ aldrig vara med på bild haha!


Crazy train


Fixad och klar! Haha det var inte meningen att jag skulle locka till håret, men provade
en lock & den blev skitfin - så fortsatte lite haha. Ha en trevlig fredag allihop! ♥

Dag 5 - Vart jag bor

Jag bor ena veckan hemma hos mamma med min katt i ett höghus på Brynäs, och andra veckan i ett radhus i Hemsta hemma hos pappa med Helena, lillebror Jacob och hunden Sesam. Båda statsdelarna ligger i Gävle, för er som inte vet!


Facemask

Härlig dag! Men vaknade ändå för sent, som vanligt. Gjorde mig klar på 20 min, sen var det iväg till skolan där man bara hade två lektioner. Har varit hemma nu ett tag, har packat lite och nu sitter jag här i en ansiktsmask. Känns alltid så sjukt obehagligt med den på, haha! Ska ta en dusch snart och sen ner till stan för att handla ny foundation eftersom att min är slut.. efter det blir det en hel helg med min Linus ♥

Green dress

Glömde visa er! Här är klänningen jag fick av Emily. Har aldrig haft något liknande på mig förut, och det är faktiskt min första gröna klänning någonsin! Den satt helt perfekt, och jag gillar den som tusan! :] Kommer förmodligen ha den på kryssningen under middan!


Jädra tidslinje

.. också står det att man kommer få tidslinjen om några dagar på Facebook. Kul!
Så bytte på en gång - ju snabbare jag blir van, destå bättre.


Student 2012: Ziperalldagen!

Idag hade vi bara en lektion, så då passade jag & tjejerna på att ha på våra ziperaller i skolan haha. Det var riktigt pinsamt eftersom att jag var rosa, och dvs. syns mest! Så jag bad Linda om vi kunde byta över lunchen, och det kunde vi snäll som hon är ♥ Det är inte lika pinsamt att gå i en svart med Student 2012-text på liksom. Nu är jag iallafall hemma, & har varit det ett tag. Har städat lite, packat upp och bara chillat vid datorn. Imorgon är det fredag, även fast det känns som om att det är fredag idag bara för att jag åkte till mamma.. haha hoppas hjärnan fattar att jag ska upp imorgon också & inte tror det är lördag, aja.


Nattfilm

Ligger & kollar på The Human Centipede 2, vidrigare än ettan! Första filmen var ju bara rolig nästan. Den här är sjuk! Aja, ska väl försöka sova snart.. Frågan är bara om jag kommer kunna, är inte ens en smula sömnig. Godnatt iallafall!


Dag 4 - Mina syskon

Lisa: Min syster. Hon är tio år äldre än mig men ändå tycker folk att vi ser jämngamla ut hihi. Hon är gift, har en 11-årig son, jobbar som sjuksköterska samt privatfrisör. Träning & iPhonen är det bästa hon vet ;] Hon är världens finaste & bästaste syster!

Tomas: Min storebror. Han är åtta år äldre, men är lik en 18-åring till personligheten. Han har ett band, & positionen är basist. Han har bl.a. åkt till London och spelat där. Tomas har världens bästa skratt & stil, diggar honom. Han är världens bästa bror!

Jacob: Min halvbror på pappas sida. Han är sexton år yngre än mig (imponerande va?!) och är en riktigt bestämd ung pöjk. Han älskar Bilar-filmerna & att bada, samt när man säger maskis åt honom. Han är världens sötaste lillebror som är en riktig liten glädjespridare.


So far away, too far, too long

Ändrat om lite på bloggen igen - ombytlig som jag är haha. Blev det bättre, sämre eller kanske likadant tycker ni? :] Har iallafall haft en bra dag. Kryssningen börjar närma sig & jag är riktigt tagg, har provat en balklänning idag som jag blev helt förälskad i - dock var den lite för lång, så måste ha klackar i den isåfall. Men det vill jag inte ha, är ingen klacktjej. Imorgon har jag bara en lektion, fy så skönt! Sen ska jag hem till mami & stanna där en vecka.

Dagens frukost


25/1-12

Kom till skolan för ungefär 10 minuter sen, och har redan blivit bortskämd av Emsy som jag både fått trocadero och en fin klänning av, aw söt! Slutar 15.30 idag, och då blir det kanske stan för att köpa en väldigt försenad födelsedagspresent. Vill även säga grattis till min fina vän Johanna som fyller 19 idag, hoppas du får en riktigt bra dag gumman! :]


Påväg mot skolan..

 


Goodnight fox, sleep tight!


Bjuder på en bild på mig som liten, naaaw.


Let's start with forever.


Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, någonsin. Vill bara ha dig och ingen annan. Jag hoppas att det föralltid är du & jag, och innerst inne så tror jag det kommer vara så också. ♥


Mina favoriter när det gäller iPhone-appar


1. Facebook - behöver jag ens förklara?
2. Horoscope - eftersom jag älskar horoskop så är detta ett måste.
3. iPredict - precis som facebooks "spåkulan" - den är ibland rolig, ibland tråkig.
4. Flashlight - man vet aldrig när man kan behöva en ficklampa!
5. Temple Run, Bubble Shooter och Mega Jump - mina favoritspel just nu. Testa!
6. SoundHound - använd denna när du vill hitta en särskild låt. Spela in eller nynna!
7. SF bio - håll koll på vad som går eller kommer på bio!
8. Autodance - fixa en autofixad musikvideo, väldigt roligt faktiskt!
9. Wordfeud - alla vet nog redan om den här. Ordspel.
10. Luminance, Pic Collage, Vintage Cam - bildprogram!
11. Talking Tom & Talking Ben - en söt katt & hund som härmar ens röst.
12. Blogg.se - bloggappen såklart.
13. Instagram - bästa appen! Älskar att ta bilder, och att kika på eller gilla andras.
14. Spotify - delad förstaplats med Instagram. Synd att den börjar kosta i februari bara.
15. Anteckningar - finns redan i mobilen men det är jävligt bra att ha!
16. Messenger & aMessenger - Facebookchatten & MSN.

I'll do anything for you


Dag 3 - 3 sanningar om mig

1. Jag feströker (mest på sommaren) - Ja, jag vet "Åh, det är så farligt! Du kommer få cancer, gul hy blablabla" MEN, det är inte så att jag röker jämt. DÅ hade det varit annorlunda tycker jag. Jag feströker för det är kul & gott, en festsak alltså - precis som alkohol! Att jag skulle börja röka på heltid är exakt samma sak som om att jag skulle börja dricka på heltid, vilket - jag kan lova er: INTE kommer hända.


Haha, zombie?

2. Jag hatar praktik! - Ja, det gör jag. Jobb är en annan grej, för där får man pengar. Praktik är så löjligt, oftast lär man sig knappt något eftersom att man för det mesta får göra skitjobben som att städa, diska osv och inte få betalt, bara matersättning. Hur svårt är det egentligen? Kul att man kommer få vara slavdrivare de 7 veckorna innan studenten då, fyfan.



3. Instagram är det nya Facebook - Ja, jag börjar tröttna lite på FB faktiskt eftersom att Instagram är så mycket roligare - för vi alla vet ju att en bild säger mer än tusen ord! Alla ni med iPhones, ladda hem appen och bli medlem + följ mig: sarahnorling :)


Tisdag 24/1

Försov mig imorse, kul.. vakna 20 minuter innan jag skulle gå så det blev lite stressigt. Men jag hann iallafall, och väl i skolan så kollade vi på en film + gick igenom instuderingsfrågorna till provet. Efter lunchen slutade vi. Just nu sitter jag i onepiecen och ska alldeles strax mysa ner mig i sängen och plugga, sen ska jag fixa en bloggdesign till en kompis. Hörs senare!

Btw, nu finns äntligen Moa Lignell's låt "When I Held Ya"Spotify! ♥

Dag 2 - Profilbild på facebook och mitt fullständiga namn


Mitt fullständiga namn: Sarah Margareta Norling

OnePiece

Underbar men ändå en jävlig dag! Påväg till skolan började det snöa som tusan och självklart blev hela ansiktet blött. Blev glad när jag kom till skolan för Malin hade sin rosa OnePiece med sig som jag skulle få låna tills studenten, hur söt är inte hon då?! ♥

Sen drog jag, Malin, Emma och Johanna ner till stan & fixade ett ärende samt käkade på donken, jag hade bara råd med en cheeseburgare men Malin var en ängel igen och lånade mig pengar :] historian sög, frös hela lektionen och kunde inte alls koncentrera mig på vad läraren sa. Gick till mormor ett tag men åkte hem nästan på en gång för mådde inte alls bra. Jag fryser lite fortfarande men bättre nu med OnePiecen på! :]

 


Mc' donken med tjejerna!


Goodbye weekend, hello schoolweek

Hade en bra kväll igår, jag & älskling åkte till Linus syster & Simon en stund. Linus mami Lena var också där. Vi åt supergod mat, så sjukt gott! Samt fikade & prata en massa om allting.

Steg upp för ungefär 40 min sen, har duschat och fixat mig - väntar nu bara på att hjärtat ska vakna. Idag går jag från 9.35-17.00, åh kill me. Efteråt ska jag till mormor en stund iaf. Nu ska jag nog försöka väcka sömntutan sen fixa frulle! Ha en bra dag alla söta läsare :]

 


Mina drömskor: Jeffery Campbell

Skulle seriöst svimma av glädje om någon köpte dessa till mig, strl 38. De finns på Nelly.com för 1895kr, dyra men hade jag pengarna hade jag köpt dem direkt ♥


Åh, äkta rockarskor. ♥

På middag hos svägerskan, underbart!


Dag 1 - En bild på mig


30 dagar - utmaning!

Nu är jag dryg igen & gör en till sånhär för att fylla ut bloggen med fler inlägg!
Och det gillar vi ju ändå trotsallt?

Dag 1 - En bild på mig
Dag 2 - Profilbild på facebook och mitt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om mig
Dag 4 - Mina syskon
Dag 5 - Vart jag bor
Dag 6 - Vad jag har för mobiltelefon
Dag 7 - Mitt senaste inköp
Dag 8 - Min bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Min bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten jag lyssnar på mest
Dag 11 - Hur jag sminkar mig
Dag 12 - Hur många bloggar jag har haft
Dag 13 - Någon jag saknar
Dag 14 - När jag föddes
Dag 15 - Vilken klass jag går i
Dag 16 - En bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats jag har varit på
Dag 18 - En gammal bild på mig
Dag 19 - En bild på mina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna jag har just nu
Dag 21 - 5 saker jag gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör mig glad
Dag 23 - En bild på mig som jag inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill jag bli när jag blir stor
Dag 25 - Mitt favoritgodis
Dag 26 - Min favoritresa
Dag 27 - Mina favoritskor
Dag 28 - Min dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på mig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Nu jävlar händer det snart

Mysig kväll igår! Det blev en öl och tequilarose med älskling samtidigt som vi kollade på Paranormal Activity 3. Den var sjukt läskig, men kunde ändå sova hur bra som helst inatt!

Idag klockan 10 var jag & pappa på Ansan's för att gå på handledarkurs. Trots att den varade i tre timmar så var den jävligt intressant och bra! Nu äntligen är körkortet på g, så glad!

 


Your poison running through my vains


Bild från skolavslutningen i tvåan med Johanna och Albin, saknar sommaren!

Tell the kids that I'm okay


Ni måste lyssna på den här, hur bra och fin som helst.

Jag saknar dig

Gjorde en akustisk cover på AiluCrasch "Jag saknar dig" i höstas, och nu publicerar jag den haha.. Hoppas det inte låter allt för jävligt! Personligen älskar jag låten, och älskar scenen den spelas i filmen Jag saknar dig. Så sjukt starkt och känsligt, så jävla bra!


Life's a road and I wanna keep goin'

Har pluggat i ungefär två timmar, så nu är jag typ klar med Fosterdiagnostikfrågorna - mycket stolt! Har tre kvar men de hittade jag inte så får fråga K i skolan på måndag. Har iallafall tagit en dusch, plattat håret, fixat ögonbrynen samt smörjt in mig med kokoslotion så nu känner jag mig fräsch! Ikväll blir det plankstek och mys med hjärtat. Livet är gött.

 


Ny design & header

Gjorde den nyss i typ en timme haha, ser ni den inte klicka på F5! Nu ska jag krypa ner i sängen, kika på Buffy och prata med hjärtat i telefon. Längtar sjukligt tills imorgon ♥


Today's outfit


Vit kofta, grått långt linne & svarta mönstrade strumpbyxor.

Strax innan det mörknar

Skolan var bra, haft en tråkrolig lektion på morgonen & lunch samt lite projektarbete då jag och Linda fick skrattanfall åt allt möjligt, haha! Kom hem vid två, har vart ute med hunden, gått till affären och suttit vid datorn sen dess. Ikväll ska jag försöka plugga lite mer & bara mysa framför teven sen imorgon kommer finaste hjärtat hit & myser tills på måndag ♥

Btw, idag har vi även vart tillsammans i 2 år och två månader, så underbart!


Snart händer det, och jag kan knappt vänta

Tråkig dag i skolan, även fast den var kort. Kom hem vid två, har glott på Buffy och pluggat fosterdiagnostik sen dess, duktig ja! Har gjort ungefär hälften av frågorna & tänkte göra klart de andra i helgen. Men ska snart fixa käk sen blir det nog ett avsnitt till av Buffy sen sängen!

image description

 


Torsdag 19/1


Minnen..


Jag i vitt btw.

Färglös som en tår, blir jag utan dina andetag


Dom sa att vår kärlek var dömd att dö

Dagens humör: Dampig/stressad/glad
Dagens mående: Småförkyld, annars bra
Dagens borde: Plugga..
Dagens frisyr: Bara utsläppt och borstat, orkade inte med plattisen idag
Dagens smink: Mascara, eyeliner, foundation
Dagens klädsel: Svart kofta, svart linne, leggings & shorts
Dagens planer: Ligga och värma mig, fryser som ett as
Dagens materiella vill ha: Pengar! + ett gymkort
Dagens fundering: Ingen speciell trorjag?
Dagens beroende: iPhonen som vanligt då hehe
Dagens tråkigaste: Förhöret, kylan, min snoriga näsis
Dagens längtan: Fredag, vad annars?
Dagens superlängtan: Studentkryssningen haha
Dagens tidning: Inte läst i någon tidning idag.. så ingen
Dagens låt: Lasse Lindh - Nu när du har mig förlorar du mig aldrig

Jag inser att tiden är kort



Ska iväg till skolan alldeles strax, blir en rätt lång dag idag, slutar typ halv fyra och då ska vi iväg och kolla flak till studenten. Kan inte förstå att det händer snart, så overkligt!

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Nu, brittisk kvällsfika (rostat bröd med sylt) och Eva & Adam! Härligt avslut på kvällen som jag mestadels powernappat bort haha.. Hörs imorgon, godnatt på er!


Mitt lilla, men mysiga rum. En jädra utsikt har man iallafall!

Dream on

Skoldagen gick bra, gick somsagt hem till mormor efter skolan. Fick lite fika samt en försenad julklapp, 500kr! Det behövdes, tack mormor ♥ Sen berättade hon även att hon ska hjälpa mig att betala balklänningen med mina föräldrar, de är bäst alltså. Hade inte klarat av att ta studenten utan er, TACK SOM FAN! :] Är hemma nu och ska alldeles strax plugga eftersom att vi har muntligt prov imorgon. Hörs när vi hörs!


Olive you and the little things you do

Hade en rätt bra skoldag igår, fick VG på fritidsarbetet & jag vet nu att jag ligger bra till på historian. Great! Efter skolan var jag med hjärtat och det var mysigt som vanligt, låg och kollade på OC & Buffy samt myste med min katt. Nu är jag i skolan och kom hit för typ en timme sen, är sjukt trött! Men slutar typ halv tolv idag så det är så värt det. Då ska jag till mormor, det var längesen! ♥


Måndag 16/1-12

BRA nu kan man äntligen ladda upp större bilder än 400 här på bloggen! Härligt. Nu ska jag iväg till skolan för en lååång dag, slutar fem. Men efteråt får jag träffa hjärtat, så de är värt det. Ha en bra dag allihop!


Kvällens låt


För att fylla ut bloggen..

ALLMÄN INFORMATION OM MIG:
Vad är ditt fullständiga namn? Sarah Margareta Norling
Hur gammal är du?
19 år
Hur lång är du?
165 cm
Vad väger du? 58-59 kg
Hårfärg? Ljusbrunt/mörkblont
Ögonfärg? Blåmelerade
Vart bor du? Gävle

 

FAVORIT:
Djur?
Hund och katt
Maträtt? Sushi, kycklingwraps

Låt? Många det

Serie? Buffy, The Walking Dead, OTH, The OC
Sport? Dans

Program? Har ingen tror jag
Rum i huset? Mitt rum

Årstid? Tidig höst!

Parfym? Heiress av Paris Hilton

 

EKONOMI:
Vad spenderar du dina pengar på?
Kläder, annat skit
Hur mycket pengar får du i månaden? 1050kr
Är du en sparare eller slösare? Slösare, tyvärr

 

KÄRLEK OCH VÄNSKAP:
Är du singel?
Nej ♥

Vad tycker du om kärlek? Underbart
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? Yes
Har du många vänner? Beror på, har få nära vänner men många bekanta

Har du någon du kan prata med om allt? Ja!
Har du svårt för att få vänner? Faktiskt, är ganska blyg av mig iallafall i början

Föredrar du många halvnära vänner eller några få nära? Få nära

 

HAR DU NÅGONSIN..
Varit medvetslös?
Ja, fast bara en kort stund
Hånglat med någon av samma kön? Haha ja

Hånglat med fler än 2 pers på samma kväll? Yes

Gjort något riktigt dumt? Inte riktigt dumt kanske

Åkt ambulans? Nej
Åkt polisbil? Nej

Gjort nåt olagligt? Inget allvarligt 
Druckit tills du spytt? Inte samma kväll haha
Piercat dig? Öronen och näsan 
Tatuerat dig? Nej men ska
Skolkat? Ja, ganska mycket förut

Ljugit för någon du tycker om? Ja
Legat med en lärare? Haha nej!

Legat med fler än 2 pers på samma kväll? Nej!
Smitit ut mitt i natten? Nej

Har du någonsin varit med i en olycka? Ja

Gått på bio ensam? Haha nej
Ätit tills du spytt?

Skämts över dina föräldrar? Ja
Varit otrogen? Nej!

Haft ett sugmärke? Yepp
Rökt? Ja

Haft en könssjukdom? Nej 
Sagt ''jag älskar dig'' och menat det? Ja såklart 
Önskat att någon ska göra sig riktigt illa? Ja
Skadat dig själv med vilje? Ja.. 
Lidit av ätstörningar? Lite halvt kanske

Kännt dig tjock? Ja
Gråtit offentligt? Ja, and I hate it


RANDOM INFORMATION:
Har du körkort?
Nej

Äger du några Converseskor? Ja

Hur många kuddar sover du med?
Vilken tid är väckarklockan inställd på? 06.00

Äger du en Iphone? JA!
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Resa och shoppa, köpa en bil
Festar du mycket? Lagomt mycket

Vilka språk kan du tala? Svenska och engelska
Äter du frukost dagligen? Ja

Sover du på sida, mage eller rygg? Olika!

Har du en egen dator? Japp

Vill du ha barn? Ja, längre fram

Om ja, vad skulle dina barn heta? Något annorlunda och fint iallafall, inget vanligt namn som tex. Anna eller Johan
Vad har du på dig just nu? Mjukisar och t-shirt
När känner du dig som snyggast? Innan fester typ haha


ANTINGEN ELLER:
Hemmakväll/Utekväll? Båda!

Kärlek/Vänner? Kärlek, för kärlek riktar man ju till både familj/vänner/partner

Chips/Godis? Chips
Frukt/Grönsaker? Frukt
Vitt/Svart? Svart
Varmt/Kallt? Beror på haha
Tjock/Smal? Smal

Villa/Lägenhet? Lägenhet faktiskt

Dyrt/Billigt? Billigt såklart

Pizza/Sushi? Sushi

Nyttigt/Onyttigt? Nyttigt, men onyttigt är godare
Singel/Förhållande? Förhållande

Inne/Ute? Inne när det är kallt, ute när det är varmt 
Frisk/Sjuk? Frisk
Guld/Silver? Silver

Sminkad/Osminkad? Sminkad
Morgon/Kväll? Kväll
Rakat/Orakat? Rakat
Ragga/Raggas? Raggas isåfall
Hår/Smink? Hår
Fredagkväll/Lördagmorgon? Fredagkväll
Vänster/Höger? Höger


Old classics that I'll never forget







Den finaste i världen


Sjukt?

Hittade exakt samma klänning på två olika sajter.. det som skiljer är bara att den ena kostar 1399kr mer! Helt sjukt egentligen hur sidor kan luras på priser sådär.



My everything

Jag älskar hur du alltid finns där när jag mår dåligt. Jag älskar hur du alltid får mig att må bättre. Jag älskar att du alltid är så mysig. Jag älskar när du är tokig. Jag älskar att du älskar mig för mig. Jag älskar att du finns i mitt liv. Jag älskar att du är min. Jag älskar dig ♥


Tidsfördriv

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i
telefonboken som ligger som det nummret som står här:

17.
Mange Helling
40. Mamma
37. Andreas Lund
36. Sebastian Lindqvist
48. Thomas Sandberg
35. Mattias Lindgren
24. Albin Hällström
66. Sara Bergman
72. Niklas Ekman
54. Linda Skog
21. Patrick Herpai

F: Har du pussat nummer 72?
S: Haha nej!

F: Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
S: Hm, kanske sommaren 2010

F: När ska du träffa nummer 48?
S: Have no idea

F: Är nummer 54 söt?
S: Ja gud ja!

F: Vad var ditt första intryck av nummer 35?
S: Det minns jag inte haha

F: Hur träffade du nummer 17?
S: Min pappa är tillsammans med hans moster

F: Gillar du nummer 21?
S: Jättemycket som kompis

F: Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
S: Ja, alldeles nyss faktiskt!

F: När såg du nummer 72 sist?
S: Längesen det

F: Har du varit i nummer 66 hus?
S: Japp

F: När är nästa gång du ska träffa nummer 24?
S: Vet inte, längesen jag såg dig nu maskis!

F: Är du nära vän med nummer 37?
S:

F: Har du gått på bio med nummer 40?
S: Helt otroligt, nej

F: Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
S: Aldrig

F: Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
S: Pratar inte så mycket men typ fest

F: Känner du nummer 48?
S: Yes!

F: Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
S: Jadå

F: Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?
S: De känner nog inte ens varandra haha

F: Hur länge har du känt nummer 35?
S: Jadu, sen trean började typ kanske

F: Har nummer 17 ett förhållande?
S: Tror inte det?

F: Har du velat slå 24 i ansiktet?
S: Haha neje

F: Hur träffade du nummer 48?
S: Brynässkolan?

Dag 10: En bekännelse

Öhm.. när jag var 12, var jag besatt av Buffy & vampyrerna. Nu är jag det igen!
(kommer inte på något annat, hähä)

Fredagen den 13:e

Gick i skolan idag från 12.40-14.00, ganska onödigt egentligen eftersom att vi bara lyssnade på studieyrkesvägledaren & hade fritid, men hann klart med ett helt arbete så det var inte så onödigt. Kom hem sen där hjärtat väntade på mig, vi kollade på OC och bara myste. Nu är min kissemiss hemma också så ska mysa med henne hela helgen nu när hjärtat har åkt hem för en fiskehelg. Ska fixa bloggdesignen åt en kompis nu, får se vad som händer sen..

Studentsakerna?

Studentmössa
Tuta
Student 2012 hoodie
Studentkryssning
Balklänning
♥ Balskor
♥ Studentskor
Studentklänning
Flak
Chaufför
♥ Musik till flaket
Alkohol
Björkris
Småsaker som solning, naglar
Intyg av polisen

detta - betyder att grejen är på G
detta - betyder att det saknas
detta - betyder att det redan är fixat & klart

21 veckor kvar imorgon!!!

Kan inte tänka jag står bara här och ler



Sovmorgon till nio, började elva. Hade klassrådsmöte som var trist. Käkade mat som var gott. Hade lektion med Kerstin som var ganska intressant faktiskt för första gången på länge, hängde med på allt! Hade sen Skapande Verksamhet där vi fick fika & veta slutbetyget.. och de sa att jag hade ett starkt MVG! Lärarna tyckte att utvärderingen var fantastiskt skriven, att jag var strålande när det gällde att leda/anordna saker & ting, och bara för att skryta lite mer så älskade de min insats till julshowen! *lycklig tjej* Efter skolan drog man till Ansans också med Linda så nu är nog körkortet på gång! & imorgon har man bara en lektion, iiiih!

En TILL liten bra sak med dagen är att hjärtat kommer hit ikväll och sover kvar. ♥

Kommer pluggisen i mig fram igen?

Hurtig tjej! Sen jag kom hem från skolan (ca. 16) har jag endast pluggat & käkat. Bockat av 3 skolarbeten på listan, så otroligt skönt att ha det gjort! Har inte pluggat på hela lovet så känner mig riktigt duktig nu. Imorgon har jag sovmorgon till elva, så skönt! Vi fick även nya & sista schemat idag, helt underbart är det. En soft dag. Hoppas på en imorgon med.

Dag 9: Två favoritlåtar

Har egentligen minst tusen favoritlåtar, men dessa två är de jag lyssnar på idag!



11/1-12



Nu drar jag strax till skolan, hörs senare!

Dag 8: Tre drömyrken

1. Skådespelerska - Topp ett drömmen! Vore underbart att få en roll i en riktigt bra film.
2. Regissör/filmproducent - Att få skapa sin egen film vore verkligen något!
3. Musiker/musikproducent - Att arbeta inom musikbranchen skulle jag också älska.

Back to school

Ska snart bege mig till skolan.. Hade inga problem med att ta mig upp imorse, men var svårt att somna eftersom att jag gått och lagt mig efter 3 varje morgon haha.. Känner mig förkyld med, nyser hela tiden & snyter mig konstant. Får hoppas att det går över!


Dag 7: Fyra saker jag är bra på

1. Att vara envis!
2. Att lyssna och bevara hemligheter.
3. Att sova djupt.. haha!
4. Att mixa musikvideos/låtar I guess, får höra det ofta så!

2012, året vi alla kommer minnas

Shit. Jag kan inte fatta att jag snart tar studenten.. Jag längtar, men ändå inte. Jag vill att tiden ska gå sakta så man kan längta, leva & bara ha kul fram tills dess. Men ja, tiden då man praktiserar i 7 veckor kommer nog att gå SKITSAKTA ändå så haha. Tänk, efter studenten är man arbetslös! (förmodligen).. då börjar allvaret. Gå till arbetsförmedlingen jämt, söka massa jobb.. är så sjukt rädd för att bli arbetslös länge så att man kommer sluta upp i en fattig lägenhet och bara ligga där och käka skorpor HAHA nej men ni fattar..

Har iallafall möjligtvis ett sommarjobb på g iallafall, är kanske 80% chans att jag får det! Så hoppas. Imorgon börjar skolan igen också, faktiskt rätt taggad att få till rutinerna igen nu när jag vänt helt på dygnet. Lägger mig klockan tre på morgonen, somnar kanske runt fyra och vaknar alltid efter tolv.. suck. Har iallafall varit ett riktigt skönt jullov trots att jag inte gjort så mycket. Men nu ska jag sluta babbla så ska ni få bläddra vidare, hej! ♥


Tänk att jag blir 20 i år.. sjukt. Känner mig som 15, haha.

Tonight, and the rest of my life


Bästa kvällen på länge! SKÅL PÅ DET! ♥

Dag 6: Fem saker jag är dålig på

1. Spara pengar
2. Matematik
3. Äta bra
4. Ta kontakt med personer först
5. LÅTA BLI MINA NAGLAR(!)

Några bilder från ikväll..







"Inte på ett skaft!"

Vilken härlig dag! Var på CH med Linda & Malin, blev sminkade & fotade. Riktigt jävla najs var det, älskar sminkningen! Efteråt drog vi till Old Saints och tog någon cider/drink samt delade på en nachotallrik. Kom hem för ett tag sen, riktigt lyckad kväll!


Snygg mejkup va?!

Dag 5: Sex filmer jag älskar

Finns 10000 filmer jag älskar! Men dessa var de första jag kunde komma på, haha..

- Breaking Dawn part. 1
- Hachiko: En vän för livet
- REC
- Abduction
- I spit on your grave
- Ringaren I Notre Dame


Hundvakt

Pappa, Helena och Jacob är i Uppsala idag så jag är hemma med vovven! Vaknade för typ en timme sen, har varit ute på prommis samt ätit frukost. Får se vad dagen har att bjuda på!


Tuffingen i nithalsband, världens hetaste Golden! ♥


Dag 4: Sju favoritsysslor

1. Sjunga
2. Skådespela
3. Spela gitarr
4. Sitta vid datorn
5. Lyssna på musik
6. Umgås med vänner & pojkvän
7. Shoppa

Icke i inbördesordning. Är dock många, många fler men dessa är nog mina favoritsysslor!

Today I heart this



He's the reason for the teardrops on my guitar

Uäh, jag vill ha mer LOV! Skolan börjar om 5 dagar så får se till att njuta så mycket som möjligt tills dess då. Imorgon ska jag iallafall till pappa, så har packat ner lite kläder oså nyss. Intressant, jo jag vet. Har annars i stort sett hela dagen varit lite smådepp så har bara legat & nördat Buffy, spelat WordFeud, kollat in bilder på Instagram samt sett en film på teven. Ojojoj vilken spännande dag va? Måste ta tag i allt plugg till helgen iallafall, usch.


Jag liksom föll över kanten

Dagens humör: trött som ett as, gick upp 10 imorse & det är TIDIGT när man har lov!
Dagens frisyr: utsläppt, plattat
Dagens låt: only one
Dagens händelser: buss, buss, dator, nudlar, sova, buffy
Dagens mat: har bara ätit o'boy, 2 mackor & nudlar hittils så får se
Dagens väder: varmt och skönt faktiskt, fast kan bero på att jag stressade till bussen
Dagens citat: inget speciellt
Dagens smink: eyeliner, mascara, foundation
Dagens dricka: o'boy, juice
Dagens program: buffy & vampyrerna

Dag 3: Åtta maträtter jag konstant är sugen på

» Sushi
» Kycklingwraps
» Tacogratäng
» Soppa Milanése
» Kebab m. pommes
» Grillat kött med pommes & varm bea
» Linus spaghetti & korv
» Chicken bits

Finns egentligen inga maträtter som jag "konstant är sugen på" men dessa är mina favoriter!

Webcam






Egoist, javisst!

On my way, on my way home..


Dag 2: Nio saker om mig själv

1. På ett år har mitt hår vuxit över 10 cm, utan klippning alls.
2. När jag är depp ser jag massa vidriga & blodiga filmer för att må bättre.
3. Jag läser inga stora bloggar alls, möjligvis Kissies 1 gång/mån.
4. Jag älskar svarta & röda mellanlånga naglar.
5. Jag ska tatuera in "Music" på handleden så fort jag har råd.
6. Jag har småvågigt hår så jag plattar håret nästan varje dag.
7. Jag ÄLSKAR nöjesfält som liseberg, grönan & tivoli.
8. Jag & min pojkvän kollar på OC varje gång vi är med varandra, hihi.
9. .. vilket vi ska göra nu!

This bond between us can't be broken

Var till Linus farmor en sväng där vi bjöds på kaffe & bullar, mysigtmysigt! Resten av kvällen ska vi bara mysa & glo på OC. Imorgon ska jag hem till stan igen, då jag ska möta upp E & E på stan för att fixa klart ett skolarbete! Till helgen har jag verkligen NOLL planer, men borde nog plugga med tanke på att jag inte bläddrat en sida under hela lovet.. skäms på mig.


Kul..

Kul "morgon"! Somnade fyra inatt, drömde äckliga drömmar om spindlar & fästingar samt att jag drömde en SKITVERKLIG dröm om att jag vann 50 tusen på triss. Sen när jag vaknade var klockan halv tre på eftermiddagen. Sen är min pojkvän morgonsur också, som är typ det värsta som finns tycker jag. Nä, den här dagen började inte bra.

Dag 1: Tio saker jag vill göra innan döden

Ej i ordning så ni vet.

1: Förlova & gifta mig - Det är något jag ska göra, med rätt person.

2: Skaffa barn - Jag ska ha minst ett barn men högst två. Jag älskar barn, de är så söta! Åtminstonde när de inte skriker, är tjuriga eller gnälliga. Men tror nog alla tycker lika på den fronten.

3: Jobba inom film & musik - Dessa två är mina största passioner så jag skulle seriöst DÖ av lycka om jag fick jobb inom detta. Att bara få vara statist skulle vara något! Men drömmen kommer alltid att vara skådis, musiker och regissör.

4:
Besöka USA - Los Angeles, Las Vegas, New York, alla dessa ställen..


5: Spendera en hel sommar på en husbåt - Hur jävla mysigt låter inte det?!

6: Gå på polishögskolan & arbeta som polis - Jag älskar att hjälpa människor, och att göra spännande saker. Jag hatar att bara sitta inomhus, jag vill ut och rädda världen!

7: Skaffa mig en Akita & en Birmakatt - Seriöst, världens sötaste djur!



8: Vinna en miljon - Jag ska fan göra det! Då ska jag resa & shoppa som en tok. Vill även köpa en bil. Och ett hus. Pengarna kommer inte räcka till!

9: Ta körkort - Det måste ske snart!!

10: Leva - Jag vill testa nya saker, åka ut i världen & leva livet fullt ut. Detta vill jag göra tillsammans med alla mina underbara vänner ♥

Been here all along so why can't you see?

Någonting många inte vet är att jag älskar countrymusik! Favoriten är självklart Taylor Swift, men diggar även Rascal Flatts. Här kommer några av Taylors egenskrivna låtar! Favoriterna ligger i rangordning.








Dagens


Älskar linnet!

Ny utmaning: 10 dagar

Nu när jag äntligen är klar med 17-dagarslistan, kommer det en NY!

Dag 1: Tio saker jag vill göra innan döden
Dag 2: Nio saker om mig själv
Dag 3: Åtta maträtter jag konstant är sugen på
Dag 4: Sju favoritsysslor
Dag 5: Sex filmer jag älskar
Dag 6: Fem saker jag är dålig på
Dag 7: Fyra saker jag är bra på
Dag 8: Tre drömyrken
Dag 9: Två favoritlåtar
Dag 10: En bekännelse

Dag 17 - Någon jag aldrig kommer släppa.


Min bästaste vän, Linda Bergman ♥

Dag 16 - En bild som jag aldrig lagt upp.


Har inte så nya bilder på datorn men denna är från julafton! Lillebror ♥

Djurplågare för att man äter kött..?


Svar:
Hihi, tack! ;) Jo jag tycker såhär. Bara för att man äter kött är man inte djurplågare, du kanske tycker så men det gör inte jag. Man är isåfall mer djurplågare som vegetarian, då äter man ju upp deras mat istället och låter dem svälta. Är det bättre tycker du? Jag är, har alltid varit och kommer alltid vara djurvän. Jag skulle aldrig kunna slakta ett djur själv enbart för matens skull men du ska veta att jag aldrig skulle låta ett djur lida. Skulle jag kunna stoppa djurplågeri skulle jag göra det genast, om jag så skulle kunna dö på kuppen!

Djurplågare ska fan få lida!

Djurplågeri är fan det värsta som finns. Hur fan kan man vilja göra illa ett stackars hjälplöst djur som varken kan tala, försvara sig eller ropa på hjälp? Blir så arg när jag ser alla bilder på djur som blivit brutalt misshandlade, men ändå bra att de kommer upp så människor fattar hur illa det egentligen är. Djurplågare borde fan få likadant straff som de själva gjort mot ett djur. Blir jag polis i framtiden ska jag fan kämpa lika mycket mot djurplågeri som plågeri mot människor!

Dag 15 - En person som är snygg.


Min älskade pojkvän ♥

Mitt 2011

Ett händelserikt år har det varit, verkligen. Många bra, dåliga, roliga, sorgliga, spännande, tråkiga, katastrofala, underbara stunder har det varit. 2011 har varit ett bra år, men 2012 ska bli ännu bättre. Here you go!

JANUARI

Lärde känna en toppentjej, Johanna! Hade tjejkvällar & levde livet. Tog farväl av min farmor på hennes fina begravning. Började dansa igen. Fick årets första MVG på en engelskauppsats. Linda tjuvfilmade mig när vi pratade hemlisar i 10 minuter, haha SÖT! Bråk. Tjafs. Fick mitt hjärta krossat.



FEBRUARI
Trumkonsert med musikgruppen. Redovisade pjäsen "Sommarkollot" med Linda som blev en succé, då jag spelade emotjejen Eloise. Jag mådde bättre. Var på fest hos syrran som fyllde. Tog ut det gamla löshåret och satte i nytt. Blev besatt av The Walking Dead. Hade en massa mysiga dagar med Linus. Klassfest. Firade alla hjärtans dag och tillbringade sportlovet tillsammans med världens finaste kille. Började ta skolan på dödligt allvar.



MARS
Många mysiga filmkvällar med fina människor. Testade en snus för första gånen, USCH. Slingade håret någon nyans ljusare. Jag och mina tjejer blev Six Chicks. En person gick ut ur mitt liv. Experimentsdag med klassen, hade så jäkla kul! Våren kom. Tjejkväll - fjortistema. En massa fika med flickorna. Lärde känna en väldigt bra vän, N. Linda fyllde 19, och fick en egengjorde musikvideo i födelsedagspresent.



APRIL
Grät för första gången på bio, till "Hur många lingon finns det i världen". En massa pluggfikor med tjejerna. Hade en massa prov & redovisningar. Tjejkväll - emotema med film samt övernattning. Fick mitt livs andra MVG+ på ett musikprov. Chris Medinas låt "What are words" blev en hit och jag blev kär i den. Åkte till Stockholm med tjejerna. Läste "Pojken som kallades det". Firade valborg ute i Klarskissen med hjärtat och grabbarna.



MAJ
Blev besatt av Cactus & Lime-festisen. Satt kvar i skolan till sex & pluggade. Engelska nationella. Man kunde gå i shorts varje dag. Fiskade in ett sommarjobb. Plugglistan började ta slut. Började tänka på att göra en tatuering. Sjöng med Angela på Hantverkarnas modevisning. Blev asförbannad för att jag bara fick ett G i Idrott trots att jag kämpade som en galning. Fick 3 stycken MVG, 3 VG och 1 G denna termin. Köpte en Eclipse-tshirt. Åkte till Stockholm med klassen & gick på konsert.



JUNI
Bakade lyckade kanel & vaniljbullar. Hade parfest. Blev jättebrun & fixade fina naglar. Skolavslutning. Picnik i Boulognern med tjejerna. Syrrans sjuksysterexamen. Fest. FICK MITT FÖRSTA STIPENDIUM! Tog ut löshåret och slingade håret mörkblont. Var på mitt första bröllop, min systers & Robins så jag fick vara brudtärna. Hade många mysiga kvällar med vännerna & pojkvännen. Spelade in en kort skräckis: "Spadmördaren". Midsommar. Blev besatt av TVD. Började sommarjobba. Tog mitt första dopp.



JULI
Käkade enchiladas för första gången i mitt liv. Blev kung på att baka! Gick på sommarkvällar & tisdagsdanser på Ön med mitt älskade hjärta. Åkte raggarbil. Åkte till Storvik med bästavän & såg spöken. Hade photoshoot med bästis där jag både var rockig & kvinnlig. Hade en efterlängtad tjejkväll. Sista Harry Potter filmen gick på bio.



AUGUSTI
En massa sommarmys ute i Hedesunda. Hjärtat fyllde 19. Storshopping med bästavän. Roliga utekvällar med vännerna. Skolstart. Jag & Linda påbörjade manuset till vårt projektarbete. Första gången ute på Old Saints med hjärtat och Sebbe. Josef fyllde 11. Skaffade fler hål i öronen & färgade utväxten. Köpte ett namnhalsband.



SEPTEMBER
Mitt livs sista klassfoto med temat poliser. Pappa fyllde 51. Var på fest som spårade ur något rejält. Levde vildmarksliv i Ensro med min kära klass & paralellklassen där vi vandrade två mil i spöregn och paddlade en vinglig kanot, vi skrattade även ihjäl oss - hela tiden. Köpte en iPhone 4. Jag fyllde 19. Förälskade mig i bandet AiluCrash. Fick en jättesöt lapp av klassen om vad de tyckte om mig. Var på riktigt roliga fester. Beställde studentmössa, studenttröja och tuta.



OKTOBER
Var på en miljon studiebesök på olika gruppboenden. Hade show med klassen där jag var både konferencier och Hannah Montana. Jag, Linda, Oskar och Sebbe var på "Abduction". Jag byggde upp mitt mål att bli polis. Jag hade 247 besökare på devote (min förra blogg). Mycket i skolan. Jag började bli mer negativ.. ajajdå. Blev beroende av energidricka, cola light och geisha, haha. Blev sviken av N.. flera gånger. Firade halloween med hjärtat och familjen.



NOVEMBER
Började filma min & Lindas film till projektarbetet. Var på Halloweenparty i Engeltofta, vilket sög pga för mycket folk och blev bestulen av jacka, leg, pengar och nycklar. Jackan och leget fick jag tillbaka iallafall. Fick årets första MVG i att hålla tal. Blev besatt av Wordfeud, haha. Gick på Idol med bästavän i arenan. Gick på Breaking Dawn part 1 med hjärtat, bästavän & Oskar - så fin film! Firade två år med Linus. Gjorde en studentkalender i skolan. Bestämde mig för att vara med på julshowen.



DECEMBER
Var på SACO-mässa i Stockholm och lyckades plocka med mig en massa grejor hem. Gick på Nelly Catwalk med tjejerna på Goya och fick hem en goodiebag! Fick hem min nyårsklänning. Snön kom till Gävle, och den smälte bort. Mer studiebesök. Lärde känna en riktigt awesome vän, Patrick! Asgarvade med tjejerna åt den legendariska korven. Hur mycket plugg som helst, och rep inför julshowen. Fixade trailern till vår film som härmed är klar. Lärde ut improvisation för ettorna. Julshowen! Julafton. Mellandagsrea. Nyår. Ett bra och fint slut med världens bästa människor.


This is life

Godaste läsken (just nu) och godaste chipsen + den godaste dippen (holiday). Detta, en underbar pojkvän, jullov, en ny dator och inget stress över huvud taget. Kan det bli bättre?! Egentligen borde jag ta tag i lite plugg men det kan vänta haha. Nu är livet som bäst, åh allt är UNDERBART! ♥

At my boyfriend's

Är hemma hos Linus nu, och ska nog vara kvar här några dagar. Vet inte om det blir så mycket uppdatering, men då och då kommer det väl något inlägg! Provade webbkameran nyss också, najs!


Middag med hjärtat


First day of 2012

Så var det 2012 då! Året då allt händer. Student, bal, vuxenlivet börjar på allvar & en massa fler grejer.. Nyår var helt toppen, & bra mår man dagen efter också! Festen slutade med att större delen av oss gick hem till Linda halv fyra på morgonen för att käka nudlar, hihi mysigt!


Kvällens outfit, love it!


Trerätters hos papi. Riktigt gött, tackar för maten!


Johanna och Emma, partybrudarna numbero uno!


Linda och jag ♥


Turturduvorna


Och någon däckade på den gamla teven.. haha


Ännu ett nytt år med dig

Det här är det tredje året vi firar in tillsammans, och jag vill inget hellre än att fira in många fler med dig. Du är hela min värld, mitt allt, mitt livs kärlek. Jag älskar dig så oerhört mycket Linus.


RSS 2.0