Concrete angel

Okej, detta är nog den första gången jag någonsin gråtit till en musikvideo. Fy fan vad sorglig den var, men även väldigt vacker på grund av vänskapen/kärleken mellan pojken och flickan. Låten och videon handlar iallafall om en liten flicka som blir misshandlad av sin mor. En låt har nog aldrig varit sorgligare.


Tacktack


Var till MAX och käkade lunch med pappa och Jacob, där det blev en sallad för min del. Kycklingen var sjukt god men salladen smakade bara konstigt. Köpte en lyxshake till efterrätt men Jacob drack upp mer än halva haha! Övningskörde hem till mamma där jag möttes av syster och Mandus. Så det har varit bebismys i stora lass!

Cut out my eyes and leave me blind

 

What's new

Goodiebagen jag fick av sis. En massa skräckfilmer som verkar sjukt bra (har faktiskt inte sett en endaste, tror jag!), en iPhoneväska, ett par shorts, en klänning och en necissär med produkter. Ja, ni ser ju själva! :]

Tack sis!!!

Glajj glajj

 
Imorse kom syster och Mandus på ett litet besök igen, fick en påse med massa grejer som hon inte ville ha kvar. Kommer bild på allt snart. Tack sis! Följde med dom en bit sen med Sesam, så det blev en långis för hans del. Vi gick förbi mormor där han fick dricka vatten, så vi satt där och umgicks ett tag samt käkade en varsin äggmacka. Riktigt gött. Väl hemma blev det en dusch och fix innan det var dags för sommarfest på lillebrors dagis. Vi käkade korv, gick tipsrunda och lyssnade på när barnen sjöng sommarlåtar tillsammans med trubadur och allt! 

När vi kom hem sen blev det en öl på framsidan med mini-trubaduren Jacob som sjöng och spelade lite på sin mini-gitarr. En helt underbar torsdag tillsammans med familjen, strålande väder fick vi också på köpet!


Serietips: Supernatural

Åh den serien är så bra! Gillar den bara mer och mer. Är på säsong 5 nu av 8 hittills. Får tagga ner och sluta se på det så ofta, för då har jag ingenting att se på sen när det är slut.. snyft. Iallafall, det rekommenderas till alla som älskar skräck, fantasy, komedi, äventyr och spänning. Och vem gillar inte sånt?!


Favoritkaraktären är självklart snyggingen SAM WINCHESTER! Spelas av Jared Padalecki.

FUCK NORMALITY


Spink sponk spinki sponk

Var nere på stan idag med hjärtis, jag handlade massa smått och gott och Linus gick bredvid och gnällde haha, som det ska vara då ;) Vi käkade även inne på nian där det blev sushi för min del och pizza för hans. Efter det har jag umgåtts med familjen, syster & systerson var här så blev lite lek och fika samt en liten promenix. Mysdag! 


Smycken // Ur&Penn. Blomma från i lördags // Ica Maxi. Shampoo, inpackning, solisar & naglar // H&M.
Mascara // Cubus. Köpte även en vinröd fin klänning, en snygg svart cardigan och en bikini. 
 

Dark skies

Sista lektionen för den här terminen hade jag idag. Är ändå rätt nöjd med betygen, 2 E och 2 C. Nu får vi bara hoppas på det bästa så jag kommer in på mitt program på högskolan i höst. Annars idag så har jag umgåtts med Linus, vi har bland annat sett filmen "Dark skies" som var riktigt jävla superbra & spännande som fan. SE den!


Summer style


The Bay

NU: Skräckfilm i min ensamhet med en powerking. Bra avslut på en bra söndag & helg i övrigt!


Saturday & Sunday

Igår bestod hela dagen av GD/GIF för småttingarna. Självklart hejade vi på lilla Saga! (Linus lillasyster) Hon var jätteduktig! Från klockan åtta på morgonen till klockan fem på eftermiddagen var vi där. Vädret var helt underbart hela dagen, blev till och med lite bränd i ansiktet och på axlarna! Dock var det mycket värre för Linus. 

Efteråt var jag och Linus till Ica Maxi med hans mamma, hennes kille & Saga och köpte en blomma till mitt rum medans de köpte mat. På kvällen grillade vi och drack gott, samt spelade kubb. När jag och Linus kom hem såg vi "Warm bodies". Trodde seriöst att den skulle vara riktigt kass men helt ärligt så är det nog en av de bästa filmerna jag sett på väldigt länge. VÄLDIGT sevärd! En riktigt bra lördag var det iallafall. Idag är det morsdag, så det blir en tripp till våra mödrar idag för att gratta dem. Have a nice sunday everyone! :]

 

It's friday

Idag har jag övningskört med pappa, blev långkö påväg till Hemsta så det var något nytt. Jävligt drygt var det iallafall, liksom: köra, sakta ner, bromsa, stanna. Köra, sakta ner, köra, stanna. Haha, aja. Var sen ute och lekte ett tag med lillebror, han kör ju slut på ens energi direkt! Men fick ändå någon kick efteråt och storstädade mitt rum.

Var verkligen på tiden, har inte storstädat sen i höstas så. Sorterade, dammade, dammsög, bytte sängkläder och hela rubbet. Vi har käkat grillat för ett tag sen, och efteråt tog jag en lååång härlig dusch. Känner mig som en helt ny människa. En bra dag har det varit iallafall!


Längtar som en jävla idiot


Giving love but getting nothing back

 

Från kylan in i värmen

Idag har jag mått lite halvkrassligt, så har nästan hela dagen legat i soffan och kollat på två filmer och Supernatural. Är redan på säsong 5 nu, sjukt bra serie! Nu på kvällen har jag kikat på The Walking Dead med mamma. Imorgon däremot ska jag träffa Angela och giga lite, var jävligt längesen faktiskt haha. Men det ska nog bli kul! Saknar att ha någon att sjunga/spela gitarr med :] God kväll!


Sailor Moon

Förutom The Walking Dead och Supernatural så finns det en till serie som jag är helt såld i. Sailor Moon! Haha, låter kanske lite konstigt - det är ju liksom en stor skillnad från TWD och SN. Men det är egentligen inte SÅ annorlunda, Sailor Moon handlar ju också om monster osv, fast till en viss barnslig grad då. Det är ju trots allt en serie för barn. Men jag älskar verkligen den serien, med svensk dubbning då såklart. Sailor Moon måste vara den enda serien som låter bra med dubbning. Kollade jämt på det när jag var liten, snacka om nostalgikänslor. Jag följer serien på YouTube, det har visats 59 avsnitt hittils. Följ den du med, det kan du göra HÄR!


Svar på fråga

F: Var piercade du tungan någonstans och va kostade det? :)

S: Jag gjorde det på Redrum i Gävle, 600 kostade det! Och de är riktiga proffs där också, så ska man pierca sig någonstans i Gävle ska man göra det där. Gjorde näsan där med för två år sedan. Bästa piercingstället, helt klart!

BTW, har ni fler frågor så fråga på bara! :)

Dagens citat;

Nothing is impossible. The word itself says: "I'm possible".


Who doesn't love ecards?




Kickass family

Älskar söndagar. Det är en sån dag då man bara kan koppla av, kanske plugga lite och bara mysa. Vaknade upp med Linus imorse, han sov till säkert halv ett medan jag såg en jättebra film på teven & satt vid datorn. Han åkte hem med fyrabussen, så sen dess har jag bara pluggat och kollat på första avsnittet av The Walking Dead med mamma. Hon fick kolla på lite videos jag gjort om den serien, och efter att hon sett dem gick hon med på att kolla på första avsnittet med mig. 

Jag blev faktiskt förvånad, för hon hatar allt som har med skräck och fantasy att göra. Men hon tyckte serien var okej iallafall, så imorgon ska vi se andra avsnittet. Häftigt att alla i min familj tycker om den serien. Vi skulle nog bli en riktig överlevnadsfamilj om det skulle hända en zombieapokalyps i framtiden ;) Iallafall, helgen är nu över och imorgon börjar vardagen igen. Hoppas ni haft en bra helg! Puss ♥

Mörkblond igen?

Ska jag vara ärlig så saknar jag mitt ljusa, "naturliga" hår rätt mycket faktiskt. Jag älskar att ha mörkt hår, man ser så mycket mognare ut och det passar min stil bäst också. Men det ser såå tråkigt ut när man mest använder svarta kläder. Svart hår + svarta kläder = tråkigt. Och jag använder mest svart också. Och hårfärgen jag har på bilden (ser ljusare ut pga solen) är jättenära min naturliga hårfärg också, så utväxten syns knappt. Jag ska dit igen, men det dröjer nog ett par månader innan jag törs bleka det igen.


Evil Dead



Tog en isté samt gick på bio med Jenny ikväll, vi såg "Evil Dead". Helt okej skräckis. Nu är jag hemma och ska se på Eurovision i väntan på Linus som ska komma hit och myselysa med mig heeeeela helgen. Eller ja, vad som är kvar av den. Ha en bra lördag gott folk!

Read all about it

 

Tvillingar?



Alltså, hur lika är inte dessa på en skala? När Emily först syntes i andra säsongen av The Walking Dead så sa jag: "Men där är ju hon Luna från Harry Potter!" men sen när jag kollade upp det stämde det inte alls, haha stört. De har ju ungefär lika kropp och röst också, helt sick. Det sägs att alla har en sånhär look-a-like. Coolt att båda två är kändisar. Undrar vem min är?

Prov, hårklippning och bebismys

 
Nu är det äntligen fredag igen! Näst sista provet avklarat också, som var oväntat lätt. Tagga tisdag nu då! När jag kom hem blev jag klippt av sis som var här på besök med lille goa Mandus. Blev inte så stor skillnad, var mest bara toppning. Skönt iallafall att få bort lite av det slitna. Nu kan jag även äta fast mat, fast det tar sisådär 500 år innan jag sväljer det för jag måste tugga asförsiktigt, lol.

 

Nightmare in Badham County

Det är en sann historia (tror jag?) som är inspelad år 1976. Jävligt kass kvalité men det gör faktiskt ingenting. Filmen är galet spännande och samtidigt så jävla vidrig. Jag fattar inte hur man kan göra något så hemskt mot andra människor. Och varför inte någon ändrade på det..


Ni kan se hela filmen här, dock utan svensk text.

"Två studenttjejer hamnar i en sydstatshåla då de får problem med bilen. Sheriffen i den lilla staden är dock inte särskilt hjälpsam utan arresterar istället tjejerna. De hamnar i ett tufft kvinnofängelse, där det gäller att hålla koll på såväl vakter som medfångar." - FiLMTiPSET

The time remains

Ser fram emot så mycket i sommar. Sommarjobb vet jag inte om jag fått än, men just nu så känner jag faktiskt att det kvittar. I sommar vill jag leva så mycket som jag bara kan. Jag ska resa till femstjärniga och All Inclusive-hotellet Fishermans Village at Olympic Lagoon Resort i Ayia Napa med familjen, åka på roadtrip, och framförallt ska jag bara sola, njuta av sommaren och köra bil så mycket så det tar stopp! Älskar även att skriva noveller så jag kommer nog försöka skriva en riktigt lång i sommar vid kallt & blött väder.

Den här sommaren ska fan bli bra alltså.


The burning heart

Första dagen med piercingen. När jag vaknade imorse kändes det mer konstigt än smärtsamt faktiskt, gör ju inte ont alls? Skönt det iallafall! Nu är det inte lika ömt heller. Jävligt störande att jag inte kan äta massa god mat bara, haha. Blir i stort sett bara isglass, soppa, kräm och yoghurt ;) Lyckades ändå pula i mig en riskaka, känns skumt att tugga med en metallgrej i käften men det gick!

För övrigt har jag huvudvärken från helvetet idag. Tog en alvedon imorse men det hjälpte inte. Tog ändå en promenad med Linus och Sesam för att kolla om det hjälpte, men icke. Nu ska jag plugga lite medan Linus är på körlektion.

PIERCAD!

Idag var jag alltså iväg och piercade tungan. Det bästa var att det knappt något, som en spruta ungefär. Och snabbt gick det också, precis som jag hoppades på! Men jag kan ju inte påstå att det är mysigt heller. Den blir bara mer och mer svullen, och det ömmar som fuck. Men det går väl över så småningom. Nöjd är jag iallafall, & glad över att jag vågade! Har velat pierca tungan sen långt tillbaka, men har aldrig vågat. Så idag - helt utan förvarning, bestämde jag mig så jag gick in och bara gjorde det. PROUD! :]

Innan det var jag till mormor en sväng, eftersom att vi inte hade någon lektion som vanligt. Hon lagade mitt nya linne som det var två hål på (typiskt!) men nu är det fint igen. Var sen på ett ärende och därefter till apoteket med Linus. Vi käkade på Wayne's sen gjorde jag det. Vi var till Willys efteråt och handlade isglass, kräm, soppa och yoghurt som kommer vara min diet de närmsta dagarna haha. Annars har vi spelat nostalgispelet från  03, Indiana Jones & kikat på Supernatural, standard för oss!

Ha det gött, slemmig puss på er.

Bekännelser

- Jag har ett starkt behov av att vara ren. Hatar att gå ut om jag inte har duschat först.
- Till skillnad från andra så blir jag inte surare - utan gladare under röda veckan. Konstigt? Svar: JA.
- Ena dagen kan jag vara väldigt sparsam och snål medans jag kan vara spontan och impulsiv dagen efter.
- Min första stora idol var Britney Spears.
- Jag drömmer väldigt sällan mardrömmar, men när jag väl gör det så handlar det alltid om andar/demoner.
- Hör jag en bra låt vill jag veta vad den heter. Soundhound var jag än är! 
- Är jag hemma och INTE kikar på en film/serie, MÅSTE jag ha musik på i bakgrunden. Blir tokig annars.
- "Smekmånaden" är den absolut bästa komedifilmen som finns. Har sett den en miljon gånger och tröttnar aldrig.

40 dagar kvar


Happiness


Mår inte så bra idag, känner mig seg och har ett lätt illamående. Och nej: det är inte bakfylla. Psykiskt och själsligt så mår jag bra just nu. Sommaren är snart här, jag har världens finaste vänner, pojkvän och familj. Det kan nästan inte bli bättre på den fronten. Mycket är på gång, men ändå tar jag vara på egentid. Är ju trots allt lite av en ensamvarg av mig, som kan må minst lika bra i min ensamhet som med andra.

Har precis pluggat lite, och ätit kinamat med pappa och Helena som kom hem idag från Barcelona. Jacob också såklart. Fick ett fint, vitt linne av dem med gulddragkedja och en spansk chokladkaka. Nu ska jag mysa ner mig framför ett avsnitt av bästa Supernatural och dricka en Capri-Sonne. Hoppas alla haft en bra helg! ♥

Den finaste av de finaste


Alcohol saturday

Gårdagen tillbringades först på Söderhielmska och därefter hemma hos mig där det blev alkoholförtäring, jordgubbar, ostchips, musikspel, alias och skräckfilmen "Mama" som inte alls var så läskig som alla säger.

Idag har det inte blivit så mycket mer än en promenad, kikande av en film, frukost och småstädning.


Jack Daniels Old Time


Linne Ohiocenter // Jeansshorts egengjorda // Strumpbyxor H&M

Nu ska vi äta, sen dra ner på cruisingen med H&J. Ikväll blir det förmodligen lite drickmys här hos mig. Vill också passa på att gratta pappa och Helena som förlovade sig igår, grattis till er!

Fredagskvällen

Gårkvällen var mysig. Jag och hjärtat spelade spel, drack någon grogg och käkade chips. Vi hade verkligen hur kul som helst, tårarna bara sprutade! Den jäveln vann som vanligt haha, & efteråt kikade vi på Askungen.


Chocolate chip cookie brownies


Bakade denna goding med hjärtat nyss. Det bara smälter i munnen då man hör ordet! Browniebotten med cookietopping. Hur lätt och gott som helst! Receptet hittar ni HÄR. Perfekt att göra för er som har låga bakkunskaper!

Trashy rocker


Tröja GinaT // Jeans GinaT // Skinnjacka H&M // Boots DinSko

Idag blev det en tidig morgon, var iväg på ett ärende med Hanna. Efteråt tog vi en varsin footlong på Subway och kollade lite på kläder, dock hittade vi ingenting. Tog en promenad hem då jag fick skjuts till pappa. Har inte gjort så mycket sen jag kom hit, har bara handlat lite och tagit några bilder. Ikväll kommer hjärtat hit också för att spendera sambovecka med mig. Mysigt! Hoppas ni alla får en trevlig fredag! ♥

Song of the day


(Klicka på bilden för att lyssna)

Inspirationsoutfits


Mackor i stora lass

Som de allra flesta som känner mig vet att jag är en riktig 100 procentig mack-älskare. Jag älskar smörgåsar i alla dess former. Skulle jag få välja skulle jag äta det till både frukost, lunch och middag. Ibland blir det faktiskt så också haha. De flesta är grillmänniskor, kebabmänniskor, tacosmänniskor osv. Själv är jag mackmänniska. Och det älskar jag. Vad är ni för slags matmänniskor?

Favoritmaten är Subway. Vilket bröd som helst blir bra. Gillar alla lika mycket. Brukar alltid ta grillad kyckling på, och alla grönsaker utom oliver (urk). Alltid sweet onion dressing. Annars älskar jag fullkornsbröd mest. Lingongrova och fruktkusar är favoriterna. Till pålägg kan jag ha nästan vad som helst haha, allt från lök till ost, ägg till leverpastej, från tomat till avokado, från kalkon till keso. Allt funkar. Är annars ganska kräsen när det gäller mat, tycker om väldigt få maträtter. Så ska man bjuda Sarah på något som man vet att hon älskar, släng ihop en fet macka. Varma mackor går också bra. Och toast. Och wraps. Okej, jag ska sluta nu.


Ny design

Var trött på min förra bloggdesign då jag haft den superlänge. Det var dags för något nytt och fräscht tyckte jag. Så detta har jag sysselsatt mig med hela förmiddagen! Med länkar & instagramruta och allt. Så, vad tycks? 

Today was a good day

Var somsagt ner till Gävle strand med hjärtat som bjöd mig på en latte. Älskar verkligen det stället, det är så sjukt fint där och jag skulle kunna döda för att få bo där. Är iallafall hemma nu och hjärtat är hos sin syster och kollar på hockey, själv är jag inte intresserad av sånt hehehe. Helgen och nästa vecka kommer iallafall bli helt underbar för Linus ska bo hos mig då. Myspys! Den här dagen kunde nästan inte blivit bättre.


Today's outfit

Skinnjacka, KappAhl. Svart oversizelinne, Vero Moda. Jeans, Gina Tricot. Kängor, Din Sko. Väska, H&M.

Luxurious Wednesday

Älskade väder alltså! Började dagen med en lång sovmorgon, därefter en lyxig frukost till en bra film. Sen har jag varit ute på balkongen, solat till härlig musik och fixat fötterna så nu är de lena och sommarfräscha. Har precis duschat, och lite senare ska jag träffa hjärtat för en fika på Gävle strand. Det här blir nog en bra dag! Puss ♥

In any other world

Vaknade hur trött som helst vid tiotiden. Provade mina nya jeans och de satt perfa. Lite långa bara. Duschade, fixade mig och käkade en stadig frukost innan jag drog ner på stan i finvädret för lite ärenden samt ett besök hos käftis. Allt såg jättebra ut. Bra emalj, bra tandkött och inga tecken på att det skulle bli hål. Drog till bollan efteråt i ren spontanitet där jag chillade ett tag till musik och gotta tillsammans med Malin och Emma.

Därefter drog vi till Söderhielmska och åt en trerättersmiddag. Det fick bli skratt och snack tills klockan slog nio. En riktigt lyckad dag med andra ord, för spontana häng är ju oftast bäst. Jag har verkligen fina vänner.

Tummen upp för..

• Värmen! Äntligen börjar sommaren närma sig. Och bara 46 dagar kvar till midsommar & Ayia Napa!
• Solarium. Jag vet, jag vet.. det är inte direkt bra för hälsan men det tar mycket mer på mig än att sola ute, känns som om att jag aldrig blir brun av det. Men av solarium går det fort, har redan fått en skarp bikinirand av bara två solningar! Sen är det riktigt skönt också, somnar nästan varje gång haha.
• Supernatural. Linus har tjatat på mig hur länge som helst att jag ska börja kolla på det men har aldrig trott att det skulle vara så bra som det faktiskt är. Är helt insatt nu och är redan på säsong 3! Det här är andra gången Linus har fått mig att börja störtälska en serie, ska nog lyssna på honom i fortsättningen haha.
 Katter. Kanske det finaste och mysigaste djuret i världen. Tur att jag har en egen liten kissemiss som jag älskar mest av allt i hela världen. Hon finns alltid där, och är aldrig elak eller sur på en. Älskade Fia ♥
• Annorlunda modebloggar. Är så trött på alla som bloggar om exakt samma klädesplagg, och alla har ju exakt samma stil. Den här tjejen tillexempel, har en unik rockig stil. Men är ändå en modebloggare. Det gillas!

Skiter i att göra någon tummen-ner-lista. För det är ju ändå bäst att vara positiv. Hejhopp!


Iväg på lektion & solning!


What's a soulmate?

It's like a best friend, but more. Its the one person in the world that knows you better than anyone else.
It's someone who makes you a better person. Actually, they don't make you a better person, you do that yourself. Because they inspire you. A soulmate is someone who you carry with you forever. It's the one person who knew you, and accepted you - and believed in you. Before anyone else did. Or when no one else would.

And no matter what happens, you'll always love them. Nothing can ever change that.

Azonto

Gårdagen: Mys framför Supernatural hela dagen fram tills att hjärtat kom hit. Vi kikade på "Remember me" och tog en kvällspromenad. Innan vi gick och la oss kollade vi på massa parodier på youtube, bra kväll!

Idag: Dansuppvisning på Estraden. Det gick bra, men allt var över så fort tycker jag - även fast danserna är mycket längre nu än vad de var förut. Sveriges bästa discodansare var även där och uppträdde med, vilket var rätt häftigt. Efteråt drog vi ner till stan (jag, Hanna, Linus och Johan) vi käkade på subway och tog sen en öl på Interpool. Köpte även 2 filmer på filmkedjan för 15kr/st, fynd! Breaking Dawn & Messengers 2 fick det bli.


-


ROFLMFAO


Och för er som inte sett TWD, nej - de säger inte detta i serien på riktigt, men tror ni fattade det. ;)

Malou destroy jeans

Har velat ha likadana jeans i flera år nu, men har aldrig hittat några riktigt snygga och dessutom till ett bra pris. Så såg dessa på ginas hemsida för några dagar sedan, och i tisdags var jag där och kollade men de fanns inte i min storlek. Så var nere idag med efter provet en snabbis men då fanns de inte heller! Så sket i det och beställde dem istället innan de tar slut, för där fanns de i min storlek. Jävligt bra pris också, 399kr!


And you let her go

Har haft en helt okej torsdag. Dagen spenderades av en promenad till solariet och tillbaka, pluggande, kikande av Supernatural och en myspromenad med gammeljycken. Livet är rätt chill just nu, klagar inte.

Släpp mig aldrig

Vaknade med sprängande huvudvärk, men trots det så var jag tvungen att slita mig upp. Har medicinprov på fredag igen, och alla som går den kursen vet att den är en smärta i röven. Så det blev en promenad till affären där pluggstöd inköptes (colalight & naturgodis, självklart) för det gör hela den här pluggrejen så mycket lättare.

Fick väldigt mycket gjort, ritade 4 olika tankekartor och läste igenom kapitlen som skulle läsas igenom. Nu har jag tagit en paus, för har fortfarande huvudvärk & börjar bli riktigt trött. Ikväll vankas det grillning också, hur mys? Vad jag längtar efter nu: hjärtat, sommar, cypern och no-more-plugg. Låter inte lite underbart det där.

RSS 2.0