Söndagslångis


Word


Långfredag

Har myst och käkat gomat med finaste familjen idag. Fick även ett påskägg med två triss + godis, självklart så vann jag inte ett öre haha. Det blev även lite (ehum, en massa) hoppbilder.

Imorgon blir det en biltripp till Bollnäs och Kilafors. Ha en fortsatt trevlig påsk alla läsare! ♥


One year has passed, and everything is changed.


Beställt!


AAAFAFGGSDGSDGJHF kom hem till mig nuuu!

Fire bomb


Dagen sammanfattad: Vaknade, fix & frukost, lektion + slutbetyg, filmredigering, Supernatural, pizza och fruktsallad, danslektion, dusch. Nu: The Walking Dead med swesub. Bara för att det är så jävla bra.
 

Everyone I know goes away in the end

 

Top Model Sverige


Grattis Josefine! Jag höll på dig!

Already gone

Har pluggat nu i tre jävla timmar på den där jävla uppsatsen som ska vara inlämnad på torsdag. Känns skönt att den är färdig nu iallafall! Annars sov jag över hos hjärtat tills idag. Att kika på det nya avsnittet av The Walking Dead var såklart det första jag gjorde imorse, har en tendens att alltid blir så spoilad av alla mediesidor om jag inte ser det så fort som möjligt haha. Och jag hatar spoilers.
 
Ska inte säga något om avsnittet för er andra som inte sett det än, kan bara säga tre saker. SHIT. SNYFT. GE MIG SISTA AVSNITTET. Åkte till skolan iallafall där jag började på en ny kurs, Psykologi B. Samma lärare och samma elever nästan så det var typ inget nytt. På vägen hem träffade jag min gamle klasskamrat DK, så stannade och pratade lite med han en stund. Det är alltid kul att träffa på gamla klasskompisar! Sen har jag pluggat som sagt. Nu ska jag chilla framför tumblr med musik i öronen. 
 

It's a long way to the top

Mysig kväll igår. Det blev de sista avsnitten av Vintergatan 5a och sen Grave Encounters II som var sjukt bra! Inte lika läskig som ettan, denna var mest spännande och obehaglig typ. Efter den kikade vi på School of Rock, en klassiker som både jag och älskling kan näst intill utantill. ;) Just nu spelar han och jag myser framför en film på teven. Snart ska vi röra på fläsket och ta en långpromenad, får se vad som händer senare.


Om inte dessa överlever säsong 3, så ruttnar jag.


Survival Instinct

Gårdagen var mer än lyckad. Övningskörde hem till mamma, (känns så skönt att jag kommit igång med körningen igen) myste lite med katten framför en superbra film som heter Cyberbully. Efter det käkade jag pizza med mamma för att därefter dra till Dollarstore med Hanna & Johan, vi köpte massa läskburkar och chips för det skulle bli spelkväll! Nya TWD-spelet kom nämnligen ut igår och Hanna som har PS3 förbokade det så vi kunde spela tillsammans. Det var en hur kul kväll som helst iallafall! Idag ska jag åka hem till älskling där vi ska ha skräckfilmsmys, Grave Encounters II har nämnligen kommit ut! Ha en fortsatt bra helg alla sötisar.
 

10 reasons why I love my boyfriend



1. Han är väldigt beskyddande men ändå inte speciellt svartsjuk.
2. Han glömmer aldrig att ringa på kvällarna och säga godnatt när vi inte är med varandra.
3. Han märker alltid om det är något, om jag är ledsen eller nere.
4. Han tittar alltid på nostalgiprogram/filmer tillsammans med mig.
5. Han är ingen "toffel" som mångra andra killar är, utan är sig själv och står för det han gör och säger.
6. Han är lika barnslig som mig och vi har alltid roligt tillsammans.
7. Vi kan gå på fest tillsammans utan att "sitta ihop" och ändå ha det riktigt kul tillsammans.
8. Han luktar alltid så jävla gott och är väl medveten om hygienen. (VIKTIGT)
9. Han spelar gitarr och sjunger för mig. Inte så ofta kanske, men ändå.
10. Vi litar verkligen på varandra och kan vara oss själva i varandras sällskap till 100%.

F*cking perfect

Har haft en bra dag. Gjorde prov imorse, klarade det galant. På håltimmen var jag upp till mormor där vi kikade på "Hem till gården" tillsammans. Psykiatrin var tröttsam och jobbig som vanligt, men efteråt möttes jag av bästa Hanna så då blev det lite minishopping, subway och fika på George's innan det var dags för dans. Hade riktigt svinigt ont i magen under passet, men det gick hur bra som helst ändå.
 
Imorgon blir det mer äventyr med mina fina vänner. Have a nice evening guys!

New in


Älskar denna bikinitopp. Den ska jag bära på Cypern i sommar. Så fin och så jag ♥

Dagens sötaste


Ni som kollar på TWD fattar nog vad som menas med detta, cute!

I'll look after you

Helgen har varit fin & bra, men ingenting särskilt har hänt. Den har i stort sett bestått av mys med hjärtat, vintergatan 5a-maraton, sims3, likör, hårfärgning, tacosmys, videoredigerande, biltvätt, bomhuskörning, och ett grattande med ett ljus av finaste farmor som skulle fyllt 69 idag om hon fortfarande levt. Blev rätt mycket ändå.

Nu ska jag snart krypa till sängs och invänta älskade måndag, och nej jag är inte ironisk. Puss

10 fun facts



1: När jag åker buss på ungdomsbiljett tror alltid chauffören att jag skojar, för de tycker jag ser så ung ut, haha!
2: Jag brinner för tre saker: Dans, filmredigering och musik.
3: Jag hade BARA svarta/gråa/vita plagg i garderoben fram tills förra veckan då jag köpte 2 färgstarka toppar.
4: Jag är jävligt tystlåten av mig inför folk jag inte känner, men när jag dricker är jag världens babbligaste.
5: Jag är helt besatt av The Walking Dead, och alla jag tipsat om det för har också blivit helt insatta i serien.
6: Om 99 dagar åker jag till världens finaste ställe.
7: Jag dricker nästan aldrig vatten, för gillar inte att det inte smakar någonting.
8: Jag tycker att nästan alla chips är äckliga förutom Lay's.
9: Jag är beroende av mobilskal och så fort jag ser ett snyggt måste jag köpa det.
10: Jag har det som krävs för att gå med i försvarsmakten, men jag är för lat. HAHA

Mobbning

Det är fy fan bland det värsta som finns. Man trycker ner andra för att själv ranka sig själv som "högre upp". Det är så jävla barnsligt, omoget och framförallt så leder det ingen vart alls. Har själv varit i den situationen, och trust me: Det är inte ett dugg jävla kul alls, på något jävla sätt. Det enda ni mobbare gör är att trycka ner en annan människa så långt, så att tillslut kanske - väljer hon eller han att ta sitt eget liv.
 
Kikade på Efterlyst, då de berättade om 13-åriga tjejen Linn. Hon har fått hört att hon är så "tjock", att hon är så "ful så att hon måste ta livet av sig" och att hennes familj är fula och feta och alltså.. jag blir så jävla irriterad. Ser fan inget fel alls på denna tjej? Jag tycker hon är hur fin som helst, och även om hon inte skulle se så "fin" ut så skriver man för fan inte det till personen. Hur jävla lågt får man sjunka? Tillslut fick hon nog och hoppade framför ett tåg. Hon tog alltså sitt eget liv på grund av en massa idioter som inte har något bättre för sig än att trycka ner andra. Så alla ni som mobbar/har mobbat, lägg ner för fan innan ni mördar en människa.
 

Har nog aldrig sett något sötare


It's like tryin' to sleep in a bed on fire

Idag var jag ledig, och det har varit toppen. Tillbringade den tidiga eftermiddagen tillsammans med Jenny, vi tog en varsin macka på Subway och snackade om allt mellan himmel och jord. Handlade också med mig lite saker hem, en grå mysig cardigan från Vero Moda, lösnaglar och ett par nya solisar. Efter det har jag fått lite plugg gjort samt övningskört lite på Brynäs tillsammans med pappa. Nu ska jag mysa ner mig framför Falling Skies.

Va va voom

Today har det varit skula, sen körning & därefter träning med Hannisen. Känner mig alltid lika härlig i kroppen efter ett danspass! Känner verkligen att jag brinner för dans och filmredigering, det är något jag ska hålla på med. Vill helst gå fler kurser än enbart EN, men det är så DYRT! Att allt ska kosta så jävligt alltså, dä ä förjävlicht.


Fjortiskäftar på Oldan ;)

Fight the dead, fear the living


Monday

Min dag: Vakna -> TWD -> Lektion -> Övningskörning -> Plugg -> TV.
 
Intressant dag.

My feels when it comes to The Walking Dead

Innan varje avsnitt..


Under varje avsnitt.. ja, jag kan inte ens äta då, haha.

Efter varje avsnitt..

7 DAGAR KVAR TILLS NÄSTA DÅ! TIDEN, GÅ FORTARE!!

Wake me up when september ends

 

Värt alltså

Igår var det lördag, den första lördagen på länge jag öppnat kapsylen. Det har väl gått, ungefär 5 veckor? Iallafall så var det på tiden nu så jag och bästa Hanna drog på födelsedagsfest i Valbo för Minna som fyllde år. Det var iallafall hur kul som helst! Fanns gott om trevligt och socialt folk så det var verkligen lyckat. Kvällen slutade med den lilla menyn på Mc'Donalds med H&J och en liten incident på bussen, haha.

Har precis vaknat nu, har lite huvudvärk så idag blir det en lugn dag! Så sjukt jävla skönt. Älskar söndagar.


Nothing can ever change this

Mina tidigare dagar har bestått av plugg, lektioner, dans, musik, redigering, lite mer redigering, tumblr-kikande, mys med pojkvän och långpromenader. Ikväll ska jag iväg på lite äventyr med H, kul dä!


And btw,om 104 dagar åker jag till OLYMPIC LAGOON RESORT, kan knappt bärga mig!!!!


Nytt fodral till iPhonen

Köpte ett sånthär fodral igår, på ett ungefär. Kostar iallafall 99kr och finns att köpa på Filmkedjan! Personligen älskar jag det då man kan ha ID-kort/bankkortet med, skyddar jävligt bra mot repor & sen är det jävligt snyggt!

Just because it burns doesn't mean you're gonna die

 

-


Yin yang


Gårdagens


Börjar bli för gammal för bloggning?

Ja, jag vet att jag är världelös på att blogga. Men känner inget sug av det längre alltså, verkligen. Har förlorat asmånga läsare haha (ja, det beror nog på den sämsta uppdateringen i världshistorien) så jag kan inte lova att det blir någon förbättring. Livet rullar väl antar jag, fast ingenting speciellt händer. 

Följ mig på min Instagram om ni vill ha bättre uppdatering med bilder! @sarahnorling


I hate this day

När jag läste att det är bara 4 avsnitt kvar av The Walking Dead säsong 3,
och säsong fyra kommer inte förrän i Oktober..

Plus att en scen jag sett fram emot, som tydligen är, enligt Andrew Lincoln "Bästa repliken i hela serien" BORTKLIPPT så den kan jag inte se förrän i Augusti när DVDn kommer ut..




Long time ago

9 år, året var 2001. Bebisen bredvid mig är min idag 12-årige systerson Josef. Älskar gamla bilder, speciellt såna man inte sett förut. Också den gula ankan, som jag hade med mig överrallt. Vilka minnen. Det var bättre förr.

 


RSS 2.0