Annorlunda valborg

Till skillnad från andra år så valde jag att stanna hemma ikväll, istället för att dra ut & festa. Förra året var jag iallafall och kollade på majkasan, men inte i år. Har haft en riktigt bra dag ändå, och det är ju huvudsaken! :] Har bland annat varit hos mormor och myst, minishoppat + käkat med H och haft genrep inför dansuppvisningen.

En riktigt bra dag ändå, om ni frågar mig.


Love your scars, cause' that's everywhere you’ve been


This is our decision, to live fast and die young

 

Time to pretend

Har haft en riktigt bra helg. I fredags var vi somsagt på födelsedagsparty, men det spårade så vi drog ner till Saints istället. Innan det var vi hos Hanna och förade. Hörde en riktigt bra låt på Oldan som numera är min favorit, hihi. Kvällen avslutades med riktigt goda chickenbits med garlicdip från McDonalds.

Igår träffade jag efterlängtade Emsy som hade kommit på besök här i Gävle. Det blev shopping, lunch och fika tillsammans med henne, Emma och Malin. Jag handlade bara en enkel vit tröja och ett par svarta leggings. Efteråt blev det mys på Gävle Strand med älskling, Linda, Simon & hans kompis Tom. Det blev malibugroggar, grillmys och rockmusik. Vädret var helt underbart igår, kändes nästan som om att det vore sommar.


Real wild child

Vaknade med världens leende på läpparna. Läste mejlen medan jag halvsov, så när jag läste att jag klarade medicinprovet blev jag genast pigg. Det var så jävla svårt, så trodde verkligen att jag skulle faila.

Iallafall så var jag ner till stan en snabbis idag. Handlade en blus som ni kan se i inlägget nedan. Köpte även lite dricka inne på systemet och subway till mig och mamma. Ikväll är det födelsedagsfest för Josefine, partyparty! :]


Dagens.. haha!

Partyfredag


Det fanns ett ljus som aldrig släcks

Har just tagit en dusch, för har varit på dansträning med käraste Hannisen. Tidigare övningskörde jag med pappa, och kan bara säga att det går framåt. Dock lät jag som en raggare när jag övade på att starta i backe. Coolt. 
 
Imorgon blir det en dag att se fram emot. Då blir det stugmys med finaste Malin framför massa avsnitt av älskade The Walking Dead. Vi ska också även vara lite nyttiga då, istället för chips och energidryck som tyvärr är en standard för mig när det gäller tv/filmmys. Men nu så, nu blir det kaninsnacks istället - morötter/gurka med dipp!

Tack för att ni finns allihop, ni vet vilka ni är ♥

Why don't we break the rules already?

Har precis kommit hem efter provet, gick faktiskt rätt bra! Men psykologi är ett sånt jävla kul ämne också. Nu ska jag bara invänta att pappa ringer, för ska köra lite med honom sen ikväll är det dansträning. I love tuesdays. :]


I'm gonna make this place your home


Nu blir det ett avsnitt Supernatural och en kopp té, sen sleeeeeeeepmode. Godnatt!

Between the raindrops

Imorse hade jag ingen lust alls att gå upp ur sängen, även fast jag hade sovmorgon. Tog mig upp ändå tillslut, duschade och fixade mig sen drog jag på lektion. Kunde inte direkt strunta i den heller, eftersom att det var repetition inför morgondagens prov. Känns som att skriva prov är allt jag gör, ellerhur?

Så har läst kapitlen i boken nu sen jag kom hem. Ska väl fortsätta med pluggandet snart, tar bara en kort paus nu och bloggar lite, annars tröttnar man ju och tänker: "Äh, jag skiter i detta och gör mitt bästa imorgon." det funkar inte direkt för mig HEHE. Känner att jag har lite brist med saker att skriva här, eftersom att jag inte gör så mycket annat än att plugga just nu. Vad vill ni se eller läsa mer av? 

41 months..


.. and we're still together. ♥

Skjut mig


Nej, jag har inte blivit rödhårig. Bilden är från i somras. JAG VILL HA SOMMAR! Men snart så, snart så. :] Iallafall idag så har jag gått mamma idag med mina tunga väskor. Så jävla drygt haha, längtar tills jag har körkort, lägenhet och bil så jag slipper hålla på så där mer. Har även pluggat en massa, ritat tankekartor inför provet imorgon (ja, på en lördagmorgon) skjut mig. Tycker det går bättre att få in allt i skallen då, istället för att läsa boken om och om igen. Provet börjar halv nio imorgon, så det blir en tidig kväller idag.

Now that we are close to death


Let it rain

Det är den 18 april och det regnar för fullt utanför mitt fönster. Jag älskar regnet, och har gjort det så länge jag kan minnas. Visst är det drygt med regn om man är oförberedd eller förväntar sig soligt väder, men jag älskar regnet. Det är lagomt kyligt ute, och jag älskar ljudet och doften av regn - speciellt på somrarna. Dock hatar jag snö. Så jag är såklart överlycklig när vädret bestämmer sig för att regna istället! :]



You can't choose what stays and what fades away

Idag har det varit en lugn och fin dag. Är ju ledig på onsdagar, så det blev en långpromenad efter frukosten med jycken, och när jag kom hem så kom Linus efter ett tag. Han hade med sig en present till mig, en The Walking Dead hoodie! Gissa om jag blev glad?! Den är lagom stor och supermysig! Iallafall så åkte vi ner på stan efter ett tag och käkade subway, så jäkla gött. När vi kom hem sen blev det mys till två filmer och sen gick han och la sig för han ska upp och jobba imorgon. Själv har jag spelat lite, men nu ska jag nog också ta och däcka.


Nya vårjackan


Äntligen något annorlunda än bara svart som jag haft de senaste 5 åren!

Framtidsvision

För 3 månader sedan (januari 2013):
Blev jag heltidsstudent på Komvux.
- Festade jag en del.
- Började jag ta tag i redigerandet igen.

Igår (16 april 2013):
Lunchade jag med en god gammal vän.
- Hade jag psykologi.
- Övningskörde jag lite.
- Provade jag den nya lokan "Strawberry Ice cream".

Idag (16 april 2013):
Hade jag sovmorgon.
- Var jag på en tretimmarslektion.
- Umgicks jag med en fin vän på stan. 
- Köpte jag en ny vårjacka och dansade.

I morgon (17 april 2013):
Är jag leeedig!
Kommer nog Linus hit och myser. ♥
- Är det en dag närmare Ayia Napa!

Om 1 år (april 2014):
- Har jag piercat tungan och förmodligen tatuerat mig igen.
- Går jag på högskolan.
Är jag fortfarande förlovad med Linus och vi bor tillsammans i en tvåa.
- Är jag 21 år!
- Har jag en annan hårfärg och väger några kilo mindre.
- Är jag lycklig. ♥
 

Goodbye powerking, hello loka

Är lite stolt över mig själv. Jag har kommit över mitt beroende av energidryck. Det är verkligen superlätt att hamna i den fällan, eftersom att det ger "den lilla kicken" + att det är så jääävla gott och extremt beroendeframkallande. När jag började med ShapeUp slutade jag med det och har nu börjat dricka Loka istället, och dricker bara energidryck i små mängder på helgerna, om ens det. Förr drack jag minst 2-3 om dagen, till både frukost och kvällsfika osv. Inte bra alls, med tanke på att en jag känner fick hjärtfel av det, so.. 

Älskar verkligen de nya smakerna, speciellt denna!

Some update

Vår vikarietant ställde in psykologilektionen imorse, så det blev en jävligt lång sovmorgon. Skönt som fan. Var iallafall på psykiatri sen i tre timmar, förstår inte varför vi ska gå på det mer egentligen eftersom att vi är klara med proven och allt? Iallafall så hade vi föreläsning och fick se en skum film om psykos. Den handlade typ om en kvinna som snackade med sig själv en hel natt. Den var lite smått obehaglig, men väldigt skum.

När vi slutade mötte jag upp Hanna, vi käkade på Wayne's och kollade lite efter vårjackor. Både jag och hon behövde köpa nya, och som tur var hittade vi the perfect jackets. Kan visa min sen. Efteråt köpte vi milkshake på George's, men de var sjukt äckliga + fanns det en liten skitunge där som skrek hela tiden så vi drog till Java istället där jag tog en latte och hon en isté. Much better. Sen var det dansträning, och nu är jag hemma, nyduschad och fräsch. Jao, där har ni min dagsresumé. Om det var intressant eller inte får ni avgöra, he-he-he.


*


Saturday

Hade en trevlig kväll igår hos Emma med henne och Malin. Vi drack och lyssnade på bra musik, samt käkande av en jävla massa chips. Vi tittade även på massa bilder från tiden på Gymnasiet, saknar den tiden något oerhört. Är liksom inte redo att bli vuxen - vill fortfarande vara tonåring och hitta på massa tok.

Vi gick iallafall ut sen, träffade lite nytt och trevligt folk men det blev en tidig hemgång. Mådde inte alls bra, och har inte gjort det idag heller. Känner mig inte direkt bakis, utan mer konstig i kroppen och känslig för starkt ljus och höga ljud. Anyways, hoppas ni andra har/har haft en bra helg! ♥


Oldie


En väldigt gammal på Malin, Emma och mig! Från januari 2011 tror jag. Minnen!

You have to die a few times before you can really live.

Same old, same old. Inget nytt här, men kan väl ändå blogga lite eftersom att jag inte har något bättre för mig. Eller jo, det har jag faktiskt. Men det orkar jag inte göra just nu. Tog två snabba powerwalks idag till och hem från skolan där jag hade en lektion på tre timmar. Hatar långa lektioner, fy fan. Iallafall när jag kom hem blev jag helt konstig, helt plötsligt. Jag kände mig spyfärdig och började frysa som en idiot. Mamma gjorde soppa åt mig och då blev jag bra igen. How weird? Glad är jag över att det gick över iallafall, har verkligen inte tid att vara sjuk.

Ska nog borsta tänderna och gå och lägga mig nu, ska även lite snabbt gå igenom några punkter till imorgon då jag har psykiatriprov. På kvällen blir det iallafall äntligen utgång igen, var fan längesen nu.


Hold on

 

They hung a sign up in our town
"if you live it up, you won't live it down"
So, she left Monte Rio, son
Just like a bullet leaves a gun
With charcoal eyes and Monroe hips
She went and took that California trip
Well, the moon was gold, her
Hair like wind
She said don't look back just
Come on Jim

Oh you got to
Hold on, Hold on
You got to hold on
Take my hand, I'm standing right here
You gotta hold on

Well, he gave her a dimestore watch
And a ring made from a spoon
Everyone is looking for someone to blame
But you share my bed, you share my name
Well, go ahead and call the cops
You don't meet nice girls in coffee shops
She said baby, I still love you
Sometimes there's nothin left to do

Oh you got to
Hold on, hold on
You got to hold on
Take my hand, I'm standing right here, you got to
Just hold on.

Well, God bless your crooked little heart St. Louis got the best of me
I miss your broken-china voice
How I wish you were still here with me

Well, you build it up, you wreck it down
You burn your mansion to the ground
When there's nothing left to keep you here, when
You're falling behind in this
Big blue world

Oh you go to
Hold on, hold on
You got to hold on
Take my hand, I'm standing right here
You got to hold on

Down by the Riverside motel,
It's 10 below and falling
By a 99 cent store she closed her eyes
And started swaying
But it's so hard to dance that way
When it's cold and there's no music
Well your old hometown is so far away
But, inside your head there's a record
That's playing, a song called

Hold on, hold on
You really got to hold on
Take my hand, I'm standing right here
And just hold on.
 

Take my hand, I'm standing right here

Jag brukade älska måndagsmornar förut. Man kunde vakna upp, äta frukost och se det nya avsnittet av The Walking Dead - men nu får jag inte göra det igen förrän i Oktober. Så nu är måndagsmornar lika jobbiga och hemska som de var i höstas. Aja! Kvart i ett skulle jag iallafall på psykologilektion, och det brukar ju alltid vara så sjukt kul tack vare vår lärare Lennart. Men, en ny vikarietant stod vid katedern idag och berättade att han just nu är tjänstledig - hur länge vet de inte. ÅH, snacka om att hela klassen blev deprimerade, haha. 

Efteråt gick jag till mormor för att fira henne på hennes födelsedag. Syster Lisa och sötaste Mandus var också där, så det blev smörgåstårta och jordgubbstårta. Gött det! Nu blir det att läsa lite psykiatri, suck.

 

-


Att vara ett misstag

 

Slappsöndag?

Söndagar brukar innebära chillande framför filmer och eventuellt plugg för min del, men inte denna söndag. Vid lunchtid tog jag en snabb powerwalk på 30 min och sen en till, men lite lugnare nu på kvällen tillsammans med Hanna i en timme. Mina benmuskler känns helt sladdriga och ömma nu, SÅ värt det!

 

Good morning


Redigera hela kvällen


Världens bästa


Välkommen hem

Har som sagt varit på dop idag :] Det var min yngsta systerson som skulle döpas, Mandus. Vaknade redan klockan halv nio för att duscha och fixa som tog ett bra tag, haha. Efter cermonin blev det fika och presentöppning, och därefter lunch på stan med mamma, mormor, bror och Linus. Det har varit en riktig mysdag!


All this time I was waiting for you

 

Tidsfördriv

Morgon rutiner: Kolla telefonen, äta frukost, borsta tänderna.. det vanliga?
En rolig kväll består av: Bra sällskap, främst! Annars kanske en bra film eller serie.  
Det här stör mig: Särskrivningar, människor med dubbelmoral, falskhet och konstiga blickar.
Jag ogillar: Svettlukt, iakttagelse, tidiga mornar, bakfylla. Typ. Finns nog mer.
Jag gillar: Att hitta ny bra musik, allt som har med döskallar att göra, vindruvor, tidigt höstväder.
En vän jag saknar att umgås med: Jag saknar att umgås med alla mina vänner. Samtidigt.
Ett hemskt minne: Ska inte gräva ner mig i sådant skit. Kommer ändå inte skriva det här.
Vad jag hade på mig idag: Leggings, långt linne, långärmad döskalletröja.
Det här saknar jag: Studentveckan, tiden då jag var 15/16 år, The Walking Dead. Ja, redan.
Det här är jag dålig på: Att höra av mig till folk, att snacka i telefon, matematik - det finns mycket.
Det här är jag bra på: Jag tycker inte att jag är bäst på någonting, men tycker iallafall att jag är hyfsat bra på att redigera och dansa. Kanske inte kommer inleda några karriärer inom det, men det är det roligaste som finns.
Mitt absoluta favoritplagg: Skinnjackan. Punkt.
En sak jag ska göra innan jag dör: Jag ska besöka Los Angeles.
En dröm jag aldrig kommer glömma: Det finns några stycken där faktiskt.
Det här är jag beroende utav: Finns mycket. Men riktigt beroende är jag nog av min iPhone.
Mitt favoritminne: Studenten. Det kommer förmodligen alltid vara den bästa dagen i mitt liv.
Vilken sport jag tränar: Jag dansar, något som kallas Girls Inspiration. PW:a kan jag göra också.
Det här får mig att gråta: Väldigt lite får mig att gråta nu för tiden, men kan börja gråta av EXTREMT sorgliga och fina filmer om jag är ensam. Till exempel till "The Impossible". Förr lipade jag av minsta lilla grej liksom.
Min närmaste vän är: Den jag litar på mest av alla är Linus, men Hanna är nog min närmaste tjejkompis.
Någon jag ser upp till: Ser upp till många på sina sätt. Men älskar Charles Bukowski och Joan Jett.
Något som får mig att må bra: Musiken får mig alltid att må bra, hur dåligt jag än mår för tillfället.
Mina produkter jag använder: Oj.. Jag använder iallafall alltid Maybelline's Colossal Mascara och Dream Matte Mousse. Sen kan jag använda billiga varianter av kajal- och ögonbrynspennor. Ibland använder jag primer också, och då använder jag den från Lancomes. Annars använder jag hårserum från Lanza innan jag plattar/fönar håret och efteråt. Den är superbra, och räcker länge! Använt den sen juli och det är ungefär hälften kvar. Till kroppen så varierar min bodylotion, brukar använda en återfuktande som luktar gott bara. Sen har jag en del parfymer som jag varierar mellan, och de är: Britney Spears "Radiance" och "Fantasy" samt Christina Agiuleras. Blev rätt mycket nu.
Min favoritlåt för tillfället: Den här. ♥
Mitt/mina syskon heter: Lisa (31), Tomas (28) & Jacob (4).
En hemlighet: Sånt skriver jag inte här. Då är det ingen hemlighet längre?
Mina rädslor: Jag är rädd för spindlar (inte överdrivet rädd) och för framtiden.
Mitt bästa köp: Min iPhone. Ångrar det inte en sekund!
Framtidsplaner: Planerna är väl att flytta ihop med hjärtat så fort vi hittar en lägenhet och gå på högskolan i tre år. Men planer kan alltid ändras? Vi får se vart framtiden för mig. Jag är nervös men vet att allt löser sig till slut ändå.

Keep calm and kill walkers



Tidigare dagar + igår: Myst med hjärtat sen han kom hem, så har inte varit så superbra på att uppdatera direkt, haha. Annars har jag redigerat som vanligt. Igår var vi barnvakt på kvällen till lillebror, vi bara myste i soffan till Peter Pan innan vi gick och la han. Sen kikade vi på en till film, 80-tals thrillern "Fatal Attraction" .

Idag: Hjärtat steg upp halv 8 imorse för att jobba, och själv låg man kvar och drog sig till elva. Åkte till McDonalds med pappa & lillebror för en lunch, sen fick jag köra hem till mamma där jag är nu. Har betalat lite räkningar och svarat på mail, skönt att ha det gjort. Har också fått hem mina älskade TWD-prylar idag, så jäkla nöjd över dom - och att jag designat dem själv gör det ju bara bättre.

Fick även reda på hur mycket pengar jag ska få tillbaka sen jobbet förra sommaren, och jag blev jävligt nöjd!
Så får jag inget jobb i sommar klarar jag mig ändå lugnt till hösten. Och ja, jag har sökt till högskolan nu. Dock har programmet jag sökt in på bara 30 stycken platser så får hoppas på det bästa. Ikväll ska hjärtat ut på krogen med grabbarna, men jag vill inte vara bakis imorgon på dopet så själv stannar jag hemma och myser.

Annandag påsk

Dansade med Hanna idag i ungefär tre timmar, vi har lärt oss lite mer än halva koreografin vi övar på. Det går framåt, men den är lite klurig! Kul var det iallafall :] Annars har jag vart till affären och handlat lite druvor & popcornsnacks till ikväll, för då kommer nämnligen Linus hem efter en långhelg på fiskeresa. Kommer bli så sjukt mysigt! Imorgon blir det till att åka till Hedesunda, efter att vi hittat en doppresent till lille Mandus.
 

Nedräkningen kan börja.

Nu har jag sett sista avsnittet. Dags att börja vänta på säsong 4, då. Herrejösses, hur ska jag kunna vänta i ungefär 200 dagar? Må tiden rinna som aldrig förr! (Förutom veckan på Cypern, då kan tiden sega ner lite hihi).


Julmust

Var somsagt till Bollnäs/Kilafors i lördags med familjen där vi käkade påskbord på en resturang, så fult att man fick julmust istället för påskmust haha! Var iallafall en härlig dag med bra väder, gott sällskap och übergött käk.

 

RSS 2.0