Studentkryssning Silja Galaxy



Jag vet: "Det var ett jävla tjat om den förbannade studentkryssningen" tänker ni.. men är så sjukt taggad just nu! Men är ändå nervös över att något går fel. Äsch, det händer fan bara en gång och ikväll/inatt ska jag leva som aldrig förr! Har packat ner allt nu, och är helt fixad och klar! Har duschat, tvättat håret (2 gånger haha) haft ansiktsmask, rakat benen och armarna, fixat ögonbrynen osv. haha! Om en timme ska jag möta Linda för att ta bussen till stan och möta upp alla de andra. ÅH VAD JAG ÄR TAGGAD!

Let me take you there

Sitter och väntar på hjärtat just nu, som kommer när som helst :) Vi ska bara mysa och se film hela kvällen. Tidigare idag var jag & gymma med Linda, skönt! Längtar som fan tills imorgon, för då är det äntligen studentkryssning! Nästan allt är nerpackat, förutom det jag ska ha imorgon då innan vi åker. Åh, det ska bli så kul! Får se om jag uppdaterar innan jag åker, annars, ha det underbart ni andra som också ska åka - och ni andra förståss! Puss!

I'm under your spell

Gaah, sista säsongen av Buffy & vampyrerna nu.. Vad ska jag se när den är slut då? Haha, började kolla i januari och är redan på säsong 7, sjukt.. Ska iaf se något avsnitt nu och sen sova, imorgon blir det träning & på kvällen kommer hjärtat in!

Vill också gratta min kusin Steph som fick en dotter idag (igår), grattis! :) Godnatt på er!

Bad blogger

Förlåt för att jag inte uppdaterar så mycket längre, men det börjar bli rätt trist att blogga.. har inte så mycket att blogga om direkt. Men ändå, igår var jag hos Linda och redigerade vår film i 6 timmar. Blev lite problem de 3 sista timmarna, då vi slet som fan med att omvandla klippen till ett annat format eftersom att Sony Vegas VÄGRADE låta dem funka. När vi fixade det fick vi ett annat problem, såklart. Så filmen är fortfarande inte klar och vi håller på att bli tokiga! Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, sovit och varit ute en stund med Fia samt rullat lite köttbullar till maten. Ska fortsätta att göra ingenting idag, så skönt.

 


It must be bunnies

Skoldagen var okej, hade inte mycket att göra men iallafall! Sista dagen innan lovet iallafall, och slutade innan lunch så kändes ju härligt! Drog iallafall till HC med Linda, sen hem och mysa med Fia mihi! Vid 18 drog jag till Linda där vi skulle fixa filmen, men blev lite problem så satt med det i typ 2 timmar innan vi gav upp och spelade Draw Something och kollade på YouTube videos istället. Mosade även en äckelspindel för tredje gången(!) börjar bli modig ja, trots att jag är rädd för dem! Men, det är bara att bita ihop och smälla till.

Imorgon ska vi försöka igen, men då kommer det garanterat fungera eftersom att allt är nu fixat och klart på min dator. Ska ta nått att käka nu sen sova om ett tag.


Hoppas ni haft en bra fredag! ♥

As we go on, we'll remember



Mysig dag! Vaknade bredvid hjärtat, han åkte hem och jag gick till mormor där det bjöds på både mat och efterrätt! Fick även träffa Rune och kusin Robban som fixade biljetter så jag kunde gå på 100-dagarsfesten. Så sjukt snällt, tack! ♥ Vill ju så gärna gå på ALLA student-evens för det händer ju bara en gång i livet.

Drog sen hem till sis med Linda där hon skulle färga + klippa håret, och resultatet blev awesome! Under tiden blev det gitarrspel, popcornätande, sarredrickande och massa skratt. Kom hem för en stund sen och har packat lite, för imorgon drar jag till mamma. Sportlov? In my ass. Hela helgen ska det pluggas - men ROLIGT plugg. Jag och Linda ska faktiskt fixa klart vår film. Weho! SNART TISDAG OCKSÅ, KRYSSNING! TAGGA!!

Walk through the fire

Åh, älskar den här låten! Såg på något musikalavsnitt av Buffy & vampyrerna igår, sjukt bra! Men serien hade vart lite konstig om det alltid var såhär.. men det avsnittet var riktigt bra! Kolla & lyssna :]


Dagens låt


Tråkföreläsning

Blä säger jag. Vi håller på att dö av tråkhet, Linda & jag. Men snart är det lunch iaf :] nu ska jag sluta vara tråkig och fortsätta ha tråkigt. Hejs!


Just nu, i skrivande stund:



En semla, kaffe och ett avsnitt av bästa serien B&V! Underbart ♥


Driving one of your cars

Hade en lektion idag, gjorde klart religionen & fortsatte att glo på New Moon - Sims 2 edition med Malin haha! Drog sen till polisen med tjejerna och frågade lite om flaket och så.

Gymmade sen en stund med Linda, också en walk hem. Duschen, powernap, en film och käk sen kom den efterlängtade övningskörningen! Kan lova er att det var rätt krångligt i början, men sen gick det jättebra! Och det var SKITKUL! Var även till affären och köpte nya duschgrejjer (LÄS: Pappa betalade) haha, självklart. Jag är så jävla fattig och jag hatar det. Vill kunna göra som jag gjorde förut, gå och ta en fika på stan med tjejerna och shoppa loss. Men inte då, för detta år tar man ju studenten. Visst, det är ju hur underbart som helst - men vill ändå ha PENGAR! Nu ska jag hålla käften och publicera. Hejs!

 


Vad blir det nu?

Ett till avsnitt av världens mest spännande serie Buffy & Vampyrerna? Nya avsnittet av The Walking Dead? Filmen Labor Pains? Eller Big Brother? Äsch, blir nog BB. För omväxlings skull liksom. Vilka problem man har va? Nä, nu ska jag fixa té sen krypa ner in tha bed och se BB!


För dig, finns jag. För mig, finns du.


Nothing heals me like you do



Underbart soligt väder imorse, och bara nån enstaka minus så skippade vinterjackan och körde på min älskade skinnjacka igen. Hade redovisning imorse, gick bra men var ovanligt nervös faktiskt.. kan bero på att jag inte var förberedd. Fick även "studentkryssningsfeber" under lunchen så var helt knasig haha! Tillslut sa en kompis: "Sarah är knäpp idag" Haha!

På fritidslektionen satt jag & Malin och glodde på New Moon i Sims2-format så det var en riktigt slapp och härlig lektion haha.. gör ett arbete tillsammans med Linda då egentligen men hon var inte där idag så skippade det. På historian fick vi bara veta vad vi fick på provet sen fick man gå hem om man ville haha.. fick G+, rätt nöjd eftersom att provet var skitsvårt.

Dagens look

image description

 


Smells like teen spirit

Blä! Vaknade vid ett imorse, mådde illa så lång bara kvar i sängen och knarkade med B&V-avsnitt tills hjärtat kom hem efter fisket. Käkade, såg klart på filmen vi började se igår & Bulldog. Åt lite godis och började må AS ILLA. Åkte iallafall hem med 19-bussen, och fortfarande så mår jag illa. Fyfan. Nä, denna kväll blir det inge plugg - för jag ska faktiskt kolla på Big Brother premiären. Hoppas att jag fastnar för det, men förmodligen så gör jag inte det, som alla andra år haha.. hoppas ni alla andra haft en bra sunday.

Lördagsmys

Har det bra här på landet ja! Bara så tråkigt att åka hem imorgon.. Suck. Var på en långpromenad fram till ICA och tillbaka med hjärtat, sen blev det matlagning och någon grogg med familjen Engblom. Efter det blev det filmmys, sen Melodifestivalen och ett mysigt bad :] nu ännu mera filmmys, till Straw Dogs! Ha en fin kväll alla!


Äntligen helg!

Gick i skolan 3 timmar idag sen blev det ett stenhårt gympass med Linda. Helt slut nu! Har iaf duschat och packat ber lite saker, ska till Linus över helgen och mysa. Kommer bli lite sorgligt för efter söndag kommer jag inte träffa honom förrän studentkryssningen.. Hoppas ni alla får en trevlig helg iallafall :)


Dagens + & -

+ Jag får vara med hjärtat heeela helgen ♥
+ Jag har äntligen börjat gymma
+ På måndag kan övningskörningen börja!
+ Jag ska mysa resten av kvällen med Fia & B&V

- Jag har alldeles för mycket att göra i skolan
- Har inte fixat någon APU än
- Inget sommarjobb fixat
- Det är snöigt och kallt ute
- Jag nyser & snorar hela tiden
- Jag har IG varning i Religion


Cherry bomb

Pluggat sen jag kom hem, vid ungefär halv fyra. Har sett en dokumentärfilm, skrivit om den samt gjort klart redovisningen tills imorgon. Stolt jag är! Nu ska jag bara öva lite på hur jag ska säga haha. Jag SKA ha högt betyg på det här, så är det bara!

Imorgon är det iallafall äntligen helg, men det känns lite jobbigt också för det är sista gången jag kommer vara med Linus innan mars typ.. för under lovet ska jag & Linda intensivplugga vårt PA, ha ett Harry Potter-marathon, och sen även Studentkryssing! Linus ska ju på den han med men vi ska inte vara med varandra utan med våra kompisar, får hoppas att vi stöter på varandra en snabbis då.. :]

Åh vad jag längtar tills jag får ett fast jobb, kan flytta hemifrån och dela lägenhet med den jag älskar mest. Jag är så redo för det så jag bara längtar tills den dagen det sker. ♥


Busy, busy!

Idag: Skola - plugg - gym
Imorgon: Skola - plugg - gym - åka till Linus
Helgen: Linushelg ♥

Måndag: 27 månader med Linus!
Tisdag: Skola - gym
Onsdag: Skola - redovisning
Torsdag: Skola - hem till mormor - till sis - gym?
Fredag: Skola - plugg? - gym
Helgen: Plugga klart projektarbetet

Måndag: Vilodag
Tisdag: STUDENTKRYSSNINGEN!

<3


Äta en bebis - roligt? JA

Haha fyfan vad hemsk jag är! Jag och Malin asgarvade åt denna video idag i skolan, usch haha.. men det ser bara så fult ut när det är Sims-gubbar hahahaha! Iallafall, hoppas ni skrattar lika mycket som vi gjorde! ;]


You're the meaning in my life


Sött SMS från igår


Typiska pappa-svar, kan se ut såhär:



Haha! :]

Hearts on fire



Idag är jag glad, för idag har jag hurtat på som fasen på gymmet! Imorn ska vi dit med jag & Linda, hähä. Något tråkigt jag fick reda på att jag har IG-varning i Religion. Liksom VA?! + det är inte bara jag i klassen som har det, det är många fler också. Trots att jag gör bra ifrån mig som i alla andra ämnerna så går det skit i just detta, vad kan det bero på? Vår lärare möjligtvis? Jo, jag tror fan det. Vill ha P tillbaka.

Nu ska jag vila inför morgondagen, som innebär: TRÄNINGSVÄRK!

Bara en massa positiva greyor

Försov mig imorse, kom som tur var bara 10 minuter sent. Hade en lektion, men istället för att plugga så satt jag & tjejerna och taggade studentkryssningen med partymusik, woop! 2 veckor kvar nu! Slutade innan lunch idag som vanligt på tisdagar, så var med Linus resten av dagen. Vi har sett film, käkat & bara myst :] Vi sket i alla ♥ dag presenter i år eftersom att vi förlovade oss istället, hihi. Han gick nyss, och nu blir det plugg.. om jag orkar.

Fick även ett jättefint halsband av pappa i alla hjärtans dag present, tack papi ♥ + pengar till gymkortet. Så imorgon blir det att skaffa gymkort! Körkortstillståndet kom idag med, så nu är det bara att vänta på pappas papper. JAG ÄR GLAD!


You kill me and I can't let you go


Från i somras. Nu ska jag duscha, ta en magnum och glo på tv resten av kvällen!

Dag 16 - En bild från förra året


Maj 2011

Flightless bird

Igår hände det inte mycket. Hjärtat kom hem vid tre, då tog vi en dusch och sen bara myste till Gladiatorerna. Vi lagade en av världens godaste maträtter, kryddad stekt korv & makaroner! Mums! Resten av kvällen blev det tv och filmen "The ugly truth" som var bra!

Skoldagen idag har varit seg. Kom dit redan 8 då vi började halv 10, pga att jag hade vart hos Linus så satt vid en dator på P6 tills vi började. Har kommit igång med mitt enskilda arbete nu och det känns bra! Vi hade även historiaprov idag som totalt sög. Blä!


Saknar dig redan ♥

Fullt ös medvetslös!


Haha, minnen!


Precis innan jullovet i ettan.. snygg pose jag gör då!


Haha Linda :]


Dixon & Melvin när de var små bebisar ♥


Söööööööt!


Solning på studsmattan


Innan en fest


Haha naaaw


Kasta pil





19 juni 2010


På uppfarten ♥

Lyckad utgång!

Igår var Linus, Linda & Oskar hemma hos mig och drack vin/tequila rose/cider/öl, efter ett tag gick det så långt att Oskar & Linus hängde tvätt och Linda satt i badkaret, haha! Också blev det en massa tittade på existenz på en massa sjuka & roliga saker. Lite senare drog vi ut på Rack'N Roll och drack öl, träffa på massa folk och lyssnade på reagge. Vi drog även till Saints. Sen åkte vi hem med tvåbussen, så jävla kul kväll! Måste göras om!

Jag vaknade för kanske två timmar sen, mår hur bra som helst tack vare bakistabletter! Har glott på TV & käkat frukost sen dess. Hjärtat fiskar, men när han kommer hem blir det mys ♥


10/2-12

Igårkväll, den 10 februari 2012 förlovade jag & Linus oss.
Det är ett av de bästa valen jag gjort i mitt liv. ♥



Jag älskar dig!


Dag 15 - Vilken klass jag går i

Jag går i årskurs 3 på barn&fritids-programmet, Polhemsskolan som ligger i Gävle. Alla tror att man går där bara för att bli dagisfröken, men så är det definitivt inte! Man kan bli allt mellan barnskötare - förskollärare - habliterare - socionom - psykolog - fritidspedagog - brandman - polis osv. Själv så är mitt mål att bli polis, inget fjantjobb för mig inte! Vill jobba med människor, vill kunna rädda liv & vara en hjälte för samhället. ♥


Min klass BF3B! ♥ Man ser inte vad som står på min skylt här men
i skolkatalogen syns det, det står iallafall: Upp med händerna! ;]

Dagens cover


Så vacker röst! & fint gitarrspel med ♥

Underbara fredag

Vilken underbar start på dagen jag fick! Måste vara min lyckodag? Vi fick tillbaka våra fosterdiagnostikprov.. Och här kommer braget: jag fick alla rätt, MVG! Det gjorde verkligen min dag alltså. Efter det så gjorde jag & tjejerna vår standard-sak, att sitta i allrummet och försöka plugga men vi ger upp och snackar skit/kollar runt på skumma grejer istället hihi!

Käkade lunch och drog hem där jag pluggade en stund, men fattade verkligen inte ett skit av vad jag läste så gav upp och glodde på Buffy istället. Har även vart till fjällbacken och mött upp pappa för att hämta min packning. Nu ska jag duscha och fixa lite, sen vid nio kommer hjärtat hit. Vi ska laga lyxmat och mysa framför nån film ikväll, så ett bra slut på denna underbara dag blir det också! ♥

 


Boys have no idea how long something they said can stay on a girl's mind..


Today I heart this
















Torsdagkväll

Detta har jag grejat med ikväll. Äntligen har jag naglar igen, haha! Känns så ovant i början bara, men på ett bra sätt. Och shortsen fixade jag bara genom att klippa av ett par jeans och vika upp kanterna. Tänkte kanske ha dem & nån somrig topp på studentkryssningen eftersom att det är strandtema, har verkligen ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig!


IMORGON ÄR DET HELG!!

Dag 14 - När jag föddes

Jag föddes söndagen den 20 september 1992 här på bb i Gävle.
Jag var 51cm lång (tror jag?) och vägde prick 3000g.

Flak, check!

Nu är flaket fixat, härligt! Gick hem efter det & sen ut med Sesam :] nu ska jag mysa ner mig i sängen framför ett par Buffy-avsnitt, håller på och fryser ihjäl!


Every kiss is a cursive line


Om ni tycker er känna igen den, är det förmodligen från Breakning Dawn!

Sleeping At Last

Har redan hittat ett nytt favoritband, Sleeping At Last! Så sjukt bra!

Iallafall så var jag på Kungsberget idag. Var tråkigt som sist, men har iallafall mina tjejer som gör stämningen bättre :] Först satt vi vid en eld och bara snackade/fikade, samt M&E som sprang och kastade snöbollar på oss, haha. Efter ett tag gav vi upp och gick till värmestugan - sen lunch, och därefter värmestugan igen. Kom hem för ungefär 40 min sen, har duschat och fixat lite sen dess. Så skönt!


Tomorrow is a day I never planned

Senaste
Låt du hörde: AiluCrash - Jag saknar dig
Film du såg: "Prayers for Bobby" riktigt bra film!
Mat du åt: Kyckling, potatis & bea
Kram: Jacob
Känslan: Lycklig
Resa: Hem från stan? haha!
Glädje: Secret!
Dröm: Att jag fick barn.. två nätter i rad.. scary.
Person du träffade: Lillebror
Personen du sov hos: Linus
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Linda
Gången du åt 7-eleven korv: Har nog aldrig hänt..
Gången du var utomhus: Tidigt idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Juni '11
Saken du köpte: En sms-biljett

Allmänt:
Ska bli skoj: Helgen, att börja träna igen
Ska inte bli skoj att: Åka till Kungsberget imorgon & frysa ihjäl
Sparar till: Ingenting.. kan inte spara haha, men ska sen när jag fått ekonomi!
Pålägg som gäller: Allt möjligt, älskar mackor & pålägg! MUMS!
Önskar att jag var bättre på: Att få personer att stanna kvar hos mig
Dagens dryck: Vatten, o'boy, fanta
Vad saknar du: Värmen, att gå i skinnjacka
Vad har du gjort idag: Städat ihjäl mig
Brukar du svära mycket: Som fan! Nej men inte så mycket längre
Hur tidigt stiger du upp: 6:30 typ
På helgerna: Går jag helst ut, om jag har pengar. Annars är det oftast mys med L!
Vad ska du göra ikväll: Inte långt kvar till natten, så dricka té & glo på B&V, standard!
Hur många timmar sover du per natt: Typ 5-6
Vem är snyggast i världen: Min pojkvän ♥
Vad är det för veckodag: Tisdag
Favoritplagg i garderoben just nu: Mina höga svarta byxor, min svarta kofta
Längd: 165 cm
Byter gärna garderob med: Kristen Stewart
Byxa eller kjol: Byxa eller leggings
Senast utlästa bok: Fortfarande Pojken som kallades det, 1 år senare.. haha
Mitt rum kan beskrivas som: Nystädat & fräscht!
Mig själv med tre ord (just nu): Trött, ensam men lycklig!
Jag tränar: Ingenting just nu, förutom promenader då.. men snart gym!
Jag ville bli när jag var liten: Skådespelerska & rockstjärna, det håller i än

Storstädning, kungsberget & tillstånd

Blev inge pluggande idag, istället blev det storstädning av mitt rum - och det behövdes! Höll på i ungefär fyra timmar med att dammsuga, sortera kläder/papper, dammtorka, bädda rent osv. Så fräscht och fint härinne nu, mums!

Imorgon blir det kungsberget. Så trist! I ettan var de det iallafall. Som tur är har jag mina tjejer och chokladpinnar med mig, hihi. Sen har jag även helgen att se fram emot! Utgång, spelning, färgning av hår och så vidare :]

Nu har även pappa betalat in mitt körkortstillstånd och hans handledartillstånd,
så om några veckor ska jag börja köra. Tack pappa för att du hjälper mig med detta ♥


I was born to tell you I love you

Nu ska jag göra mig en kopp té & mysa ner mig i sängen till en film. Imorgon får man gå till högskolan och lyssna på föreläsningar osv, men jag skiter i det eftersom att jag inte ska gå där sen. Tar en ledig dag och försöker plugga färdigt med några arbeten istället.

Hörs imorgon! Sovgott


You make me happier than I have ever been before. ♥

Dagens + & -

+ Jag har de finaste vännerna
+ Jag är sjukt lycklig med min pojkvän
+ Studenten börjar närma sig
+ Kryssningen är på gång
+ Utgång i helgen, äntligen!

- Det ekar i min plånbok
- Heldag på Kungsberget på onsdag
- Iskallt ute

I will always return

Somsagt så hämtade vi ut våra studentmössor idag, så underbart! Den satt som en smäck. Efter skolan var jag på stan med Linus, gick runt lite och småshoppade några välbehövliga prylar. Naglar för att inte bita på mina egna, torrshampoo för stressiga mornar och hårfärg för att jämna ut slingorna i håret lite. Pank igen nu då, haha!


Jag är så jävla lycklig!


Monday

Somnade sent inatt, segt. Vaknade iallafall klockan sju, pigg & glad! Duschade, fixade mig och drog till skolan och nu sitter jag här med J&E, eller ja, jag har gjort det ett tag nu :] snart ska vi på lunch, sen hämta ut STUDENTMÖSSORNA! WOHOO! ♥

You visit me in my sleep


Helt underbar röst. Fy fan vilken bra cover.

My heart's freaking out when I held ya

Hur gammal är du om fem år? Nästan 25, herrejävlar..
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Linus
Hur lång är du? 165 cm
Vilken är den senaste filmen du sett? Minns inte, haha!
Vem ringde du senast? Minns inte det heller..
Vem ringde dig senast? Pappa
Hur löd det senaste sms:et du fick? Långt ifrån där ni bor? (:
Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS
När såg du senast din mamma? Torsdags
När vaknade du i dag? Typ 11.00
Vad fick dig verkligen att skratta senast? Bilden på pappa & Jacob
Hur stor är din säng? 140 cm
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar ♥
Sover du med eller utan kläder på dig? Olika det
Hur många kuddar har du i sängen? 5
Vilka städer har du bott i? Gävle only
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på
Är du social? Ibland. Ibland inte alls.
Vilken är din favoritglass? Jag föredrar sorbet!
Tycker du om kinamat? Ja!
Tycker du om kaffe? Ja, med mjölk!
Vad dricker du till frukost? Juice eller O'boy
Sover du på någon särskild sida? Längst ut, helst.
Tycker du om att mysa/kela? Bästa som finns!
Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!
Är du en beroendemänniska? Jorå
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope
Vill du ha barn? Ja, men inte nu
Har du någonsin åkt ambulans? Nej
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder & smink men är för fattig för sånt i år..
Äger du dyrbara smycken? Inget som är direkt "dyrt" - men halsbandet jag
fick av Linus är det finaste och mest dyrbara smycket jag har.
Sover du med gosedjur? Räknas Fia & Linus?
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rockklassiker
Är du lycklig? Ja!

Läsvärt, så jävla sant.




Tänk på det här i fortsättningen!

Dag 13 - Någon jag saknar

Jag saknar de jag hade nära kontakt med förr.
Jag tänker inte skriva upp vilka de är, tror de vet själva faktiskt.


Love will take you

Det här har varit en riktigt bra helg! Har fått vara med mitt hjärta sen i fredags, och vi har bara myst, badat, kollat på OC, lagat mat och åter myst. Regnbågskäket igår tog typ 4 timmar att fixa, haha! Åkte iallafall hem idag med 15-bussen, gick lite segt eftersom att sedan imorse har jag haft världens hemskaste mensvärk, usch. Men gick över när vi var hos sis och firade henne, hon fyller ju 30 på tisdag! :] grattis i förskott! Sen blev det pizza från American Takeaway, ruskigt gott. Imorgon är det skoldags igen, + hämta min fina studentmössa!






Bilder från Instagram, hihi

Regnbågsrök utomhus!

 

 


Some kind of home

Blev Inge fiske för Linus idag pga kylan, så han blev hemma mysandes med mig ist :] vi har
precis kommit in från en kall promenad, och nu dricker vi en varsin citrongrogg. Härligt!

 


Äntligen helg!

Sitter på bussen påväg till hjärtat nu äntligen! Först var bussen 20min sen, sen var vi tvungna att vänta in en ny buss eftersom att det var fel på den andra.. Håller seriöst på att frysa ihjäl, plus att jag har en massa jäkla packning! Aja, satt kvar i skolan några timmar idag iallafall för att plugga med Linda, och har man pluggstöd går det alltid bra! Fick tre arbeten klara tack vare Linda, nya maraboun och ramlösa. Sen såg vi även ett avsnitt av Buffy med, mysigt! Och på tal om mys, den här helgen ska jag BARA mysa. Inget annat. Underbart.


Dag 12 - Hur många bloggar jag har haft

Jag har haft fyra stycken. Bloggade för första gången här på blogg.se, men då hette jag http://sarahnorling.blogg.se och den bloggade jag på i lite över tre år. Alla inlägg finns kvar!

Sen bloggade jag lite på http://sarahnorling.devote.se sen på
http://nattstad.se/sarahnorling och slutligen här på http://saarahh.blogg.se.

Jag gillar blogg.se mest, är mest personligt också kan man fixa en massa fina designs som kan se ut hur som helst! Det negativa är att det är svårt att få läsare, men det bryr jag mig faktiskt inte så mycket om då jag bloggar för minnets och nöjes skull :]


Mina iPhoneskal


1. En svart bumper, jättebra om man skulle tappa telefonen!
2. Ett lila snyggt plastskal. Mitt första, är egentligen inte mitt utan det är lånat.
3. En av favoriterna, leopardskalet! Så sjukt snyggt och härligt att ta i.
4. Vitt sillikonskal. Också jättebra om man skulle tappa telefonen.
5. Mitt nyaste skal, som kom idag! Så sjukt snyggt, totally my style.

Dag 11 - Hur jag sminkar mig

1. Jag brukar lägga en bas med min favoritfoundation Maybelline's Dream Matte Mousse (färg 030 Sand) och sen ibland pudrar jag över med Isadora's Perfect Loose Powder (färg 05 Velvet Beige) beroende på hur min hy ser ut den dagen.


2. Efter det brukar jag ibland fylla i ögonbrynen med penna. Jag använder en ögonbrynspenna från Make Up Store, färg "Dark Chocolate".


3. Nästan varje dag använder jag kajal eller eyeliner till ögonen, beroende på hur mycket tid jag har på mig på mornarna. Jag använder mig utav en gammal kajalpenna från FRIDA som fungerar jättebra, och H&Ms Dipliner.


4. Jag sminkar mig varje dag med svart mascara, och då är det Maybelline's Colossal Volum Express som gäller. Just nu använder jag den gula med leopardmönster "Cat eyes".


Ibland, väldigt sällan har jag rouge med. Jag sminkar mig ungefär likadant varje dag, men till fest har jag oftast läppstift med eller läppglans samt överdriver lite med eyelinern.
Så, nu vet ni hur jag sminkar mig!

Dagens..

DAGENS VILL HA: Sovsällskap med Linus.. ♥
DAGENS KLÄDSEL: Leggings, jeansshorts, svart linne, svart kofta
DAGENS SMINK: Mascara, kajal, foundation
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Att jag äntligen gjorde syntestet haha, & jag hade fullgod syn!
DAGENS LÅT: "A thousand years" - för att lyssna, bläddra ner ett inlägg.
DAGENS PLANER: Té, Buffy sen sova
DAGENS SAKNAD: Mitt hjärta.
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte hade gjort religionsläxan.. hehe
DAGENS SJUKA: Lite smått förkyld bara men annars så.
DAGENS DROG: iPhonen
DAGENS KRAM: Linda, Emma, Malin, Fia
DAGENS PUSS: Fia ♥
DAGENS KÖP: Loka & lionbar hihi
DAGENS GODIS: Lion peanut
DAGENS HUMÖR: Glad, sprallig, trött, lycklig :]
DAGENS ORD: Maskis, en klassiker!


Kärlek i hög grad, haha! ♥

Dag 10 - Den låten jag lyssnar på mest

Oj, jag lyssnar på många, många låtar.. men denna måste jag nog säga.


Låt från Breaking Dawn: part 1, så sjukt fin. ♥

Myser med min bebis



Idag har jag:
Vaknat -> gått till skolan -> varit i skolan -> gjort syntest -> skrivit upp mig på gd

Gud så intressant va?

RSS 2.0