Today I heart this


Quote of the day:

"För man slutar aldrig älska någon. Antingen så har man aldrig gjort det, eller så kommer man alltid göra det."


Safe and sound

Onsdag = LEDIG. Var hos mormor och käkade, snackade lite med henne och Robban innan jag drog ner på stan för en fika & fönstershopping med Jennie. Var till posten och hämtade mina TWD-dvds, så nu är det äntligen konstaterat säkert att det blir maraton i helgen med finaste Malin! Det blir även en bio med mitt hjärta ♥
 
Nästa helg då jävlar blir det kul alltså. Berättar mer om det när allt är bestämt!
 

I don't wanna let you go

Skön dag till tusen, med PLUSGRADER utomhus dessutom. En lektion, satt kvar för lite plugg, sen hem och mysa lite framför Andra Avenyn. Nu på kvällen har jag vart på danslektion med Hanna, känner mig alltid helt slut i kroppen efteråt och det är en så otroligt skön känsla! Tog även en dusch som var alldeles gorgeous. Nu ska jag mysa för mig själv med Ross Copperman, tumblr och en god fruktsallad. 

*


Holding on, and letting go


Partyrockers in the house tonight

Har haft en fin helg med både pojkvän och vänner. I fredags blev jag svart i håret, som jag la upp i inlägget nedan. Har funderat på det länge, men har inte vart speciellt brave. Blev nöjd iallafall! Är lite ovant fortfarande bara. Igår däremot myste jag bara med Linus på dagen, och mot kvällen gick jag till Hanna för att dricka lite med henne och Malin innan Johannas birthdayparty! Hela kvällen var hur trevlig som helst och det avslutades på Old Saints. Idag är det söndag, och då väntas det plugg. Kul, men sant. Ha det!
 

Födelsedagsbarnet Johanna! ♥

Black hair


Äntligen beställt

Gick in på CDON's hemsida där jag såg att The Walking Dead säsong 1 och 2 hade extrapris, 249kr/299kr styck från början nedsänkt till 99kr/styck! Så då tvekade jag inte en sekund, beställde dem direkt.
 

If love is what you need, a solider I will be.

Vaknade runt nio, duschade och fixade till mig inför skolan. När jag sedan kikade på schemat märkte jag att jag inte har medicin denna vecka, eftersom att det är en distanskurs (jobba ena veckan i skolan, andra hemma) så det var skönt! Åkte och körde lite med pappa, sen tog jag tag i pluggandet. Gjorde de 19 uppgifterna som skulle göras + läste igenom hela kapitel 7.
 
Nu ska jag ta något och käka och sen dra på mattelektion 16-18. Efteråt blir det lite genomgång med Hanna inför dansen, och apropå den så har jag världens hemskaste träningsvärk i nacke, lår och vader. Men träningsvärk är också skönt på ett sätt, för då vet man att man verkligen tagit i!

Angel with a shotgun

 

Feelings


Det här gör mig glad:
- Bra betyg.
- Att få vara med min fina pojkvän.
- Att spendera tid med vännerna.
- Shopping, fika och bio.
- Powerking light.
- Musik, film, THE WALKING DEAD.
- Fina komplimanger.

Det här gör mig ledsen:
- Viktuppgång/svälld mage.
- Dåliga betyg.
- När en man litar på går bakom ryggen på en.
- Vissa minnen i ens förflutna.
- Djurplågeri. Det vidrigaste som finns.
- När Linus är ledsen.. det gör så ont i mig.

Det här gör mig arg:
- Trafficking, barnpornografi, pedofiler och djurplågeri även här.
- När jag inte förstår saker, särskilt saker jag anser att jag borde förstå, typ matte.
- Drama, bråk och tjafs.
- Egoister som tror dom är bättre än andra.
 
Vad gör er glada/ledsena/arga?

There's no guarantee that this life is easy

Igår kväll var jag väl inte så glad, rent ut sagt. Struntade i att blogga och pratade med människor som fick mig må bra istället. Jag har verkligen fina vänner. Det är iallafall rätt mycket som är på gång nu, nästa onsdag kanske jag ska göra något jag velat göra länge, men vet inte till 100% än.

Idag är det iallafall tisdag, vilket betyder psykologi och 3-timmarspass i psykiatri. Bästa ämnerna. När jag slutar ska jag träffa Hannis, ta lite käk på stan och sen dra och vicka på höfterna lite på Uddans. Ska bli skönt att komma igång med dansen igen, vad jag har saknat det!


I aint nobody's bitch


This bond between us can't be broken


 

Therapy for girls

Det blev en vända till Valbo idag med hjärtat där vi handlade lite. Köpte tre supersnygga toppar (varav en av dom fick jag av hjärtis, tack söt!) snygga trosor från gina, nya skullcandy-hörlurar då mina iPhone-lurar börja avta, har förmodligen lyssnat sönder dom eller något haha. Köpte även en plastskärm till telefonen, skitsnygga ballerinaskor till sommaren, hårfärg till min dipdye och en platta powerking. Hate me if you want, men jag tycker att tobak och sånt skit är värre. Jag kan sluta, men jag vill inte. That's it.

Nu på kvällen var vi på bio, "Berättelsen om Pi" i 3D. Seriöst, den vackraste filmen jag sett på ett bra tag.


Hjärtat slog ett slag för var förlorad dag


Thank God, it's friday. Haft en lektion idag, så värt. Min favoritlektion också. Alltså jag älskar verkligen vår psykologilärare, vet ni vad han sa idag, om killar som snusar? "Att kyssa en kille som inte snusar är som att kyssa en kalv i arslet" alltså haha, han är för skön! Efteråt fick jag krångla med kassar och skit för jag skulle till pappa efteråt, och nu är jag här. Har precis käkat världens nyttigaste mat, nudlar med powerking light.

Snart kommer världens finaste pojke hit, det blir förmodligen bara pussar & kramar framför någon bra film.

Allt annat än billigt

Inte billigt att studera på vuxenutbildningen ällä. Detta är då bara tre böcker, ska köpa en till när den kommer ut (så länge får vi läsa ur ett häfte) och en avancerad miniräknare för sisådär 600 spänn. Ajaj.


I will try to fix you

 
Min "hejdå"-video på ett bra tag. Kommer inte ha någon tid alls till några fritidsaktiviteter nu när jag kommer ha så förbannat mycket plugg, förutom dansen och kanske träffa vänner/pojkvännen på helgerna. Kommer sakna redigerandet.. så denna gjorde jag med extra mycket kärlek.

Åh, The Walking Dead, snartsnartsnart! ♥ 25 dagar kvar tills det ÄNTLIGEN kommer tillbaka!

There might be something there

Motivationen är i taket. Har rast, istället för att gå iväg och göra något kul vill jag plugga. JAG VILL PLUGGA. Dock har jag inga böcker än och datorn är hemma, så uppsatsen kan jag inte skriva på heller. Haha, jobbigt liv? Har jävligt ont i skallen, och jag vill plugga. Hur är det möjligt?


We might fall

Lång dag i plugget, 8.30-16.00. Har bara gått i två dagar, men jag älskar psykologi & psykiatri! Hittils är det skitkul, såna ämnen är något som verkligen intresserar mig. Efteråt åkte jag ner på stan med Hanna, gjorde ett ärende och käkade. Imorgon är jag ledig, men då är det en uppsats som ska skrivas!


Bild från när systerson Mandus bara var några dagar, sötunge!

All of these lines across my face


Sommaren tvåtusenelva, bra sommar.

Blicka bakåt, fortsätt framåt

Iskall dag. Heltidsstudent igen, känns faktiskt förjävla bra. Idag har jag haft biologi, psykologi och matematik b. Psykologin kommer jag förmodligen att älska, läraren är så skön! Rolig, tokig + bra på att förklara. Matten har vi på måndagskvällar, 18-21. Sen har jag även riktigt svårt för siffror. Kul va?
 
Iallafall, förutom studierna så har jag även varit en sväng på stan. Tog en kopp té med en gammal vän jag inte träffat på något år, blev mycket skratt & prat om gamla minnen. Ibland behövs sådant också.

About me


Sarah Norling.
Mörk, men positiv loner som har stora drömmar. Almost 21 och är en sucker för texter och musik. Är bosatt på östkusten i en håla som kallas Gävle. Älskar musik (nähä?), shopping, filmer/serier, mysdagar och dans. Jag tycker även om dataspel och redigering av foto & film.
 
Ord som beskriver mig och saker jag gillar skulle nog vara gladtystlåtenkattgalenhundälskarejordgubbarannorlunda, powerking, indie- och rockmusik, piercingar, hårgalen, regnhavettv-serier, rockmode, ensamhet, övernaturlighet, fotograferingredigering och skräckfilmer.
 
Vill ni veta något mer om mig så kan ni slänga iväg ett mail till mig på [email protected].

Build a house or sink a dead body


Aldrig har jag längtat så mycket

 

Hahaha, känner du igen dig hjärtis?


You just came in to our lives and destroyed everything


Back on a photographing track?

Bytt header som ni ser - igen. Nu har jag tagit mig i kragen med batteriladdaren till min systemkamera som varit spårlöst försvunnen i sisådär 1,5 år, har nämnligen beställt en ny. Eller ja, pappa gjorde det haha. Så nu är den påväg, och förhoppningsvis kommer mitt intresse för fotografi tillbaka då detta kan bli lite av en fotoblogg maybe nu när jag alltid ska ha en sådan extrem jääävla bloggtorka? Who knows.

Oh btw, fick beslut om beviljelse av studiemedel nu i vår av CSN. Kommer ligga på cirka 2,8t i månaden. Så nu kommer jag bli heltidsstuderande, äntligen slipper jag kalla mig arbetslös. Hej pluggis?


I know you care, I see it in the way you stare

Drar till Häsen över helgen och kramas lite med min fina. Hörs när vi hörs.

2012

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Jajamen. Massvis!
 
Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inget.

Fick någon du känner barn?

JA! Min syster, kusin och några bekanta. :]

Dog någon som stod dig nära?

Inte mig personligen men en som stod nära mamma.

Vilka länder besökte du?
Inga, som de 4 tidigare åren.

Är det något du saknade 2012 som du vill ha 2013?
Ja, massvis.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?
2/7, 10/2, 8/6

Vad var din största framgång under året?

Jag lyckades ta examen med bra betyg & skaffa sommarjobb.

Vilket var ditt största misstag?

Det vet jag inte, några små kanske men har nog inte gjort något stort?

Vilket var ditt bästa inköp?

Oj. Tatueringarna kanske? Mina hårgrejer, förlovningsringen, skinnjackan.

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder, studenten, festande.

Vad gjorde dig riktigt glad?

Mina vänner, studenten, min pojkvän och musiken.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja, både och.

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2012?

Typ Fest hos Mange, Titanium, Lars Winnerbäck, The Wild One, Through The Trees, BRODER DANIEL.

Mådde du bättre eller sämre under 2012 än vad du gjort tidigare år?
Sämre.

Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Nja, det blev väl som det blev.

Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

Legat hemma & stirrat in i väggen.

Hur var din julafton?

Mysig.

Blev du kär?

Jag blev kär 2009.. och är det fortfarande. ♥

Vilket program har varit det bästa på tv?

The Walking Dead, självklart!

Hatar du någon som du inte hatade förut?

Nja, men ogillar.

Vilken var den bästa boken du läst under året?
Har inte läst en hel bok i år, haha.

Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Broder Daniel. Gosh, att jag inte upptäckte dem tidigare?!

Önskade du dig något som du fick?
Oj, massor.

Önskade du dig något som du inte fick?
Ja, men det kommer!

Vilken var årets bästa film?

Har faktiskt inte den blekaste..

Vad gjorde du på din födelsedag?

Var på lektion, tog min systembolags-oskuld vid öppningen, käkade på MAX, fick lite presenter, käkade pizza, hade förfest med några tjejer och sen tog vi någon drink på Old Saints.

Vilka var de bästa människorna som du träffade?

Har träffat många nya men ingen jag känner superbra.

Hur skulle du beskriva din klädstil?

Svart, varierad. Mycket skinn. Leopard, vitt, grått. Ganska enkel men ändå snygg.

Vad fick dig att må dåligt?

En hel del faktiskt.

Vem saknade du?
Har saknat en del under detta år.

Vilken var din bästa månad?
Januari, februari, maj, juni, december.

Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Det finns det nog.

Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Jag ska vara starkare.


New in


Hair refresher från Beautyplanet, 80kr/styck


Snyggaste väskan från H&M, 199kr

Har även köpt lite annat smått och gott som ögonfransar, lösnaglar, ögonfransböjare, halsband och en topp. Nu får jag lägga ner ett tag med att köpa saker, pengarna försvinner ju fortare än vad man tror!

Rick & Daryl



Mitt 2012

Januari: Pluggade skitmycket, blev klassrådsrepresentat. Ansökte om körkortstillstånd, bytte min vita iPhone mot en svart. Hade ziperall-dag i skolan, skaffade tidslinje på FB.

Februari: Skrev upp mig på gg, rökte regnbåge ute i snön. Fick energidryck som smakade blod. Jag och Linus förlovade oss ♥ Mådde hur bra som helst. Fick ett kusinbarn. Åkte på studentkryssning.


Mars: Åkte på influensan, övningskörde för första gången. 100-dagarsfesten, sökte massa sommarjobb. Lyckades sluta bita på mina naglar, var på fest där jag fick den värsta fyllan någonsin, inget att upprepa.

April: Började en 7-veckorspraktik på en teater för funktionshindrade. Hade en efterlängtad tjejkväll som blev hur lyckad som helst. Började må lite halvkasst. Tatuerade handleden. Gick powerwalks varje dag.


Maj: Var på min första jobbintervju, och jag fick jobbet. Strängbantade i en vecka så jag skulle få plats i min balklänning. Hade studentbal på Engeltofta Slott då jag gick med min finaste & mina vänner.

Juni: Studentveckan, som är det absolut bästa minnet jag har. Drog en impuls och färgade håret rött. Började intensivjobba 3-skift på Leaf. Bodde hos bror en vecka med hjärtat då vi var hundvakt.


Juli: Något tråkigt inom familjen skedde, vilket gjorde allt värre. Blev brunett igen. Fick min första lön någonsin på 14 lax. Gick på LCHF-diet ett tag, men blev dålig så jag avbröt.

Augusti: Tappade bort mig själv helt och hållet. Fortsatte jobba. Såg Europe i furuvik. Blev myggbiten över hela benen. Sommaryran. Gick på Winnerbäcks konsert, kärlek. Nelly High Heels. Världens bästa kräftskiva med nattbad och Alias. Började plugga Engelska B på komvux.

September: Tatuerade ett citat på ryggen. Fyllde 20 och hade en riktigt bra födelsedagshelg.


Oktober: En månad med mycket drama och förvåningar. Fick en söt systerson. Intensivteori på AnSan's.

November: Blev mycket festande. Bokade resa till Aiya Napa med familjen. Såg sista Twilightfilmen på bio. Firade tre år med mitt finaste hjärta på Church Street.

December: Första riktiga snön kom. Julklappshandlade i massor. Myste som aldrig förr. Blev riktigt ställd vid sista avsnittet av midseason-finalen av TWD så blev helt galen. Gjorde dipdye. Firade jul ute i Hedesunda och nyår hemma i Gävle. Tolvslaget firades in i centrum med de finaste människorna i världen.


The Walking Dead videos

Här är två stycken jag har gjort. Ganska sorgliga, men iallafall! Se dom i HD. ♥




Döda mig?


Mår illa, magont och trött som fan. Skitbra. Sen finns det inget rinnande vatten här hemma. Even better.

Life doesn't get easier, we just become stronger


I år ska jag vara stark. År 2012 har jag varit mer vilsen och svag än vad jag någonsin varit förut. Men i år blir det ändring på det. Jag ska sluta ta åt mig, strunta i folk som sviker och fokusera främst på mig själv. Jag ska tänka på mina studier och framtiden. I år ska jag nämnligen flytta ihop med min pojkvän. Jag ska resa utomlands. Jag SKA skaffa körkort. Nu kopplar jag bort det förflutna för gott och bara fokuserar på framtiden. No more drama. No more tears. No more heartbreaks. 2013 får inte bli som 2012.

Whiskey lullaby

No hangover. Så jävla skönt. Konstigt med tanke på hur mycket alkohol jag hällde i mig igår. Sov till två, sen tog jag en liten promenad med Linus, som nu åkt hem. Nu ska jag självdö framför s3 av bästa TWD.

2013, please be good

1 januari 2013. Gårdagen var lyckad & hur rolig som helst! Vann inget på bingo, men det gjorde Linus. 100kr, inte så mycket men att han alltid ska ha sån jädra tur i spel. Efteråt drog vi på förfest hos Johanna med några, och tolvslaget firade vi in mitt på stan med champagne, tutor och guldiga partyhattar. Vi fick dock lite fyverkerier i ansiktet, men som tur var blev det inget allvarligt. Vilka jävla galningar det finns! Blev inge Saints, för mycket skitfolk ute men blev en lyckad kväll ändå med kebab och skitsnack.
 

RSS 2.0