Remember, that she's not me


Oh lord, I’ve been waiting for you


För man har mer än vad man tror

En otroligt bra helg har jag haft.

Fredag: Tog en biltur med Linus och hämtade upp sötaste Saga för att åka & bada på Sandsnäs. Där blev det solande, badande och glassätande i stora lass. Därefter åt vi en korv med bröd hos Annica, och målade lite hos Barbro. Trots att jag hade shorts och linne höll jag på att svettas ihjäl - det var verkligen dövarmt den dagen! På kvällen blev det mys på terassen då vi åt pasta & drack vin med Winnerbäck i bakgrunden. Efteråt blev det kattmys framför en film på teven.

Lördag: Åkte hem, och spenderade resten av kvällen med att kolla på halva säsong 3 av The Walking Dead med mamma. Ganska enformig dag, men vad gör det när man har TWD och mammas hemgjorda blåbärspaj? Dessutom fick man sitt efterlängtade åskväder. Prisa Gud.

Söndag: Tog en brunch på stan med Hanna och planerade lite inför augusti. Kommer bli så mysigt! Annars idag har det blivit jordgubbar med vaniljglass och Supernatural. Trots att min fina, saknade pojkvän är långt bort från mig och fiskar hela veckan så njuter jag stundvis av lite egentid.


20 saker som gör mig glad (utan rangordning)

Det är alltid bra att skriva ner positiva ting. Alltid. Det får en på bättre humör och får en att tänka mer positivt. Och det är något jag verkligen behöver göra på senare tid. So, here we go!
  1. Min katt. Hon får mig alltid på bättre humör genom att bara andas.
  2. Min mormor, som alltid ställer upp för sin familj när världen är en skitstorm. Hon ger alltid så bra råd, och har alltid tid för en. Hon fixar dessutom alltid något gott åt mig när jag är ledsen, glad, orolig, trött, ensam, skitlycklig eller arg.
  3. Att ta en fika på stan eller bara umgås & snacka skit med mina närmaste tjejkompisar. 
  4. Att stöta på gamla bekanta på krogen. När jag är nykter och ser någon bekant ute, brukar jag alltid tycka att det känns lite jobbigt att snacka - men har jag lite alkohol i kroppen när jag stöter på dem blir jag överlycklig och kan vilja prata med personen hur länge som helst.
  5. Min fina, underbara pojkvän. Han ställer upp för mig i alla lägen, dag som natt. Vi kommer verkligen varandra närmare för var dag som går, även fast vi varit tillsammans i över 3,5 år. Vi bråkar som ett gammalt gift par (tjafsar, blir sams, tjafsar om ingenting och sedan skrattar åt det) tokar oss som småbarn, gulligullar som nykära, och bryr oss om varandra som syskon. Han är verkligen mitt allt.
  6. Powerking. Det kanske påverkar en dåligt i längden, men för stunden är jag lycklig.
  7. Att få håret fixat. Man känner sig fräsch, som en ny människa! Har min egen syster att tacka det för.
  8. Mina föräldrar & syskon. Trots att vi inte är en typisk "gulligull"-familj, så vet jag ändå att vi älskar varandra. Vi bryr oss om varandra och glider aldrig från varandra, även fast vi ibland inte pratar på ett bra tag.
  9. Musik. När jag är glad, lyssnar jag oftast på min "Rock'N Roll"-lista på Spotify. Är jag ledsen eller nere lyssnar jag alltid på min spellista "Texter som betyder". Är jag neutral lyssnar jag på spellistan "Carry on my wayward son" och taggar jag inför fest är det såklart "UNTZ UNTZ UNTZ" som gäller. Jag älskar min Spotify. Jag älskar mina spellistor. För oavsett vilket humör jag är på, gör musiken mig alltid gladare.
  10. Supernatural & The Walking Dead.
  11. Att ha nya prylar hemma. Det kan vara allt från en fullproppad kyl, till nya kläder. 
  12. Disneyfilmer. Men samtidigt så gör de mig lite ledsen. Jag blir alltid så nostalgisk och längtar tillbaka.
  13. Små, fina överraskningar. Det kan vara en lapp som det står något fint på, att man har en renbäddad säng, en komplimang eller ett fint SMS från en vän. Det där lilla kan alltid göra så mycket.
  14. Familjehunden Sesam. Han är alltid så mysig, och att ta små promenader med honom kan pigga upp en riktigt mycket.
  15. När man hör en bra låt på radion man inte hört på länge.
  16. Att åka bil med min pojkvän och samtidigt sjunga med till massa gamla CD-skivor.
  17. När man får låten man önskar ute på krogen.
  18. När man har dagar då man inte behöver göra någonting annat än att bara ligga i sin ensamhet och mysa.
  19. Riktigt bra filmer.
  20. När jag får fina kommentarer på mina videos på YouTube. Älskar mina 975 subscribers!

-

 

En bra dag

Idag har det varit en bra dag. Cykeltur ner till centrum där jag träffade den efterlängtade Emsy, som är på besök i Gävle under några dagar. Tog en sushilunch med henne utanför gallerian och pratade om allt mellan himmel & jord. Efter ett tag joinade Johanna också. Fick lite välbehövliga grejer med mig från stan. Annars har jag bara myst med familjen, käkat västerbottenpaj & spelat spel.

 

En bra dag, tycker jag.


You say: "True love is suicide"


I will follow you into the dark


Hatar livet idag

Idag är det en sån dag då jag hatar allt och alla. UTAN hur som helst anledning. Därför ska dagen spenderas i min älskade säng framför säsong 2 av bästa LOST, energidryck och chips! Det får gärna åska lite också, menmen - man kan ju inte få allt här i livet.


MAKEOVER

Var till sis vid 11 och gjorde en makeover på håret. Från korpsvart till ett mycket ljusare hår. Tyckte hon gjorde ett riktigt bra jobb! Fem timmar tog det, med mycket slit. På kvällen nu var jag på bio med Linus somsagt, och vi gick på "Känn ingen sorg". Sjukt bra var den! Har också sett TWD säsong 4 trailern precis. Ojojoj vad jag längtar. Den här dagen har varit helt suverän med andra ord.


OMG OMG OMG OMG

 

What's positive about tomorrow..

- It's friday.
- Får träffa Linus, gå på bio med honom & sen sova tillsammans. ♥
- Äntligen hårmakeover! Byebye, black hair.
- THE WALKING DEAD SÄSONG 4 HAR TRAILERPREMIÄR!!!!

*gråter av glädje på det sista!*

Today, I heart this


Brända Bocken


Känn ingen sorg

Gårdagen bjöds det inte på mycket. Åkte ner till stan med pappa för att hämta ut biobiljetter till "Känn ingen sorg" som jag och Linus ska gå på nästa fredag, på premiären. Den verkar vara riktigt bra! Övningskörde hem också, för allra första gången inne i centrum. Det gick bättre och var enklare än förväntat faktiskt.

På kvällen dock var jag väldigt nedstämd, tänkte alldeles för mycket på allt och ingenting så slog igång en skräckis för att tänka på annat. Idag däremot har jag varit ut till Engesberg med mamma, bror och Sandra. Man får väl passa på när det är soligt och varmt! Ikväll blir det ut och ta någon drink med Malin. Vi får se om några fler hakar på också!

 

Like a skyscraper

Ledsen för dålig uppdatering (som vanligt) men jag lever iallafall och mår rätt så hyfsat Längtar bara efter att få flytta hemifrån mer än någonting annat i hela världen, men det kan inte bli av förrän jag har fått besked från högskolan. Aja.

Har iallafall varit ute i Hedesunda hos pojkvännen hela veckan, kom hem igår. Har inte gjort något speciellt därute förutom att jag har åkt fyrhjuling för första gången, fiskat, kört massa bil och myst framför Lost. Vi skulle gå på sommarkväll igår, men det blev inte av så istället drog vi till en pizzeria & käkade kebab. Jag hade världens äckligaste huvudvärk och efter maten kom världens magvärk, så jag är ganska seg idag fortfarande. Får iallafall hoppas på att helgen blir bra, hoppas på utgång. Det var ett bra tag sedan nu!


This is it, the apocalypse

 

In the arms of the angel

Jag och Linus innan studentbalen förra året. Över tre och ett halvt år har vi spenderat tillsammans varav ett och ett halvt av dom har vi varit förlovade. Jag ångrar inte en sekund av det. Jag hatar att smöra nu för tiden, men måste verkligen lägga ut denna fina bild och skriva några ord.

Jag älskar dig, min bästa vän och pojkvän. ♥

It's friday, friday



Denna fredag har bestått av första avsnittet av Lost, övningskörning till och från Bomhus med hela familjen (läskigt), glass, kaffe och bus med de små. På kvällen blev det en cykeltur, grillat & någon malibugrogg i soffan till Quizkampen. En helt okej dag så att säga. ♥

Nyinköpt

En skitsnygg väska från Accent för bara 319kr med kupong (ord. pris 399). Det roliga med hela köpet var att både Malin, Hanna, Johanna och jag köpte en varsin väska därinne. Det händer jö inte varje dag dä ällär! Har iallafall haft en underbart fin dag idag. Tack brudar ♥


Efterlängtat

Ska strax dra ner till stan för att träffa Johanna, som jag inte träffat på hur länge som helst! Malin och Hanna ska också med. Vi ska väl ta en liten catch-up med lunch och snacka mass skit, like the good old times. Idag kör jag med öl-linne och ett barnsligt, men sött mobilskal. 

 

Turning page

Tänkte bara nämna att jag har nyligen lagt upp fyra covers på YouTube. Klicka HÄR för att lyssna på alla!




Changing


Förändring. Jag har insett att alla förändras - hela tiden. Det är ingenting fel med det. Det kan vara en bra förändring, eller en mindre bra. Jag vet inte varför människor förändras, jag antar att det hör utvecklingen till. Vägen till mognad och vuxenliv. Jag har själv insett att jag själv förändrats ganska mycket på senare tid. Från att vara i behov av närhet och uppmärksamhet, samt haft lätt för att öppna mig inför människor har jag gått mer och mer åt det ensamma hållet, och hållit mer inom mig än att berätta för andra. På så sätt slipper man bli sårad igen. Jag har nog insett att ingen människa stannar i ens liv förevigt, även om personen ångrar sig djupt och vill ha tillbaka det den en gång hade. Sånt är livet.
 
Ibland måste saker och ting falla i sär för att bättre saker ska falla samman.

Twist & Shout


-


Det som får mig rulla idag:

Självklart Supernatural. Fanfictions, avsnitt och fanvideos i stora lass. Jag drunknar i känslor.

Måndag 1/7

Gårdagen bestod av några timmars vandrande på Ockelbo Marknad tillsammans med fina människor. Fick med mig lite fint hem, bland annat ett linne, fyra iPhoneskal och 8 par strumpor. Bilresan hem bestod av sång tillsammans med min finaste till 80-talsklassiker. Idag har jag övningskört lite med pappa, har övat lite på att parkera osv.

På tal om ingenting så väntar jag ivrigt på svar från HIG. Har anmält mig till två program, och är behörig på båda. Men vet inte riktigt vilket jag vill gå om jag kommer in på båda två. Ska jag välja det jag tycker är kul, men är ganska svårt att få jobb efteråt? Eller ska jag välja det som jag tycker är mindre kul, men har garanterat jobb resten av livet?

RSS 2.0