Nu firar vi att det är vår, wiho!


If I see you next to never, how can we say forever?


Underbart fin dag med mycket skratt med fina vänner. Nu, vintergatan resten av kvällen. Suveränt.

We will see it's not too late

Godmorgon alla pigga! Och trötta också för den delen. Vaknade ganska tidigt imorse, har ätit frukost och kollat på Vintergatan 5a sen dess. Åh barndomsminnen, älskade vintergatan när jag var liten. Nu ska jag se på lite till sen ta en pw till stan för jag ska följa med Linda när hon provar balklänningar. Sen pw hem, käka - sen ner på stan igen för att ta en fika med Linda & Sebbe. Ska förmodligen köra lite ikväll också!


<3


He lives in you, he lives in me, he watches over


Det kommer annat emellan och det är bra

Var ute på en timmes powerwalk idag med hunden i finvädret, underbart! Skönt att det var lite blåst också. När jag kom in tog jag en dusch & sen satte jag igång med pluggandet. Gjort klart ett skitjobbigt arbete som jag hållt på med hur länge som helst typ, haha! Sen har jag även börjat med instuderingsfrågorna till historiaprovet. Ska se en film nu för att vila hjärnan lite sen ut på långpromenad igen tror jag, fast lite lugnare den här gången. Såna här dagar gillar jag att vara ensam och bara fokusera på mig själv.

Evighet som kändes som en evighet på riktigt

Från kylan in i värmen
Jag kom och tänka på det nu
Kanske för att det är så tyst
Du som minns
Du som vet

Evighet som kändes som en evighet på riktigt
Du kan låna mig igen
Du kan förbruka mig igen
Dom himlarna har lämnat mig för länge sen
nu vet jag hur det känns
Jag hatar att bli liten
och vintern är så satans lång igen

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

En trappa upp
Alltid en trappa upp

Över parken
Och våran smällare

Blås lite här där det gör ont
det kanske ger sig

Lite slit är jag värd
Några fraser är jag värd
Ljug om du behöver
det gör ingenting

Jag hör tågen över bron
Masker som vampyrer
och nätterna som rensades på luft

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Hur kan man tacka nej
jag har saknat dig ibland

När stiger röken
från vårens eldar
Visst var det något som hände
eller är det jag som drömmer

Du är bättre än du vet
Mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där vi kommer från
Vill du nåt så vet du vart jag finns

Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Du kan säga vad du vill till mig
Nu hör jag dig igen


Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig
Två små delar av något stort
För att natten hade bett oss
Du har säkert hört historien
Från kylan in i värmen

Jag kom och tänka på det nu
Kanske för att det är så tyst


So damn beautiful


Love, death, birth

Härlig praktik idag. Var på skolan & spelade in en kortfilm tillsammans. Den skulle utspela sig i ett klassrum så det var lika bra att åka dit! Allt gick jättebra även fast handledarna inte var med. Fick sluta redan halv två, vilket var jätteskönt! Drog ner till stan med Linda & käkade Subway sen var vi och tittade på balklänningar. Vet exakt vad jag vill ha för en men den fanns inte, suck! Får hoppas att hon som jobbade där ringer om att det finns en snart. Just nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig.

Nivea Visage † Day Care

Har fått en underbar ansiktskräm av mamma, något billigt skit för ungefär 55kr från Nivea men den är hur bra som helst mot min supertorra hy! Har bara använt den 2 gånger sen igår och hyn är redan mycket bättre.


Hittils får den högsta betyg!

Mot praktiken!



Den största kärleken är den människa som kan se oss när ingen annan har ögon för en


Nyduschat och oplattat hår btw. Lockigt här och där, platt på andra ställen och vågigt i luggen.
Snyggt? Nä. Kan inte min kropp bara bestämma sig för en ögonfärg, hårfärg och hårfrisyr?!

Äntligen pryder denna skönhet min handled

Nygaddad, woop woop! Har velat haft den i över ett års tid och nu äntligen sitter den permanent på min handled. Perfekt! Hade självklart Linda med som stöd, men det gjorde inte så ont som jag trodde. Ibland var det faktiskt skönt! Men för det mesta sticktes och brändes det lite. Är iallafall supernöjd, tack Bosse!

 


Livin' on a prayer

Hade jättemysigt igår med mitt hjärta! Vi käkade, myste och kollade på Svensson Svensson-filmen. Därefter Big Brother. Imorse fick jag säga hejdå till han eftersom att vi inte ska träffas på ett tag nu.. buhuu. Praktiken idag har gått bra, var på en ny avdelning idag och det var ju omväxlande! Lite långtråkigt bara med det får man ta. Ska ut igen om en stund, ska på teater med några i klassen! Vi höres!

Inväntar denna sötnos


.. så jag ska bli en dålig bloggerska ikväll och en bra flickvän istället! Puss på er ♥

I'm on fire

Kom hem från Linus igår kväll, och precis innan jag skulle åka därifrån kom jag på att jag hade tappat bort (eller blivit bestulen) mitt headset till iPhonen. Snacka om att jag verkligen flippade ur! Att lyssna på musik när jag är ute är ett MÅSTE för mig, även om jag bara ska ut med hunden snabbt eller gå till affären. Men när jag kom hem kom jag på att man kunde använda sig utav mina gamla sony ericsson-lurar. De passade nämnligen galant, bra ljud var det med! Kollade sen bara på Big Brother, därefter somnade jag.

Praktiken idag har gått bra iallafall, haft två föreställningar vilket innebar mycket göra. Tiden för tatueringen blev lite ändrad idag med, den ska nämnligen göras redan på SÖNDAG(!) jisses, börjar pirra nu! Haha!

Myssöndag

Hade jättekul igår, till och med som halvt nykter :] dansade tryckare för första gången i mitt liv bland folk, till låten "Äckligt" haha! Och sen fick jag även reda på att jag ska bli moster igen, så mysigt! Det blev en massa dans, prat med massa folk och en sväng på pizzerian.

Har precis vaknat nu bredvid hjärtat, ska mysa med min prins hela dagen så det blir nog ingen uppdatering förrän ikväll eller imorgon. Vill bara ligga kvar här för evigt och aldrig gå upp! Älskar dig, världens bästa ♥

 


Då skålar vi igen då! Skål!



I'm a dreamer, I dream my life away

Är hos Linus nu, kom hit med 18-bussen och ska vara här tills på söndag. Just nu sitter han och spelar och jag kollar på Big Brother, standard! Idag har vi även varit tillsammans i 29 månader. Kärlek till dig!


New sunnies

Köpte nya solbrillor idag innan praktiken. Fick ett presentkort på H&M, 50kr sist jag handlade där så köpte upp det idag. Yes, dessa snyggingar kostade bara 50 spänn! What a catch!


Before the storm

Har blivit besatt av den här låten, haha! Och musikvideon någon har gjort är ju bara FÖR SÖT!


Torsdag 19/4

Påväg hem efter en kort och härlig dag på praktiken, 15-19! Det blev Buddys med gänget och sen en föreställning. Imorgon går jag 9-15 sen är det helg, och det väntas party på lördag! Woop woop!

 

 


Just stay strong, cause' you know I'm here for you

Äntligen, jag sitter ner och andas! Haha. Iallafall så hade jag praktik idag, soft som vanligt. Slutade strax före tre, drog med Linda hem till henne & fixade flakvägbeskrivningen med Emily. Det var inte så svårt som jag trodde, men verkligen inte enkelt heller haha.

Ni vet att jag skaffade gymkort förr? Ärligt talat, hatar friskis & svettis haha. Har vart där kanske 6-8 gånger bara haha, minns inte riktigt.. Är nog inte så mycket för gym. Iallafall så går jag istället powerwalks varje dag hem från praktiken (ca 20 minuter) och sen tog jag mig en liten springtur i söndags också, så lite träning håller jag på med iallafall! Ska försöka pallra mig till gymmet någon dag. Om jag orkar. Hähä. När jag kom hem blev det käk, sen bus med lillebror, städning av rum, dusch, tvätt och nu bara chill - äntligen!


För ett år sedan..


Förra året, april 2011.. då såg det ut såhär. Jag kunde gå utomhus sådär. Jag kunde ligga och steka på balkongen. Nu? Nu SNÖAR DET, IGEN! Blir så less. Egentligen ska jag inte klaga, sån bra och varm vinter som vi haft har vi nog aldrig haft tror jag. Men ändå, i april ska det ju vara mini-sommar! GIVE ME!

Minns ni även att jag var galen i festis där?
Hihi. Nu är det energidricka som gäller. ♥

Standing out in the rain, knowing it's really over

Sorry för deppinlägget under, men ja, jag har ångest i stort sett varje kväll innan jag ska sova. Men skit i det nu, praktiken rullar på & dagarna går faktiskt fortare än vad jag trodde! Saknar redan skolan ändå, och kommer nog sakna alla när vi slutar sen. Linus var här igår iallafall, vi bara myste & kollade på film och Big Brother. Idag på praktiken fick vi baka chokladrutor + gå igenom lite inför vår lilla minifilm vi ska göra. :]

Nu, desperata hemmafruar!


The happiest people don't have the best of everything.
They just make the best of everything.

I've become so numb

Jag vet inte vad det är, jag vet bara att något har hänt. Något litet, eller kanske något stort. Någonting har gjort mig annorlunda, mer lättirriterad & mindre glad. Kanske är det stressen inför studenten, kanske är det bristen på pengar. Kanske är det något av de där stora problemen, som jag verkligen inte vet hur jag ska hantera. Kanske beror det på ensamheten jag upplever nästintill varje natt då jag känner hur många som helst som alltid får sova ihop med den de älskar. Jag vet bara att jag är less & vill ha en ändring nu.

Tatueringstid bokad!


.. och det är den här jag ska ha! Har velat haft den över ett år, så nu är det äntligen dags! :)

Brist på annat

Tio frågor om dig själv
Vad heter du i andranamn?
- Margareta.
Har du några piercingar? Vart? – Ja, 4 i öronen och 1 i näsan.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans!
Väljer du filmkväll framför utekväll? – Beror på humör såklart, och om man har pengar.
Vad tycker du om med dig själv? – Positiv, är mig själv och kreativ!
Din sämsta egenskap? – Brukar släppa in folk för tidigt, och lita för lätt på folk.
Är du dag eller nattmänniska? – Nattmänniska..
Vad har du på dig just nu? – Leggings, linne & Linus hoodie
Är du nöjd med ditt utseende? - Nja, ibland. Ibland inte.
Vad vill du ändra med ditt utseende?
– Fastare lår & mage, vitare tänder & längre hår!

Tio frågor om kärlek
Är du i ett förhållande just nu?
– Yes!
Har du varit kär på riktigt någon gång? – Jag är kär på riktigt ♥
Är du oskuld? – Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, men man kan ju börja "gilla" någon.
När hade du sex senast? – Klura på den ni. ;)
Har du kysst en kompis någon gång? – Haha ja på fyllan.
Hur många har du haft sex med? - Fortfarande tre..

Tio frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig?
– Alltså, allt ALLT är det väl ingen som vet, inte ens jag
vet allt om mig så haha.. men de som vet mest om mig är Linus och Linda.
Vem skulle du vilja träffa just nu? – Alla!
Vem saknar du mest just nu? – Hmm..
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig?
– Jag vet inte, haha!
Vem kramade du senast? – Linus!
Vem står dig närmast? – Linda & Linus.
Vem vill du träffa oftare? – Alla mina fina vänner!
Vem är mest partyprisse? – Johanna, lätt!
Vem ringer du när du är ledsen? – Ringer aldrig när jag är ledsen, inte smsar heller. Vill helst vara själv då och lyssna på musik.
Vem är snyggast? – Av mina vänner? Alla, på sitt sätt!

Din mobiltelefon
Vilka finns på ”inkomna samtal”?
– Haha.. hur kollar man det?
Vilka namn finns i smsinkorgen? – Haha oj. Patrick, Johanna, Linus, Andreas, Malin, Mamma, Pappa, Linda, Klumpen, Cecilia, Lisa, Annica, Robban, Emily, Clara, Emma, Posten, Sebbe, Tomas, Linda S..
Vem ringde dig senast? - Nån random?
Vem smsar du oftast med? - Linus, lätt! Haha
Vad stod det i senaste smset du skickade? – ”Hahaha x)"
Vad har du för bakgrundsbild? – Bild från weheartit.
Vad står det på anteckningar? - Oj, har 8 dokument ;)
Vem ringde du senast? – Patrick, av misstag haha
Vad har du för mobil? – En svart iPhone 4
Spelar du Wordfeud? – Inte så mycket nu längre

Farligheter
Snusar du?
- USCH nej
Har du snott något från en affär någon gång? – En gång, aldrig mer haha!
Brukar du röka? - Feströker, oftast på sommaren.. på vintern är det inte lika gott haha
Har du tagit droger? - NEJ
Känner du folk som tar droger? – Nej, men har tagit
Har du blivit jagad av polisen? – Nej, men tillsagd haha
Har du druckit så mycket att du spytt? - No comments, haha
Dricker du alkohol varje helg? - Nästan så
Skulle du kunna testa droger? – NEJ
Skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? – Ja, om han går på det ja! Hade vart annat om han hade fått i sig det av misstag..
Har du varit i slagsmål någon gång? – Nja, men har vart nära!

Random
Sover du med dörren öppen eller stängd?
– Hos mamma, öppen, hos pappa, stängd haha
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? – Nej
Tror du två ex kan vara vänner? – Finns det inga känslor inblandade längre så går det väl
Skulle du vilja vara berömd? – Självklart!
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? – Ja haha
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? - Haha NEJ
Brukar du tänka innan du talar? – Ibland, ibland inte ;)
Känner du någon som är oskuld? - Ja förr, men nu har de väl förlorat den haha
Skulle du vilja tatuera dig? vart? – Klart, har en tid inbokad sörrni!
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Självklart, Linus!
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? – Nej haha?
Tror du andra tycker illa om dig? - Finns det säkert, men jag bryr mig inte! :)


Slappislördag

Var till Lidl efter frukosten med Linus, köpte massa energidricka och chips haha! När vi kom hem började han kolla på den totalt ointressanta hockeyn, vilket han gör fortfarande ;) Har sett ett avsnitt av Desperate Housewives.. men vad ska man göra nu? Inte se hockeyn iallafall, glöm haha!


Friendship never ends



Lyckad kväll igår! Tog typ inga bilder alls, men filmade en snutt på Johanna & Emma när de dansar till Euphoria, finns att se på Facebook om ni är intresserade :} Haha, iallafall så drack vi & dansade för det mesta, sen fick vi skjuts ner på stan av Andreas. Vi drog in både in på Interpool och Saints. Den sista tiden var jag med Linus, vi delade på en cider och sen drog vi hem till mig & kollade på BB-reprisen HAHA.

Vaken & pigg är jag, ska snart käka frukost & vänta på att Linus ska vakna som sover än, typiskt haha!

Girls wanna have fun

Bra dag på praktiken, film hela dagen! Soft! Slutade vid tre, stack ner till stan med Linda och mötte Johanna. Vi snackade lite & handla alkohol på systemet för ikväll är det GIRLSNIGHT! Ska äntligen träffa allihopa igen, let's do a fucking happyface ♥ Är klarfixad redan, fast jag ska åka om drygt en timme. Haha!




Let me be your wings, let me be your only love

Skulle träffat Linus idag, men det blev ändrade planer för hans del så tonight är jag forever alone. Har iallafall köpt energidricka så jag klarar av kvällen, haha! Imorgon blir det att ÄNTLIGEN träffa tjejerna som jag inte träffat på evigheter! Och sist men inte minst, ikväll blir det DHW & Big Brother-mys. Gött.

Ge precis vad du behöver och ta vad du kan få


Klicka på bilden för att komma till min spotifylista "Angels on the moon", alla blandade genres.

Du är där när ingen ser mig


Det här är slutet på en lycklig början


Praktiken idag gick bra, lite nervös inför morgondagen då vi ska visa upp vår film inför dem. Haha! Så pinsamt att vara med när andra kollar på den.. aja, resten av kvällen blir det att se Desperate Houswives, Big Brother och telefonsamtala med Linus. Hoppas ni andra haft en bra dag, trots skitvädret! ♥

Love can touch us one time, and last for a lifetime.


I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år

Nu har Linus åkt hem, och jag har kommit in från en 40 minuters PW. Härligt! Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, kanske blir att övningsköra om pappa ringer. Det återstår att se! Gårdagen var mysig iallafall, jag & Linus åt jordgubbar med grädde och kollade på Big Brother + Amusement. Denna vecka har alla lov, utom JAG som har praktik. Kul! Men det gör inte så mycket eftersom att när jag är hos mamma tar det 5 minuter att gå till skillnad från när jag är hos pappa, då tar det 25 min att gå. Haha! :)



Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Me today


Min dag i en kortfattad version


Vakna -> In till stan -> Fira mormors 75-årsdag -> Smörgåstårta -> Fika -> Hundmys -> Påskmiddag ->Fika ->Skratt och mys -> Hem till mamma -> Mysa med hjärtat! ♥

Ska vi göra något äckligt, baby?


Nu har jag också fastnat för den, woho!

Yesterday

Igårkväll kom Fredrik och Evelina över och drack med mig och Linus, trevligt! Vi drack både hallon/blåbärsgroggar och en jordgubbsgrogg. Gött de! Selma och Rebecka joinade oss med, men de käkade kebab istället hihi! Det var iaf kul och sen skulle vi på "fest" med Martin och några men det var inte så kul där så vi drog hem. Sen kryllade det även av spindlar så jag fick panikångest, uscha!

Idag har vi bara vart på Ica och handlat godis, sen hem till Linus moster och bara myste. Hon ritade en jättefin låtsastatuering på min handled, precis en sån jag ska skaffa inom kort.


Påskmys!


You make me happy

Slutade tidigare än väntat idag, halv tolv! Det blev kramkalas innan jag skulle gå hihi, de är så söta. Tog bussen hem, har packat ner lite kläder & sånt i väskan för ska till Hedesunda lite senare. Stannar där tills på söndag, för då blir det att fira mormor & sen påskmiddag hos papi. Den här helgen ska bli så bra! ♥


If you're a bird, I'm a bird


Underbara du, kom till mig

ÅÅÅÅÅÅÅH vad nerkärad jag blev i denna perfekta skinnväst idag. Men den kostade tyvärr lite för mycket.. men ska kanske få en liten peng av mamma sen så den kanske blir min ändå, hoppas!


Speaking words of wisdom, let it be

Vet ni vad jag kom hem med för ett tag sen? NYA KLÄDER! Vet att jag fick en massa fina kläder av sis förra veckan, men behövde verkligen shoppa. Har inte shoppat sen före nyår, så det var verkligen på tiden! Kände av i mina fötter & ben att jag inte var van, haha. Men ack så bra jag mår nu, shopping = TERAPI! ♥

Var självklart med Linda. Mötte henne klockan ett. Vi shoppade, käkade glass, shoppade lite mer, käkade toast, shoppade ännu mer, gymmade, var på systemet & till sist tog en smoothie på Naked Juice Bar. Underbar dag! Imorgon har man praktik 8-15 sen 4 dagars ledighet, ännu mer underbaaaart!


Kände mig riktigt rockig idag, haha! Allt i svart&vitt&grått och kommer från H&M. Fint dä!

Mot stan!


Slänger mig ner i sängen, kollar på Desperata hemmafruar & käkar riesen. Gött!

Clouds have blocked the sun.


Do you think our love can make miracles?



You saved my life, and I love you for that


Hearts on fire, burning desire

Första dagen på praktiken var faktiskt bra! Började 08, vilket var skitjobbigt rent ut sagt. Fick endast 4 timmars sömn inatt (högst) på grund av att min hjärna aldrig ville däcka någon gång? Blev så less på mig själv men tillslut fungerade det. Kommer sluta 15 varje dag, vilket är jätteskönt!

Går imorgon & på torsdag, på onsdag + fredag är jag ledig - så det innebär gym på onsdag och förmodligen åka hem till Linus på torsdagkväll. Fint! ♥


I run away but it always seems the same



Hade en mysig kväll igår. Såg "En prinsessas dagbok" med hjärtat & idag kollade vi på sista Child's Play-filmen. Vi har sett alla 5 nu, haha! Linus åkte hem med 16-bussen, och har bara suttit här och degat sen dess. Försöker ta vara på det sista av helgen nu när det är 7 veckors praktik som väntar.

Förövrigt, screw April 1'st. Peace ♥

RSS 2.0