I don't know how we ended up here




Årets låtar. Dessa två har verkligen betytt, och betyder - enormt mycket för mig. De har hjälpt mig i svåra stunder och fått mig inse saker. Tack musiken, för att du finns. Jag skulle inte överleva utan dig.

Beställda!

Fick ett presentkort från NELLY på 100 spänn, så klickade hem dessa som gick på 59kr + 40kr frakt, så det täckte presentkortet. Perfekta till nästa sommar, då såna shorts brukar vara snordyra! Bra att vara ute i tid. :))


Äckliga jävla skitväder

Skulle upp imorse för att dra iväg för intensivteori på AnSan's, och ja, alla gävlebor vet nog redan om det, men man möttes självklart av den groteska snön. Förstår mig inte på dem som tycker den är mysig? Liksom, MYSIG?! Man blir kall, blöt och allmänt irriterad. Iallafall jag. Då fick jag iallafall ett slag i skallen som väckte mig. En röst som ropade: "Fattar du nu varför du måste ha körkort eller?!" haha, så man blir ju mer motiverad. Kom iallafall hem till en ännu kallare lägenhet, så då stod det teoriläsning och varm choklad på schemat.
 
 

I wanna scream till the words dry out

Fortfarande sjuk, och graderna sjunker mer och mer. Nu känns det tydligt att vintern är på väg. Fastnat för Vampire Diaries igen, och har fyllt kylen med ännu mer powerking. Idag fick man besked om att man blivit moster igen också, åt lille Mandus. Lyckan alltså! Min pojkvän var här och övernattade också så man äntligen slapp sova ensam en natt. Planer har blivit upplagda, och hoppas att de snart ska gå igenom. ♥


Word


When I close my eyes I pretend I'm alright


Hello, hello
Anybody out there?
'Cause I don't hear a sound
Alone, alone
I don't really know where the world is but I miss it now

I'm out on the edge and I'm screaming my name
Like a fool at the top of my lungs
Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough
'Cause my echo, echo
Is the only voice coming back
My shadow, shadow
Is the only friend that I have

Listen, listen
I would take a whisper if
That's all you have to give
But it isn't, isn't
You could come and save me
Try to chase it crazy right out of my head

I'm out on the edge and I'm screaming my name
Like a fool at the top of my lungs
Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough
'Cause my echo, echo
Is the only voice coming back
Shadow, shadow
Is the only friend that I have

I don't wanna be down and
I just wanna feel alive and
Get to see your face again, but 'til then
Just my echo, my shadow
You're my only friend that I have

I'm out on the edge and I'm screaming my name
Like a fool at the top of my lungs
Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough
'Cause my echo, echo
Oh my shadow, shadow

Hello, hello
Anybody out there?

Robinson Crusoe

När man är sjuk blir det mycket filmtittande kan jag lova. Såg filmen "Robinson Crusoe" nyss, ni vet den där superkända berättelsen om en man som blir fast på en ö. Musiken & skådisarna fick mig verkligen att storböla, så sjukt bra film! Och relationen mellan Robinson & Friday, det kallar jag verkligen äkta vänskap. Se den!


Filmen är från 1997.

You can't eat the cake, and also have it

Världelösa dagar. Ligger sängbunden, sjuk som en gris och orkar knappt göra någonting. Menmen, jag väntade mig detta. Blir alltid sjuk 2 gånger om året - en gång på våren, och en gång på hösten. Sjukt. Imorgon måste jag pallra mig upp till skolan iallafall, har argumentation (som troligen kommer gå jäääättebra, host). På kvällen kanske jag får sällskap också, who knows? G'natt allihopp'

Weheartit


Sleepless nights



Ligger i sängen med laptopen & lyssnar på skön musik. Funderar, funderar på allt. En sak har jag tänkt på, hur jävla dåligt Facebook blivit. Det har blivit en depressions-sajt. Håller ni inte med? Dagligen får jag se hemska bilder på mördade, misshandlade djur/människor eller tvångsmässiga bilder som: "Gilla bilden om du älskar din familj, annars kommer de dö en plågsam död." Liksom, wtf?! Facebook känns inte alls lika bra & gemensam som förut, funderar på att stänga ner skiten. Nu ska jag fan försöka sova alltså, har börjat bli dålig på det.

"Min kompis önskar Gangnam style, men jag önskar Grandma style!" - Gårdagens quote

Haft en grym helg, först med pojkvännen då vi var på bio. Vi såg "Paranormal Activity 4" vilket var ett grymt bra val, haha. Den var faktiskt riktigt bra, men inte lika läskig som ettan såklart, enligt mig. Hela salongen fylldes av skräck och skrik från alla håll, så det är nog därför det inte blev lika läskigt. Igår var jag ute med Malin & Emsy, hade en hur kul kväll som helst med förkrök, goda drinkar, tequila, äventyrlig bussresa, Saints, alldans, möte av trevligt folk, och slutligen donken. Idag mår jag fantastiskt bra, faktiskt! Tack för kvällen brudar! ♡


Jag skulle inte ens vara hälften utan det jag gör

Har haft en fin vecka, lagomt med plugg & träffat vänner jag inte sett på länge. Har slagit rekord i icke-shopping (var i Valbo ett bra tag, utan att köpa med mig ett skit!) myst framför bra rysare & självklart Andra avenyn, spelat och mått allmänt super. Helgen bjuder på trevligheter också med utgång och biopremiär. Just nu rullar det på, men man vet aldrig när skiten vänder tillbaka igen.


All eyes turn hollow, from the work of sorrow


Jack Daniel's


Haft en helkul dag på stan idag med min fina vän Malin. Det blev subway + fika + shopping. Alltså trippelt så kul. Hittade snyggaste t-shirten på Redrum. Fick försenade födelsedagspresenter. Hittade en superfin klänning till helgen. Har precis sett originalet av "I spit on your grave" från 70-talet. Den var bra. Nu: SÄNGEN.

Allt som händer, har hänt av en anledning

Har haft en bra helg ute i skogen med pojkvännen. Dock har jag sovit som aldrig förr, men man får väl passa på de få dagarna man har sovsällskap. Har även inhandlat lite nytt välbehövligt så som en laptopväska & iphoneladdare. Idag har jag haft engelskaprov, kollat på första avsnittet av säsong 3 av bästa serien The Walking Dead, och nu är jag babysitter. Vår sysselsättning får bli chill i soffan framför Barnkanalen. Fint det.


Vill bort!


Falling slowly

Har blivit världelös på att blogga, jag vet. Känner bara att det inte finns någonting vettigt att blogga om nuförtiden. Har iallafall haft en bra helg med resturangbesök och Eckerölinjen för att inhandla alkohol och sånt. Ska ner till stan om ett tag och inhandla ny foundation och Subway till mig och mamma. Ha det gott, igelkott.
 
I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.

The funeral


I'm coming up only to hold you under.

And coming up only to show you wrong.
And to know you is hard, we wonder.
To know you all wrong, we warn.

Really too late to call.
So we wait for, morning to wake you.
Is all we've got. To know me as hardly golden.
Is to know me all wrong, they warn.

At every occasion, I'll be ready for the funeral.
At every occasion, once more, it's called the funeral.
At every occasion, I'm ready for the funeral.
At every occasion, one billion day funeral.

I'm coming up only to show you down for.
And coming up only to show you wrong.

To the outside, the dead leaves lay on the lawn.
For they don't have trees to hang their own.

*


The older you get, the more drama it becomes


Hon

Hon var den som ville synas. Hon var den som ville höras. Hon var den som ville att någon, någonstans skulle lägga märke till henne. Hon var den som letade efter den rätta. Hon var den som alltid tänkte alldeles för mycket. Att någonstans, kanske hon skulle få ett bättre liv. Ett värdigt liv. När hon växte upp förändrades allt. Hon blev kär för första gången, tilliten för människor växte, och hennes hjärta krossades. Sedan kom det svarta med i bilden. Det mörka. Ångesten. Tilliten för människor försvann. Samtidigt blev hon mindre blyg. Hon vågade prata med människor. Hon stärkte sin sociala omkrets och vågade mer. Hennes inre röst sa: "Du är bättre såhär. Du vågar mer. Våga testa. You only live once." Så kom det där med in i bilden. Det som alla dricker. Det blev ibland för mycket och hon gjorde bort sig. Rejält. Många gånger. Hon förändrades. Blev mer kaxig. Blev mer argsint. Hon var inte längre den tysta lilla tjejen som bara satt hemma och skrev noveller. Nu var hon den som var ute på barer och drack shottar. Hon som vågade. Hon som piercade och tatuerade sig. Hon. Den hon svor på att hon aldrig skulle bli som. Nu var det så. Hon blev som alla andra, en i mängden.

Men innerst inne är hon fortfarande sitt sanna, gamla jag.


The grass is greener on the other side

Haft en helt underbar dag idag med efterlängtade tjejer. Det blev en rejäl catchup med lunch på Waynes, efterrätt på Dagnys, en massa shopping och tillslut käk på Mingel&Bar! Fick med mig hem ett linne, fingervantar, mascara, balsam, en ny necessär, en ny plånbok (♥) och en ny väska. Sjukt bra dag.


Two is better than one



Bloggen ligger inte på topp men ska väl ändå komma med ett litet inlägg, trots att jag inte förtjänar läsare/kommenterare pga den usla uppdateringen. Iallafall, i helgen var jag hos pojkvän. Vi myste mest & var hundvakt åt leonbergern Sydney, hans pappas särbos voffsing. Kom hem idag, vilket även pappa, Helena & Jacob gjorde - från Kreta. Fick av dom ett converselinne, Christina Agiulera-parfymen och en fet toblerone. Tacktacktack. Nu ska jag dejta sängen och blunda några timmar. Godnatt.

RSS 2.0