Happy new year!

Hoppas ni alla får en bra nyårsafton! Själv spelar jag bingo just nu med mamma, Linus och Ronnie,
sen drar vi på förfest för att sedan efterfesta på Saints. Ses där! Om inte så ses vi nästa år!


You can wrap my arms around you, anytime


Finns inte ord för hur mycket du betyder för mig. ♥

Fast food


Det händer faktiskt inte alls ofta att jag käkar skräpmat, men idag var det fan ett måste.
Ett bra bot mot baksmälla och magen klagar då inte! Dock fick jag inte ens i mig halva tallriken.

Long time, no see

Helt sjukt vad kul jag hade i går. Verkligen något som måste göras om! Var ett tag sedan jag festade sist så den här gången blev det lite extra, hihi. Det bjöds på allt från nya, supergoda groggtips från bartendern till styling av stylisten. Bra och blandad musik, festspel, nya bekantskaper, smala cigg, saints, gamla bekantskaper, snälla taxichaufförer och sovsällskap med Malin. Nu har hon åkt hem & jag ska bara bakischilla hela dagen. På en fredag? Jajamen. Får se om Linus kommer ikväll eller imorgon. ♥

Tonight's gonna be a good night


I natt kunde jag knappt sova på grund av privatsaker, så sov knappt fyra timmar. Kan ni gissa om jag känner mig helt slut? Haha. Har iallafall shoppat sen tolv med Malin, Emma, Emily, Hanna & Johanna. Systembolaget och Wayne's blev det också, klassiskt. Om en liten stund kommer Hanna hit och tar en grogg med mig innan vi drar oss till Johanna på lite förfest och sen krogen! Vi ses väl i dimman?

Juldagarna

De senaste dagarna har bjudit på julmys i stora lass. Har gjort så lite men samtidigt så mycket. Firat jul ute i fina Hedesunda, druckit glögg, ätit aladdinchoklad, ätit julmat (jäklar vad jag äter?) kikat på massor av fina filmer/serier, fått superfina julklappar. Vill tacka allihopa som var inblandade för en mysig jul. ♥

Nu är det bara att räkna ner dagarna till 2013 som förhoppningsvis blir bättre än 2012. Då händer det grejer! Bland annat en resa till Ayia Napa med familjen, den efterlängtade fortsättningen av bästa TWD, heltidsstuderande och förhoppningsvis FLYTT! Men innan dess, mellandagsrea och nyårsafton!


Dagens snyggaste


Köpte denna tröja i förrgår, älskar den! Så snygg och så "jag".


Who could've guessed?


You can wear me like a vest, I'll be your lifeline

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har kommit på att jag har förändrats lite "bloggmässigt" eller vad man nu ska säga. Förut var jag en sån person som alltid ville skriva ALLT jag gjorde, från morgon till kväll. Jag ville skriva exakt vad jag skulle göra imorgon, vad jag såg fram emot och så vidare. Förstår inte poängen med det, vill man skryta eller vill man bara att alla ska veta vad man gör? Nja, håller allt faktiskt lite mer för mig själv nu mer än vad jag gjorde förut. Gillar faktiskt inte att synas/höras så mycket nu, till skillnad från förut. Men ser inget negativt med det, privatliv gillar vi alla. Eller har jag fel?

Har förövrigt haft en bra dag tillsammans med Hanna. Vi har handlat de sista julklapparna, shoppat lite, lunchat och pratat i massor. Handlade bland annat lösnaglar, en mysig kofta och en klänning till mig själv. Oh btw, har glömt att berätta detta.. men det blir plugg på Komvux i vår också! Ska gå bland annat Psykologi, Psykiatri, Medicin och Biologi. Kan vara bra att ha. Större utbud inför framtiden = bättre!

Gammal bild på Hanna och mig, från början av 2011!

Now that we are older, I remember you

 

Too much.


Something wicked this way comes

Fin dag. Åkte in till stan vid ett för en fika med bästa Johanna, det blev även lite shopping där jag handlade lite smink och en mössa. Mcdonalds blev det också. Vid fyra mötte jag upp Linus, vi åkte hem till mig och sen dess har vi bara myst och kollat på två Harry Potter-filmer. En helt okej lördag då med andra ord!

Keep calm and keep smiling.


If you loved me, why'd you leave me?

Igår var jag glad. Fick reda på att jag klarade engelskan, trots att allt bara har gått utför i höstas. Har verkligen haft NOLL motivation till att plugga. Det är faktiskt så att jag knappt har pluggat något. Jag trodde inte ens att jag skulle klara det, men det gjorde jag. Åkte ner på stan för att köpa julklapp till Linus, köpte även nya skitsnygga leopardunderkläder och ett par leggings. Idag är det fredag, och kalas för min lillebror som fyllde fyra igår på Lucia. Hela släkten kommer typ, haha. Skriver mer seeeeen. Hörs hej.

Parting glass

 

Of all the money that e'er I had
I've spent it in good company
And all the harm that e'er I've done
Alas it was to none but me
And all I've done for want of wit
To memory now I can't recall
So fill to me the parting glass
Good night and joy be with you all

Of all the comrades that e'er I had
They are sorry for my going away
And all the sweethearts that e'er I had
They would wish me one more day to stay
But since it falls unto my lord
That I should rise and you should not
I'll gently rise and I'll softly call
Good night and joy be with you all

A man may drink and not be drunk
A man may fight and not be slain
A man may court a pretty girl
And perhaps be welcomed back again
But since it has so ordered been
By a time to rise and a time to fall
Come fill to me the parting glass
Goodnight and joy be with you all
Goodnight and joy be with you all

Dagens citat

Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”.
Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

Så sant.

Why does all good things comes to an end?


Dipdye

Inte klippt mig sen maj, så kände att det var på tiden för en klippning. Och en förändring. Doppade då topparna i blekning på samma gång. Tack sis, min alldeles egna privatfrissa! Känner mig tuff nu. Yeah.

The Walking Dead


Det finns så mycket om mig själv jag inte vet om


Har legat i min sköna säng och glott på The Walking Dead hela dagen för har inte känt mig riktigt kry i kroppen. Men jag klagar inte, det är verkligen världens bästa serie. För övrigt åkte hjärtis till jobbet imorse, sen hem till sitt. Tråkigt, men hade ändå en mysig morgon tillsammans med honom. Idag har vi även varit förlovade i tio månader. Tiden går äckligt fort. Jag tycker om det, faktiskt.

A perfect christmasday

Snacka om mysdag. Åkte till stan med L lagom tills affärerna öppnade, sen var julklappsshoppingen igång. Det tog några timmar, vi åkte hem nästan precis då de stängde. Efter det har vi bara myst framför julkalendrarna Mysteriet på Greveholm och Julens hjältar. En perfekt juldag i stort sett.

Oppa Hitler Style

Alltså HAHAHA jag dör. Dagens bästa.

Outfit of the day


Slänger väl upp en sånhär igen då. Idag har jag haft en slitig dag, tre prov på en dag är inte att leka med. Viktiga prov också för den delen. Pressad? Nä, inte alls. Inte, inte alls. Nu är det helg iallafall, imorgon kommer hjärtat hit och på söndag blir det julklappsköp. Ikväll blir det nog någon grogg framför x-factor!

Gårdagens lycka

Fucking Metallica finns nu på fucking Spotify!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treat others the same way you want to be treated.

Var ner till stan en stund för skulle köpa lite grejer åt mamma på Bodyshop för det var ett erbjudande där. När jag ändå var på gång så handlade jag två julklappar, ett par snygga vinterskor och jeansskjortan på bilden. Aldrig haft en sådan förut, och eftersom att jag hade presentkort på Gina så passade jag på att köpa en. Snyggt till våren! Resten av dagen blir det plugg inför de nationella proven på fredag.




My look through 2012

Detta år började jag som mörkblond, men stilen har varit ungefär likadan. Blandad, bekväm och rockig för det mesta. I somras blev jag lite mörkare i håret, sen rödtott. Efter det körde jag på mörkbrunt och det är nog den hårfärgen jag trivs mest i. Till våren blir det kanske en liten förändring igen, who knows?



Tidigare år..

Vad vore jag utan era andetag?

Nu för tiden har jag känt mig tom, världelös, orklös. Saknar motivation för allting. Lever ohälsosamt med noll träning, svårt att sova och äter oregelbundet. Vissa dagar är rent ut sagt bara skit. Men är ändå så oerhört tacksam att jag har dom jag har. Alla försvinner någon gång, antingen växer man ifrån varandra eller går skilda vägar helt enkelt. Därför ska man vara tacksam för det man har just nu och inte ta någon eller något för givet. Jag mår bra inombords när jag tänker på alla som finns där. Mina fina vänner, familj och min underbara pojkvän. Tack för att ni finns. Jag kanske inte träffar er varje dag, kanske inte pratar med er varje dag. Men jag vet ändå att ni finns. Ni är det bästa i mitt liv helt enkelt.

No sound but the wind


Today's look

Var ju liksom evigheter sedan jag la upp en sådan, så varsågoda. Har dock en varm huvtröja på mig istället för något läckert, men är det vinter och minusgrader så är det väl okej.


*


Och så var det första av de fyra tänt.

Tar tillbaka lite det där om att jag hatar snön. Tja, för det mesta gör jag det. Men här ute i Häsen är det faktiskt riktigt vackert. Trots massa trassel igår pga snöstorm och försenade bussar så blev kvällen ändå riktigt lyckad. Lyxskjuts, alkohol och mys, sen lite Vintergatan-kikande mitt i natten. Idag har jag och L haft första advents-mys med lussebullar, must och The Walking Dead. DET, mina vänner, är mys på hög nivå.

RSS 2.0