Fixad & klar, nu kör vi! Happy new year!


31 december

Älskade nyårsafton, bästa dagen på året! Ikväll vankas det trerättersmiddag & fest, som jag skrev igår. Fytusan så gött! Lägger nog upp en bild på outfiten sen, om inte så hörs vi nästa år. Gott nytt år allihop! ♥


Nails

Till detta ska jag ha paljettklänning, kavaj, höga klackar, svarta leggings, mycket eyeliner/mascara & röda läppar. Håret har jag inte bestämt än.. men blir nog tuperat eller lockar. På nyår kör man på extremt tycker ja!


Leatherpants, by Nelly

Idag hämtade jag även ut mina byxor som jag beställde på Nelly Catwalk. De förra jag fick var för små så var tvungen att byta, storlek M satt perfekt!


Vet att mitt hår är risigt, haha

Shopping, åter igen!

Ojojoj vad livet rullar på just nu! Man bara älskar dagarna mellan julafton och nyår, ellerhur? Iallafall vi tjejer, haha! Hittade en kofta, en blus, en topp samt en ring idag på stan för ynka 300kr. Så sjukt nöjd! Sen är min dator helt awesome också. Har fixat klart allt inför imorgon med då det blir trerättersmiddag med hjärtat & familjen sen vidare på fest med de allra bästa! Längtar till tusen, har verkligen saknat mina tjejer ♥


Blus, Gina Tricot


Topp, Gina Tricot


Kofta, H&M


Ring, Gina Tricot

New computer

Pappa kom precis hem med mitt paket - och vad låg i det då? EN NY DATOR! Äntligen! Detta gjorde min dag. Jag & pappa betalar hälften var. Tack pappa!

 

 


Filmtips

Har precis kollat på en film, Hachiko: En vän för livet. Seriöst, har aldrig gråtit så mycket till en film. Den tar priset som en av världens vackraste och sorgligaste filmer. Se den, den berör verkligen enda in i själen! Det som är så sjukt otroligt är att det är en sann berättelse med.

 


Jag vet, jag är hopplöst svår ibland

Inte gjort så mycket idag. Vaknat med Linus, ätit frukost, gått ner på stan, solat (& brände hela ryggen) gått hem, käkat, suttit vid datorn, åkt med pappa för att hämta ett paket men självklart hade de stängt. Får det imorgon istället! Längtar till tusen iallafall, ni får se sedan vad det är!


28/12

Mysig dag! Vaknade vid tio, då jag och Linus fick passa lille Jacob medans pappa och Helena var på begravning. Vi myste & busade, lagade mat/käkade och sen kom de hem igen. Har även lagat tacogratäng tillsammans med mitt hjärta, fy fan så gott det var! Är hur mätt som helst nu. Snart ska vi se två skräckisar, en gammal och en ny. Får se om det blir mer uppdatering idag ♥


En bild från julafton.. sötjacob

Old friend, why are you so shy?

Hade tråkigt igår så.. här har ni två klipp där jag sjunger hehe. En låt som i stort sett alla känner till och en Disneylåt! Enjoy.


"Someone like you"


"God help the outcasts (swedish)"

New shoes

Nu sitter jag här igen, osminkad, vid den gamla fula lilla datorn som knappt går att använda utan laddare. Som ljudet hackar på ibland. Som har det äckliga Windows XP. Som älskar att bugga och sega. Som webbkameran & micken aldrig vill fungera på. Vill ha en ny, stor med Windows 7. En ny, med fungerande mick och webbkamera. Jag vill ha en ny, ny, NY! Adept gör susen när man är lite sur, hihi. Testa själva.

Iallafall så tog jag en prommis till solariet idag & körde på en 20-minutare. Fy så skönt, men är alldeles röd på bröstet nu hehe. Ska försöka hinna med en solning till innan nyår. Fick även ett mms av mamma också att hon hade köpt nya skor till mig eftersom att mina andra två par är trasiga. Tack ♥

image description

Mitt hjärta är ditt att förstöra

Kärlek under 2011
Har du kysst någon? Yes I have
Har du pussat någon? Ja, tänka sig?
Har du varit tillsammans med någon? Ja
Har du varit kär i någon? Ja
Har du haft sex med någon? Ja

Dina vänner under 2011
Har en vän dött? Nej, tur det ♥
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja
Har du sökt tröst hos en vän? Ja, det har hänt några gånger
Har du sovit över hos en vän? Ja
Har du varit kär i en vän? Nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Nej, men tre
Vem var din bästa vän under året? Min alldeles egna Linda

Du under 2011
Har du gråtit? Ja
Har du skrattat? Hur mycket som helst
Har du kissat på dig? Haha nej
Har du sovit i tält? Ja det har jag
Har du sovit under bar himmel? Nej
Har du varit på Gröna Lund? Nej
Har du varit på Liseberg? Nej
Har du varit på Kneipbyn? Haha nä?
Har du varit utomlands? Nej, som vanligt då..
Har du varit i en annan stad? Ja det har jag
Har du bott hemma? Ja och det gör jag fortfarande

När har du som mest
Gråtit under 2011? Januari
Skrattat under 2011? Det vet jag inte, haha!

Denna månad
Har du varit kär? Är kär
Har du kysst någon? Ja
Har du pussat någon? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du skrattat? Jaaaa
Har du gråtit? Jag vet inte
Har du varit glad? Jadå
Har du varit ledsen? Det med

När
Grät du senast? Minns inte
Skrattade du senast? Idag
Duschade du senast? För ett tag sen
Lyssnade du på musik senast? Just i denna sekund
Hade du kul senast? Igår
Hade du tråkigt senast? Idag

Vem
Kramade du senast? Minns inte
Pratade du i telefon senast med? Mamma
Fick du sms av senast? Linus

Dag 14 - En bild från i somras.


En till bild på jackan, awesome.


I believe, time will find you.


Tell me, does she make you laugh?

Kikade på Skönheten & Odjuret, sen direkt efter på "Killer clowns from outer space" såg den när jag var typ 8 hos en kompis på Halloween, kunde inte sova på hur länge som helst efter den då. Var livrädd att den skulle vara lika läskig idag.. HAHAHA, vad jag hade fel. Fy så töntig film alltså, egentligen. Allt är så dåligt gjort (80-talsfilm) och de skämtade typ hela tiden, var nästan en komedi ju. Fick ryck efteråt och började rensa kläder, därefter lådorna.. sen dammsög jag.. samt fixade sminkbordet.. och så var hela rummet städat, haha. Skönt att ha det gjort iallafall!


Mellandagsrean

Idag har det blivit en hel del shopping! Fick välja ut valfri jacka, skolväska & dessutom lite mer smått från Cubus av mamma i julklapp - då det blev underkläder & leggings (leggingsen glömde jag ta kort på) men de är vanliga svarta med lite detaljer iallafall. Jag köpte dessutom lite smått till mig själv, och solade. Jag totaldyrkar jackan! Nu ska jag invänta Skönheten & Odjuret, samt dricka ramlösa & käka chips. Imorgon kommer mitt hjärta hit dessutom. Livet är gött ♥

Kavaj, H&M


Väska, Accent


Dipliner & nagellack, H&M


Lösnaglar, Nian kosmetics


2 par trosor, Cubus (+ leggings)


BH, Cubus


Favoritduschcrémen & Vampire red läppstift, Åhléns


Snygg vinterjacka med pälsluva, Intersport

Dag 13 - En bild som jag alltid skrattar åt.


We all need that person

Nu är julen förbi! Har haft en mysig jul med många fina julklappar. Idag fick jag pengar, tequila rose, tjejkväll (spel) kläder samt lite annat smått och fint! Fick även mammas platt-TV(!) för hon hade skaffat sig en ny. Iiiih! :] Ikväll blir det att bara ta det lugnt och kika på en massa filmer för imorgon blir det en tidig morgon igen.. ska nämnligen kika på en ny jacka, sola & köpa lite grejer till nyår.

Julafton

Har haft en mysig julafton! Den har varit ganska seg, men mysig. Var först hos kusin Steph på julfrukost imorse, sen var vi hemma ett tag då Jacob skulle sova. Vi drog igen runt två hem till familjen Helling, där det blev Kalle Anka, julklappsöppnande, julbord, Karl Bertil, julklappsbyte, prat och fika samt Sällskapsresan. Är hemma nu iallafall, och imorgon fortsätter julafton #2 - del syskon. Har iallafall hittils fått lite pengar, presentkort, vantar och lite smått & gott.




My look through 2011


Hur jag förändrats genom 2011.. Inte så mycket, jag vet. Detta är nog det enda året då jag bara ändrat hårfärg 2 gånger, på hur många år som helst. Mörbrunt/svart - ljusbrunt - mörkblont.


Tidigare år..

Poster "Livets mörker"


Dan före dopparedan

Hade en riktigt mysig kväll igår! Pizza, härligt sällskap, en mysig pojkvän, OC maraton samt Abduction. Vaknade vid tio imorse bredvid Linus, då han hade försovit sig.. så han stack nästan direkt, och jag fixade mig & drog ner till stan. Köpte julklappar till julklappsbytet imorgon, samt en till klappis och naglar. Åkte hem, slog in dom, packade, käkade och nu är jag hos pappa!

Just nu lyssnar jag på härlig musik, chattar med härligt folk och tänker. Jag har inte fått någon större julkänsla än, vilket är jävligt konstigt faktiskt! Har gjort en julpjäs, snön är här, har slagit in julklappar, granen är uppe osv. men den är inte här än?! Känns som en helt vanlig fredag liksom. Får hoppas att den kommer imorgon! Ikväll blir det uppesittarkväll iallafall, första gången jag spelar bingolotto. Hurra för mig, haha!

Julshowen!!

Nu har vi jullov, äntligen! Känns lite konstigt att vara ledig, eftersom att vi har så sjukt mycket att göra i skolan hela tiden. Men man vänjer sig väl, haha! Vaknade fem imorse, illamående och spyfärdig. Så nervös som jag var imorse har jag aldrig varit förut i HELA mitt liv. När vi repeterade på morgonen gick allt åt skogen haha, så var rädd att allt annat också skulle gå åt helvete - men de gick ju faktiskt rätt bra! Mickarna var glappa och man gjorde fel nån gång, men det var det nog inte så många som tänkte på.

Nu är jag hemma och ska mysa med Linus som kom hit direkt efter första visningen, och ikväll ska vi ut och käka med Linda och Oskar. Bra start på lovet! Ha en fin dag alla! ♥


Linda, Malin, jag, Emma och Andrés

...

Är så nervös inför imorgon så jag kan kräkas.. vi skulle egentligen ha övat idag efter skolan men då kunde inte två av dom, så det blev inte av. Musiken och ljuset har vi övat med endast 2 gånger, så frågan är hur fan ska vi ska klara detta?! Aldrig någonsin har jag varit med i en pjäs varit så oförberedd som den är nu. Ångrar mig nu, vill inte vara med haha! Men får väl bli som det blir, tror det kommer bli en stor fet katastrof.

Ett par i verkliga livet?

Hoppas som fan att Damon & Elena de blir tillsammans i säsong 3 av The Vampire Diaries, de har sån sjuk kemi! Och båda är ju så jävla snygga, det perfekta paret liksom! Läste att skådisarna (Ian & Nina) kom ut för två månader sedan att de var ett par, hoppas det är sant - det verkar iallafall inte vara ett rykte! Källan till nyheten hittade jag här.


Jag hatar att jag älskar dig

Underbar cover! Bättre än originalet faktiskt. ♥

25 månader


Livets mörker, trailern ute nu!



OH MY GOD vad jag & Linda är stolt över denna trailer, och detta är det roligaste skolarbetet vi någonsin gjort. Vi gjorde även en poster, och den kommer nog upp imorgon eftersom att den inte ligger på min dator. Hela filmen kommer visas på min skola i vår nångång. Enjoy!

Sommaren 2011

Lite bilder från sommaren 2011, rätt bra sommar faktiskt. Take me back!











Dag 12 - Några som jag alltid har roligt med.


Vilken trio vi är, samma humor & vi kan prata om allt med varandra utan att skämmas! ♥
Linda, Sebbe (som aldrig kan vara seriös på bild) och jag!

Teater in my heart

Skulle till skolan klockan 8 imorse, fy fan. Jag och julshowsgänget skulle egentligen ha hela aulan för oss själva idag, men självklart hade det blivit missuppfattning mellan tekniklärarna och rektorn så det blev inte av. Sen var jag och Linda i hörnan och lärde ut en dramaaktivitet till ettorna, det var rätt nervöst och pinsamt men det gick bra! Efteråt fick de skriva i enkäter, och alla förutom ungefär 2 stycken tyckte det var kul. Det var ju riktigt skönt att höra! (: Alla lärde sig något också, som t.ex. tillit, säkerhet, trygghet och att våga stå på scen inför andra.

Resten av dagen har vi hållt på med fix inför julshowen. Vi fixade en korsett till Emma (läs: Linda fixade, jag hejade) samt lite uppställning av prylar i aulan, för imorgon blir det repetition iallafall, det är helt säkert! Nu, kääääk!


Today, I heart this








Dag 11 - En bild som gör mig glad.


Livets mörker

Trailern är äntligen färdig! Det tog 5 timmar att göra den, puh! Men den blev så jävla grym, sjukt jävla grym. På tisdag ska vi redovisa den inför treorna på barn & fritid, sen mot kvällen ligger den officiellt ute på YouTube, här på bloggen och på Facebook! Själva filmen kommer ut nästa år på våren någon gång. Shit vad jag älskar film, skulle kunna leva som regissör och skådespelerska.

Nu har jag typ precis kommit hem, ska ta en energidricka samt en fralla & bara mysa.


Snygga Kirsten från filmen The Runaways!

Everybody crash and burn sometimes

Vaknade vid tolv, så jävla skönt! Låg och myste med världens bästa katt innan jag tog mig upp, tog en dusch och käkade frukost. Har annars inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt. Ska pallra mig ut om ett tag till Linda, då blir det uppsittarkväll och fixa färdigt vår FILM! Det blir redigering av både film + trailer. Börjar även bli REJÄLT nervös inför julshowen.. det går liksom 1700 elever på min skola, samt 200 lärare & säkert en massa kompisar till eleverna.. så det kommer väl bli typ 2000 personer vi kommer uppträda för? Och jag ska vara en ond gubbe. OH MY GOD..

She goes her own way

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Sarah Norling
Smeknamn: Sarah, sparsie - sen inte så mycket mer
Låt som när du är ledsen sörjer till: En massa
Beroende av: Mobilen, musik
Vad tror folk om dig: Att jag är skum? haha nej jag vet inte.
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon, min kropp
Vad säger du för att imponera på någon: Orka imponera
Hur imponerar man på dig: Genom att våga vara sig själv & skita i vad andra tycker
Brukar du skratta för dig själv: Haha ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Privat..
Var bor du: Gävle
Trivs du där: Ja
Äger du några converse: Jaklart
Brukar du bli för full: Ibland, inte ofta längre.
Är du allergisk mot något: Kiwi
Hur svarar du i mobilen: "Hallå?"
Antal timmar sömn inatt: Typ 5-6?
Brukar du komma i tid: Oftast
När mår du bra: När jag umgås med de finaste, när jag får söta sms, när jag hittar ny musik osv.
Hur känner du dig nu: Trött, lite ledsen också faktiskt
Vanligaste färg på dina kläder: Mest svart/vit/grå
Vad tycker du om fötter: Ingenting
Vad saknar du: Too many
Hade du en bra kväll igår: Nä, inte direkt dårå
Favorit dryck på morgonen: Energidricka :$ är seriöst beroende av det..
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardagar runt tolv/ett, helger beror på
Är du blyg: Mjo
Sysslar du med någon idrott: Nope, inte just nu
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Är du nöjd med ditt liv: Funkar väl
Är du bortskämd: Näe
Vad gör du i morgon: Plugg
Vad längtar du till: "Bättre tider"
Har du bra vänner och äkta vänskap: Det har jag ♥
Hur gammal är du: 19
Tycker du om någon just nu: Ja
Gröna eller röda äpplen: Stora, röda
Gillar du golf: Nja
Vilken tid gick du upp idag: Vid sju
Är det okej att gråta: Ja absolut
När grät du senast: Igår
Solar du ofta: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Går till & från skolan 30-40 min rätt fort, räknas det?
Senaste låt du hörde: Keane - She has no time

To see you cuts me like a knife

En riktig klassiker från 1988. Ingen kan väl ändå ha missat denna underbara låt? ♥


We both lie silently still
in the dead of the night
Although we both lie close together
We feel miles apart inside

Was it something I said or something I did
Did my words not come out right
Though I tried not to hurt you
Though I tried
But I guess that's why they say

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Yeah it does

I listen to her favourite song
playing on the radio
Hear the DJ say love's a game of easy come and easy go
But I wonder does he know
Has he ever felt like this
And I know that you'd be here right now
If I could let you know somehow
I guess

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Though it's been a while now
I can still feel so much pain
Like a knife that cuts you the wound heals
but the scar, that scar will remain

I know I could saved a love that night
If I'd known what to say
Instead of makin' love
We both made our separate ways

And now I hear you found somebody new
And that I never meant that much to you
To hear that tears me up inside
And to see you cuts me like a knife
I guess

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Fallin' in love just breaks your heart


Dagens låt..

It's so good, what we've got

Nu har man HELG! Ska ut om en kort stund för att möta upp Linda, vi ska till affären tillsammans och hämta ut ett paket! Får se vad som finns i det, hihi. Resten av kvällen ska jag bara mysa, se på film och ta det lugnt. Behövligt, för resten av helgen blir det plugg.. ska fixa vårt projektarbete så det äntligen blir klart!


"Den legendariska korven"..

Mådde rätt skitigt igårkväll som ni kanske läste, men mina vänner räddar alltid dagen. Tack för att ni finns gullisar! Var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde nyss i matsalen, fy fan vilken humor man kan ha! nu har jag Fritidsverksamhet, sen slutar vi och då är det HELG!

 


Fuck my life

Allt kommer gå åt helvete nu, jag vet det. Jag skulle kunna göra allt för dig! Jag orkar inte.. ta mig härifrån. Jag kommer hamna i den där svarta jävla bubblan igen, jag bara vet det. Varför är allt så JÄVLA SVÅRT?! Jag antar att man helt enkelt får bita ihop.. om det bara var så lätt.

Vackra Gävle


I can't stop, now I know who I am


Godnatt världen!


Everyone I know, goes away in the end.


Leona Lewis nya. Jag gillar den riktigt mycket! Dock är det en cover på Johnny Cash's låt, sen har den även framförts av Nine Inch Nails. NIN gör den faktiskt bättre än Cash tycker jag.. men denna version är faktiskt bäst, den har känslan - som är så oerhört viktig i en låt ♥

Adventures of today

♦ Vakna, fix, frulle, promenad till skolan
◊ Finslipning av mitt nationella tal
♦ Föreläsning om socialtjänsten, jävligt intressant!
◊ Arg som tusan, men blev genast bättre pga min & Lindas sjuka humor!
"Maskgubben"
◊ NATIONELLT PROV I SVENSKA B - TALA
♦ Fick vg+, & vg på uppsatsen

Rätt nöjd med betygen, men kunde alltid gått bättre! Äh, nu ska vi inte vara negativa. Sen jag kom hem har jag bara chillat vid datorn, käkat & glott på The Walking Dead! Eftersom att jag inte har nå plugg ikväll blir det ännu mer av serien. Hur skönt?!


Jag i pappas brillor.. visst ser jag smart ut? ;)

I've just got time for you, enjoy the view

Dags för ännu en dag i skolan, med nationella prov & skit. Ska sitta kvar dessutom & plugga.. fyfan. Lägger iallafall upp dagens låt!

Berätta om - lista!

Berätta om hur din dag var igår: Min dag igår var helt okej bra! Förutom morgonen då kanske, haha. Vakna, halka iväg till skolan, lektion, lunch, redovisning, kort lektion, energidricka, julens hjältar.. en  helt okej bra dag helt enkelt!

Berätta om din drömkille/tjej: Krav: Längre, omtänksam, rolig, snäll, pålitlig, trogen & mysig! Hehe. Sen ska han även ha tid för en, kunna förstå sig på mig & min humor.. Plus: Musikalisk, blå- eller brunögd, romantisk, gilla Twilight *haha*, generös, "emo"-frisyr och snygg klädstil!

Berätta om en perfekt helg för dig: Det kan variera beroende på humör! Antingen ut & röja med vännerna, sitta inne ensam & se film/lyssna på musik eller mysa med pojkvännen.

Berätta om en låt som betyder mycket för dig och varför: "Turn the Tide" med AiluCrash. Vet inte varför den betyder så mycket, den är bara så äckligt bra att jag inte ens vet!

Berätta om något du ser fram emot: Jullovet, studentkryssningen, studenten osv. ♥

Berätta om något du inte ser fram emot: Nationella talet imorgon, usch.

Berätta om hur du tror ditt liv är om 20 år: Oj, svårt! Hoppas på att jag antingen jobbar som skådespelerska (vilket nästan är omöjligt) eller som polis. Jag vill bo i Gävle, i en stor snygg lägenhet centralt. Vill också ha 1 eller 2 barn, en man, 1 eller 2 katter & ett bra liv!

Berätta om den senaste personen du släppte ut ur ditt liv och varför: En nära vän till mig, eller ja, han var det.. men som vanligt förändras alla människor tillslut.

Berätta om nästa person du kommer släppa ut ur ditt liv och varför: Haha ofta man planerar sånt? Jag gör det bara om man verkligen måste, om personen förändras negativt.

Berätta om den senaste personen du släppte in i ditt liv och varför: Släpper in folk "på riktigt" ytterst sällan.. har gjort det några gånger förr, på riktigt - och vad gjorde dom? Jo, förändrades. Så är lite aktsam på den fronten, men skaffar nya bekantskaper gör jag ju såklart!

Berätta om nästa person du kommer släppa in i ditt liv och varför: Mr. Obama! Haha, men inte fan vet väl jag?

Berätta om varför du bloggar: Det är skönt att få skriva av sig och när man vet att de är ett antal stycken som tycker om att läsa om just mitt liv. Jag älskar också att se tillbaka längre fram vad jag gjorde den dagen.. minnen, kan man inte få för många av!

Berätta om ditt största misstag någonsin: Har faktiskt inte gjort ett sånt stort misstag.. än.

Berätta om något du är stolt över: Att jag fick stipendium i tvåan! Haha nej, jag vet inte.

Berätta om din största fobi/rädslor:
Jag är rädd för att förlora någon igen, någon jag verkligen VERKLIGEN släppt in.. Linus & Linda, ni är allt! ♥ Sen är jag även rädd för demoner & spindlar.


Skolavslutningen i tvåan!

Every rose has it's thorn

Oh jesus, vilken dag! Studiebesök klockan åtta, men vi kom dit typ halv redan haha.. så vi blev färdiga till åtta. Då tog vi bussen till skolan, han se luciatåget de sista fem minutrarna innan det avslutades. Plugg blev det sen, & efter det jullunch! Gröt och sånt. Sedan blev det lite chill innan 90-tals showen, följt av en massa repetition inför julshowen. När det var klart skrev jag färdigt mitt PM, och åkte sedan hem för att fira lillebror. Är helt jävla slut nu, hur ska jag orka plugga mer egentligen? Har svenska nationella imorgon, ska hålla tal.. åh jag orkar inte!

Den trettonde december

Vaknade på rätt sida imorse, är faktiskt pigg och glad idag! Nu ska jag snart bege mig ut till bussen för att åka på studiebesök. Grattis till lillebror Jacob som blir tre idag också på lucia! Hörs senare, ha en bra dag! ♥


"I have died everyday, waiting for you."


When you're alone next time, don't count on me.

Vilken pest det var att ta sig upp imorse, fy fan! Ville bara ligga kvar och soooooooova.. vägen till skolan var ännu värre, brukar ta ungefär 10-15 minuter att gå till skolan, men idag tog det förfan en halvtimme.. vet ni varför? Det var is överrallt, ÖVERRALLT! Inte ett endaste gruskorn såg man heller, fick gå stel som en pinne, sakta som fan.. Usch. Hade iallafall redovisning idag, om Halland. Gick rätt bra, satsade bara på godkänt(!) så. Fick mitt G, nöjd som jag faktiskt var! Fick sluta 2 timmar tidigare dessutom från historian, värt. Köpte 3 powerking på Willys med. Så. Jävla. Värt.

Imorgon ska vi på ett studie-f*cking-besök klockan åtta på morgonen så måste åka SJU.. Döda mig.

image description
Jag & Emsy på historielektionen


Jag trodde att jag visste vem jag var



Du hade rätt, sångerna kom från andra länder
Vi möttes i ett underland och står på en perrong
Där allt förändras fast ingenting händer
och skymningen är tidlöst vacker
och jag skriver den från en stuga vid en sjö
det är lätt att bli blödig och nostalgisk
fast man bara bytt miljö

Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen
vi hade skogarna i söder, drömmarna i väster
och sandade vägar under hjulen
och vi visste ingenting om verkligheten,
ja vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Jag har ingen lust, Jag fastnar framför tv:n när det skymmer
att följa dig i livet och skynda mig hem,
för att fylla på så mycket skåpen rymmer
Jag prata med en vän innan jag reste,
Hon sa du måste alltid packa lätt
Som att du alltid är på resa och ännu inte sett vad du har sett

Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp?
Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?
Ser du hur det skymmer, hur färgerna ger upp
Där elden falnar men fortfarande glöder
Vi kan inte färdas, bakåt i tiden,
och det skulle bara va ett steg tillbaka
Jag hatar min rastlöshet, jag älskar min tjej
det är så mycket som jag glömmer att bejaka

Och det är svårt, att tassa på den folkhemska skaran
Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den
Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

Du är min vän, och stormarna i vår blir våra bröder
Våra fäder tacklar av nu, världen är vår
Där elden falnar men fortfarande glöder

Om vi ses, bland dimmorna i norr eller i söder
Med drömmen i behåll och med lust att ta vid
Där elden falnar men fortfarande glöder.

Men jag föll för dig, du förtjänade nominering för rollen du spelade

Har vart hos Linus sen igår, mys! Kom hem vid halv fem, firade lillebror som blir 3 år på lucia. Det var helt proppat med fika, folk och presenter. Tänk så lätt livet var när man var liten! Var sen & köpte skräpismat med pappa, det blev kebab för min del hähä. Skola imorgon igen, orkar inte..

Fråga 118 800

 


Gött dä!


*

När du är vilsen i en vinternatt igen, kom ihåg mig då.

Dag 10 - En person som alltid ställer upp för mig.


Min katt Fia. Seriöst, hon ställer alltid upp för mig. Hon sover bredvid mig varje natt när jag är hos mamma, hon ligger och myser bredvid mig när jag sitter vid datorn/ser på film/pluggar. Hon är världens bästa och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan henne. Hon är min andra halva ♥

"I don't give a fuck"


Hissa/Dissa

Hissar just nu:
  • Paljettklänningar/linnen - bara jag som verkligen fått upp ögonen för det eller?
  • Att plugga - jag vet, varför står ens det här med på hissa-listan? Jo, för allt känns så jävla bra i kroppen och en stor tyngd lyfts från ens axlar när man pluggat hårt. Så jag ger er ett råd, plugga - så mår ni bättre! Och ja, det är sant.. inget bullshit! NEJ sa jag!
  • Rött hår - Såååå snyggt, och är såååå sugen på att färga det så. Jag som näst intill aldrig bär någon färg förutom möjligtvis rött, skulle nog passa i det. Har ju varit det förr, och då stormtrivdes jag! Men jag vill samtidigt ha kvar mitt mörkblonda hår.. så, vafan ska jag göra?
  • The Walking Dead - För er som gillar spännande/läskiga serier, se denna zombieserie! Jag, min pojkvän, en kompis och min pappa är helt besatta av serien. Jag lovar, den är BÄST!


    Watch out for the walkers!

Dissar just nu:

  • Slask Jag HATAR slask. Om det nu skulle snöa, varför kunde inte snön ligga kvar bara för december? Efteråt får det gärna bli slask, för då är kanske våren påväg!
  • "Bitchblickar" - Något jag stör mig på som fan är när folk ger en "bitchblickar" - och då syftar jag ju oftast på tjejer, killar brukar inte direkt bitchblicka någon.. eller har jag fel?
  • Idolfinalen - Den suger utan Moa. Punkt slut.
  • Att vara pank - Behöver jag ens nämna varför det är en diss?


    Tjejen till höger.. hatar den blicken.. fyfan

Rockin' around the christmas tree

Bra dag i skolan! Lämnade in alla färdiga arbeten till lärarna under första lektionen, och sen var det lunch då jag drack en underbar energidricka till! Sen hade vi prov på Sveriges landskap och jag fick ALLA RÄTT! Så sjukt nice. Efter skolan kom pappa och hämtade mig, då åkte vi till Maxi och handlade lite julmat. När vi kom hem slog jag in alla julklappar, så sjukt skönt att ha det gjort! Nu ska jag bara ta det lugnt, sen blir det käk, Idol och lite senare kommer hjärtat förmodligen hit ♥


Puh!

 


Jag hjärta iPhone

Ångrar inte en sekund att jag köpte den, är helt beroende av den haha! Här är några outfits från veckan/förra veckan.

 


Today, I heart this


Love, death, birth


En sak väldigt få vet om när det gäller mig så ÄLSKAR jag instrumental musik, speciellt denna. ♥

Det går bra nu, jag hoppas allt går bra nu

Lugn och mysig dag! Är nästan helt klar med ett skolarbete till och jag börjar bli riktigt stolt över mig själv som äntligen börjar få igång min pluggenergi igen! Nu är jag hemma iallafall, har bytt om till myskläder så nu blir det The Walking Dead sen plugga färdigt med arbetet!


Julmys i badrummet ♥

 


8/12-11


Jag ska älska dig i tusen till

Hjärtat slår fort
Färger och löften
Hur man blir modig
Hur kan jag älska när jag är rädd för att falla?
Att se dig stå ensam
Alla mina tvivel
Plötsligt försvinner dem på något sätt
Ett steg närmare

Jag har dött varje dag i väntan på dig
Älskling, var inte rädd
Jag har älskat dig i tusen år
Jag ska älska dig i tusen till

Tiden står stilla
Skönhet i allt hon är
Jag kommer att vara modig
Jag kommer inte låta något ta bort det som står framför mig
Varje andetag, varje timme, har kommit till detta
Ett steg närmare

Jag har dött varje dag i väntan på dig
Älskling, var inte rädd
Jag har älskat dig i tusen år
Jag ska älska dig i tusen till


Och hela tiden trodde jag att jag skulle finna dig
Tiden har givit ditt hjärta till mig
Jag har älskat dig i tusen år
Jag ska älska dig i tusen till


Woop woop!

Poäng till mig! Har verkligen pluggat på till tusen idag. Har äntligen skrivit färdigt fosterdiagnostiken, uppsats om ett landskap & svenska nationella talet, samt börjat skriva lite på den nya historiauppfgiften. Snart blir det mat, och sen blir det kanske ännu mer plugg. Nu så! :]

Och så kom snön till Gävle..


I have loved you for a thousand years

Dagen har vart sådär, har vart lite allmänt nedstämd idag. Beror säker på att vi har så jävla mycket att göra i skolan, blir så sjukt less. På dramat hade jag kul iallafall med de två små glädjespridarna Emma & Malin, vi eldade upp en strumpa, målade klart eldstaden och sydde på en tomtemössa till Nalle Puh haha! Låter kanske inte så kul men jag lovar, det VAR kul! :]


Ser ut som december? Nä, inte direkt..

Dag 9 - En bild som påminner mig om gamla tider.


Maj 2009, Call of Duty-tiderna! Jag & Linda var helt besatt av det spelet, haha :$

Lunch

46 kronor för detta lilla. Aldrig. Mer. Komvux.


Mot skolan


Beat inside me, I'll be with you

Dagens musik, är beroende av dom! ♥


Saturday night fever


I min goodiebag..


Vänstra bilden: Det jag fick med i min goodiebag. Den understa tidningen fick jag hemskickat tillsammans med min glitterklänning, så den ingick inte i goodiebagen. Allt annat är därifrån, sen dessutom 2 godispåsar jag käkade upp haha! Trosorna var verkligen jättesöta!
Högra bilden: Köpte 2 tidningar + popcorn tills ikväll. Mys.


Dresses from Nelly

Försov mig imorse.. vaknade halv elva så ringde & sjukanmälde mig istället för att gå till skolan och få en massa frånvaro. Har iallafall hämtat ut min nyårsklänning idag, den är så JÄVLA SNYGG! Har aldrig haft en sådan klänning förut, men har alltid velat ha. Den passade perfekt och allting! Den andra klänningen fick jag med i goodiebagen från Nelly. Det var storlek M (Har egentligen S) men den passade också perfekt! Snygg färg också :] verkligen asnöjd. Till dig som undrade om jag fick med två klänningar, ja det fick jag! Men den andra var inte alls i min smak så den ska jag ge bort.


<- Nyårsklänningen Julaftonsklänningen ->

Andra advent

Kom hem till hjärtat klockan tre inatt, somnade på en gång haha. Idag har vi inte gjort mycket, bara myst, käkat god mat & kollat på OC.

Gårkvällen var riktigt awesome! Stod först i kön av typ 80 personer, höll på att frysa fötterna av mig men det var lätt värt det. Fick även se lite action, en polis som spöade en läskig snubbe haha! Beställde iallafall en SUPERSNYGG röd klänning i förstahandsval, en svart/orange i andrahandaval & en vit/svart kofta i tredjehandsval. Fick två gratisdrinkar, och en goodiebag med två godispåsar (som nu är uppätna) ett par rosa stringtrosor i spets, två klänningar, tuggummi, mintpastiller, en tidning och tandblekningstandkräm. Orkar inte fota allt nu men kommer kanske senare! :]


Kvällens outfit

Nu drar jag ut för en underbar kväll med mina fina tjejer, ska gå i mina 12cm klackar dessutom.. hur fan ska det gå? Jag som knappt kan gå i sånt skit haha.. men vill inte gå runt i mina vanliga kängor som vanligt så. Här är kvällens outfit iallafall, kan säga att alla ni gissade toppen rätt! ;]


Goya ikväll!

Sov som en gud inatt, var så otroligt skönt! Vaknade vid tolv, låg & myste med Fia samt såg på några avsnitt av One tree Hill. Har nu precis duschat, väntar på att bror & Sandra kommer hit för då blir det käk. Ikväll vid halv sex ska jag möta Linda för att vandra ner till Goya, för att träffa resten av Six Chicks. Vi ska köa - i typ 4 timmar eftersom att det börjar 22.. Nelly.com kommer dit, de delar ut goodiebags + gratis kläder till de 100 första. Så det är bara att stå utanför & vänta på det lyxiga då! :) Tar 2-bussen till Hedesunda inatt för att tillbringa resten av helgen med hjärtat, mys! ♥

Grejerna från mässan.. lite?


SACO-mässan i Stockholm

Riktigt kul dag faktiskt! Trots att man egentligen skulle vart ledig idag så ångrar jag mig ändå inte att jag följde med på mässan. Har fått typ tusen gratisgrejer som pennor, godis, vattenflaskor, väskor, shampoo, skvallertidningar och en massa annat - samt jättemycket information om olika utbildningar och yrken. Var helt slut efteråt så jag, Malin och Johanna slaggade mitt på golvet haha! Är påväg hem nu iaf, och senare blir det att vara barnvakt med Linda!

 


Dag 8 - En person som jag saknar.


Min söta mormor ♥

A glass of water longing for the ocean

Helt okej dag i skolan, under draman blev det drama som vanligt men för övrigt var dagen bra! Var på stan efter skolan med Linda, Emma, Emily & Malin - blev lite kikande i affärer, köpte även värmeskydd till håret eftersom att min förra är slut. När alla hade gått och det var bara jag & Linda kvar, så blev det en mysfika på Cofféhouse, Linda bjöd den sötnosen! :]

Kom hem typ sju, har packat & fixat lite i mitt rum. Imorgon ska jag upp klockan fem, fyfan..


1 december



Kan inte fatta att det redan är december, det känns som om att det var sommar
förra veckan ju! Tiden går så sjukt fort, det är nästan läskigt..


RSS 2.0