I've heard there was a secret chord



Igår var jag på engelskan 8.30-10.00 och därefter låg jag bara hemma & slappade hela dagen till Andra Avenyn. Sån sjukt bra serie faktiskt! Trodde aldrig att jag skulle gilla det men allt är så jävla bra, skådespelarna, musiken och alla spännande handlingar! Är som en svensk One tree Hill skulle man kunna säga.

Tog sen bussen till Linus. Vi myste bara resten av kvällen & tonade mitt hår lite jämnare. Var ju nästan rödhårig igen! Idag har jag inte gjort mycket alls. Väntar på att Linus ska sluta jobba sen ska vi nog städa hoppas jag!

There's no time to be afraid


Beloved old skinnjacket

Köpte dig på KappAhls barnavdelning juli 2009 för 399kr. Har vart med mig alla årstider, året runt nu i 3 hela år! Hur tålig som helst och snygg. Älskade verkligen innefickan, hade alltid mobilen och busskortet där. Nu är det dags att skaffa en ny och lämna barnjackan bakom mig. Men kommer inte sälja dig, eller slänga dig. Utan jag ska spara dig i garderoben ett bra tag. Vem vet, kanske min framtida dotter får dig, om jag nu skaffar barn?


I wanna lay you down in a bed of roses

Har haft en riktig mysdag idag! Har legat och kollat på Andra Avenyn (som jag nu förövrigt fastnat för) & pluggat lite. Har ju också beställt en ny skinnis & gjort lite looker, som ni kanske såg tidigare. Imorgon blir det lektion redan 8.30, men sen är jag ledig några dagar! Helgen ska iallafall spenderas med världens finaste kille. ♥

H&M's dressingroom

Lekte lite med H&M's dressingroom, och skapade 3 looker som jag kommer satsa på i höst. Valde den mörkblonda hårfärgen för att jag ska försöka nå dit igen med, eller iallafall något liknande. Skapade en look för vardags, en för fest och en för hemmamys. Dessa tre stilar är verkligen JAG! Älskar svart, vitt, leopard & grått.
 


Vardagslooken: I höst kommer jag självklart köra på skinnjacka, som alla andra år. Tubhalsduk, svarta kilklackar och svarta byxor är också något jag kommer använda hösten ut. Hur snyggt och stilrent som helst!

Festlooken: Leopardskor, lockat hår & en enkel svart klänning passar alltid. Bekvämt, snyggt & enkelt!

Myslooken: Grå mjukisar och ett svart linne. Har det just nu på mig också, haha!
Det passar bra för idag har det varit en riktig mysdag för min del!

Ny skinnjacka

Har beställt en ny skinnjacka i fuskskinn (såklart), äntligen. Haft en & samma skinnjacka sen tre år tillbaka så det var nog på tiden att byta ut KappAhls barnjacka mot en mognare & snyggare! Hoppas bara att den passar & sitter bra. Skulle kostat 399kr i affären, men tack vare rabatt på 25% så fick jag den bara för 339kr med frakt och allt. Suveränt! Vet att många klagar på att man är mindre värd osv. bara för att man handlar budgetkläder. BULLSHIT säger jag. Vafan är det för skillnad liksom? Man får mer för pengarna, och mer är ju bättre!
 

Nytt


Leggings med detaljer, Lindex. Vinröd halsduk, Glitter. Halsband, Gina Tricot. Skor, Nelly.

I wanna be the one to walk in the sun

Lunchade, fikade & shoppade idag hela eftermiddagen med Linda! Det var skoj & hittade oerhört mycket fint även fast jag shoppat rätt mycket på sistonde. Menmen, höstmodet ska man akta sig för(!) haha. La även undan ett par sjukt fina höstskor tills på fredag för min storlek fanns inte idag.


I think I love you better now

Som ni såg tidigare så var jag & shoppade lite idag efter engelskan. Skulle egentligen bara köpa present till pappa, nya piercingar & kolla in en ny jacka men lite mer fick följa med hem också, hihi! Men billigt och bra iallafall, skulle aldrig hålla på och köpa märkesgrejer nu bara för att jag har pengar. Slös tycker jag.

 
 
 

Today I look like this:


Jag skulle dö för dig


Var ner till stan efter skolan en snabbis och inhandlade lite nytt och saker jag behöver. Mina förra pilotisar har på något mystiskt sätt försvunnit så köpte ett par exakt likadana (haha) tur att de var billiga. Nya grå mjukisar, för de förra har jag spillt nagellack på. Massa svarta ankelstrumpor, för jag har nästan bara färgglada. Ny mysig snygg tröja, för att den var mysig - och ja, snygg! Nya leopardtrosor, för att jag älskar leopardunderkläder. Och en skitsnygg höst- och vinterjacka som är i fuskskinn med pälsluva. Köpte även en ny näsring, näsdiamant och present till pappsen. Nöjd! Nu saknas det bara nya höst- och vinterskor! :D

Tips för er nagelbitare!

Här har ni ett tips som jag VET fungerar, för har varit en extrem nagelbitare själv från sedan jag fick tänder tills mars i år. INHANDLA LÖSNAGLAR! Givetvis den korta modellen, för att det inte ska kännas så obehagligt och konstigt. Själv började jag med lösnaglar förra sommaren, men varje gång jag tog bort de började jag bita efter ett tag igen.. så ha tålamod, har man bitit länge är det svårt att sluta. Iallafall så var det för mig!

I februari detta år hade jag lösnaglarna på i lite mer än två veckor (det rekommenderas egentligen inte då det bildas en MASSA bakterier under dem) men gjorde det ändå för ville verkligen inte börja bita igen. När jag tog bort dem sen hade de växt otroligt mycket! Så då lackade jag på med genomskinligt lack, stärkelse osv så jag inte skulle röra dem igen då de var så fina och långa. Och det fungerade superbra! Idag är mina naglar jättefina, lagomt långa och biter inte alls på dem längre :) Om jag nu skulle det är det på med lösnaglar igen!

Finns i de flesta affärer som t.ex. H&M och Åhlens, för ungefär 80-90kr!

Positivt med lösnaglar: Sjukt snyggt, bra mot nagelbitare och man kan pimpa dom med lack osv.
Negativt med lösnaglar: De kan gå av om man inte är försiktig, kostar en slant och limmet är verkligen drygt då jag ofta är klantig av mig och inte stänger korken ordentligt.. ja, kan säga att det hamnar lim överrallt.


Före- och efterbilderna. Första bilden är tagen förra sommaren och den andra nu i år!

I feel so far from where I've been

Humör - Sisådär
Outfit
- Se två inlägg under!
Frisyr - En ponytail
Smink - Det vanliga
Plus - Alla fina höstkläder, tatuering snart & har en B&J's i frysen
Minus - Att det är måndag imorgon, har läxor jag inte fattar & jag saknar mitt hjärta
Person - Linus. ♥
Planer - Ja, teven & läggdags kanske?
Saknad - Mitt hjärta.
Ser fram emot - En utekväll med tjejerna, att träffa hjärtat nästa gång & tatueringen
Dagens låt - Welcome Home, Son
Önskan - Att mina drömmar om en lägenhet slår in snart.


If you carry your childhood with you, you never become older.


Sötaste Josef & Jacob.

Dagens klädsel


Kände inte för att ta en outfitbild idag, så det fick bli internetbilder! Allt är från Gina Tricot.

Happy Birthday to you

Gårdagen var fin & mysig. Firade somsagt systerson Josef som blir 12 år idag. Grattis gullunge! Fick även en rundtur i deras nya radhus. Helt otroligt fint var det, med stort kök och stor uteplats. Tror det var 8 rum också. Helt fantastiskt alltså! Idag har jag inte gjort så mycket hittils (skäms) men jag borde plugga, har två saker som ska vara klara tills imorgon. Har iallafall inhandlat lite pluggstöd, så jag klarar av kvällen.
 

Syster, systerson, jag & lillebror!

Nu är det slut på vampyr- eller solarielooken!

Igår inhandlade jag somsagt en lotion man får lite brunare effekt av, och en lite lyxigare BUS än t.ex. den som går att köpa på Åhléns. Provade att smörja in mig med Summer Glow igår efter duschen, märkte ingen effekt i början men sen syntes det faktiskt en liiiten skillnad. Huden blev iallafall jättemjuk och sen luktar den ju även underbart! Har inte testat BUS-moussen än men ska göra det i veckan tänkte jag. Jag rekommenderar iallafall Summer Glow än så länge! :D Orkade inte fota produkterna så det fick bli internetbilder.


L'Oreal Sublime Bronze Mousse, H&M ca 200kr.
Dove Summer Glow Lotion, H&M ca 70kr.

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Vaknade för kanske 1,5 timme sen, sjusovaren! Haha. Linus sover fortfarande, som vanligt. Om en stund ska jag iväg & fira systerson Josef som blir hela 12 år imorgon! Ofattbart, nyss var han ju en liten bebis liksom. ♥

The reason I'm alive

Sammanfattning av gårdagen: Packning -> Betalade räkningar (ja, jag kan sånt nu jag också!) -> Inhandlade Engelska B böcker -> Köpte lyx-BUS, en fin svart spetsklänning & lotion -> Fikade med pappa & bror -> Käkade Subway med mamma -> Dusch/fix -> Iväg på kräftskiva med findricka, mycket skratt, alias & nattbad i bubbelpoolen med fina människor! En riktigt lyckad dag, kväll & natt med andra ord. :D

Ett väldigt bra avslut på en inte-så-bra sommar!
 

Gårkvällens outfit. Älskar verkligen klänningen!


Love ♥


En tant kom och stötte på Linus vid busshållsplatsen också, precis efter att bilden togs typ. HAHA!

I just can't stop smile

Idag har jag haft en underbar dag, trots att jag inte gjort något speciellt. Älskar dagar då man bara kan skratta sig lycklig och vara glad för allt man har, och slippa tänka på det dåliga som annars brukar komma upp. Har bland annat vart på engelskalektion, tagit en långpromenad i ösregnet med musik i öronen, fått mitt underbara lönebesked(!) kikat på Bamse med babybrother och planerat lite inför morgondagen. Det går bra nu!


Bilder tagna för ungefär ett år sedan på sommaryran.

I saw a rainbow beneath my feet

Sängen nu, det blir en tidig morgon imorgon! Godnatt alla fina!


Smile, and be happy



Bilden är från weheartit, och texten har jag kommit på själv och lagt in via appen labelbox. Tycker att detta är ett motto man måste tänka på. No matter what people say or do to you, just move on, smile and be happy!


The lovely fall

Älskar hösten! Mörka, kalla kvällar med mildare och soliga dagar. Fina höstlöv i alla färger, alla TV-serier startar
igen. Jag fyller år, man kan sitta inne med tända ljus och bara mysa. Är en riktig mysperson av mig som älskar att mysa, älskar även filmer som utspelar sig på hösten. Och framförallt, HÖSTMODET! Kan man säga mer än kängor, skinnjackor, koftor och stickade tubhalsdukar? Tror det håller i sig än pga alla nyheter både Gina Tricot och H&M har. Blir nog en tripp på stan efter löning och köpa lite höstgrejer som skor, jacka och varma tröjor!

Blir även att köpa BUS, för andra gången i mitt liv. Första gången gillade jag det inte alls, men körde på Åhléns då. Tycker den stinker något otroligt, också blir man alldeles orange?! Finare med mindre effekt, ser mer naturligt ut och det sägs att L'Oreals bronzemousse är perfekt på det sättet. Luktar lite, mindre orange, och mindre fläckar! Dock är den lite dyrare men det skiter man väl i.


Somewhere only we know


Dagens tips

Här har ni ett tips att ta vara på: TÄNK POSITIVT. Det värsta jag vet är folk som klagar på allt och alla hela tiden och säga att livet suger blablabla, visst, alla känner så ibland och det kan man inte göra något åt. Men istället för att göra dig själv ännu mer negativ eller deprimerad, gör sånt du mår bra av istället! Ta ett bad och lyssna på musik, ut och träna eller träffa en vän! En viss person lärde mig för några år sedan hur man lärde sig tänka positivt, och jag är väldigt glad över att han lärde mig det. Det är svårt att förklara, och svårt att alltid få det att stanna kvar. Men man ska alltid tänka, så fort något dåligt händer: Det kunde varit värre. Och det går över. Hur dåligt det än verkar vara så blir det alltid bättre tillslut. Efter regn kommer solsken.

Saknar håret!


Jeansväst


Här har ni jeansjackan föresten som jag gjorde till väst! Snygg och bekväm!

Min kropp

Längd: 165cm
Vikt: 59kg
BMI: 21,7 (normalvikt) enligt bmitest.se
Midjemått: 68cm
BH: 70C
Skostorlek: 37-38
Storlek på överdelar/klänningar: XS/S, 34-36
Storlek på underdelar/byxor: M/L, 38-40


Min kropp är naturligt kurvig med breda höfter, därför jag har lite större storlek på underdelar jämfört med överdelar. Från axlarna och ner mot midjan är jag ganska smal med normalstor byst. Från midjan och ner mot benen är jag somsagt lite större med breda höfter och har lite mer fett än vad jag har på resten av kroppen. Har putmage (vilket jag inte är så stolt över, men ska försöka få bort den!) och putrumpa, vilket jag är lite mer nöjd över. Händerna är små och fingrarna ganska smala & korta, medan fötterna är smala och normalstora.

Själv är jag ganska nöjd över allt förutom att jag vill ha mer muskler, ha bort putmagen och lite fett på låren. Men alla ska ändå kunna acceptera sin kropp som den är och så länge man mår bra på insidan, rör på sig lagom mycket och äter lagom så mår kroppen bra och man både blir & känner sig snyggare!

Förstahandsvalet


Dessa skor valde jag som förstahandsval på Nelly High Heels-eventet. Sjukt snyggt med nitar! Alla tre skoval fick bli svarta haha. Frågorna är bara om jag kommer få dem, och om jag kommer kunna gå i dem? Haha

2 år & 9 månader


Gammal bild på mitt hjärta, här var han bara 17 & vi hade varit tillsammans i en månad! Minnen ♥

Åter tillbaka vid skolbänken!

Då har jag jobbat min sista dag! Gårdagen gick dock segare än segast, och det kändes aldrig som om att man skulle få sluta, men det hände tillslut iallafall. Var då iväg och köpte en jeansjacka av en tjej för ynka 50 spänn, skitbra att handla begagnat! En 36a men när jag provade den satt den skittight, jag som till och med får på mig vissa 34or? Så klippte av armarna och gjorde en väst av den istället. Blev mycket snyggare och bekvämare!
 
På kvällen kom Linus och sov hos mig, och idag har jag varit på Komvux för första lektionstillfället + information i Aulan. Råkade skada handen lite för att när jag skulle resa på den (under bänken) så slog jag i den rejält & har skitont i den nu. Kan knappt röra på den? Måste kommit åt en nerv eller något. Har iallafall även vart till affären och köpt en B&J's så ska kika på BB och smaska på det nu!
 

Nelly High Heels

Sjukt rolig kväll igår! Kom dit först av alla haha, men vi började inte köa förrän runt halv nio då alla började komma. Var där med ett rejält gäng (Emily, Emma S, Emma N, Johanna, Clara & Linda) sen hängde även Linda S & Madde på! Vi hade riktigt kul, drack gratisdrinkar, kollade på skor och dansade en massa. Var hur svettig som helst! Hämtade ut min goodiebag vid ett sen cyklade jag hem för att sova 4 timmar. Nu ska jag ut igen för att jobba de sista 12 timmarna på jobbet innan jag börjar plugga igen imorgon!


Holding out for something I believe in


Blekansikte myser framför lite Big Brother-repris innan det är dags för sängen. Jobb imorgon 7-19 sen Goya med tjejerna, så uppdateringen kommer vara lite sisådär! Hoppas ni överlever ändå. Det ska jag försöka göra!

Through the trees, I will find you

Tog en promenad med en bra vän efter jobbet & snackade om allt mellan himmel & jord. Ibland behövs det också. Imorgon är jag ledig, jippi! Helgen blir fullspäckad av både jobb & roligheter så det ska bli trevligt. På söndag kommer världens finaste Linus hem också, längtar efter att få krama sönder honom igen.
 

1000 dagar

Idag är det tusen dagar sedan något underbart hände i mitt liv. Jag och Linus blev ett! Har nämligen en app som håller koll på sånt åt mig, hihi! Sen har jag även levt i sjutusentvåhundraåttio dagar. Ojoj!


Hemklickat från Nelly

Helt gratis, eftersom att jag såg idag att jag hade fått ett presentkort därifrån på 75kr på mailen. Så dessa kostade bara 25kr (REA) och då ingick även frakten in i priset. Härligt!

While your nightmare comes to life


Skräckupplevelse & lyckorus under samma minut

Fick reda på nyss att jag kommer läsa Engelska B i höst, och kanske Matte B (är reservantagen). Den 20 augusti - dagen efter min sista arbetsdag börjar jag. Så nu ska jag fan klara detta, så jag kan börja studera på högskolan nästa höst! Är så lättad över att jag inte kommer bli arbetslös, utan åter igen studerande!
 
Dock fick jag syn på världens äckligaste husspindel i ett hörn. Tur att mamma kom och tog bort den. Seriöst, den var verkligen hur stor och creepy som helst. Och min katt bara stirrade på mig som skrek som en galning. Förstår hon inte att hennes jobb här i huset är att käka upp alla äckliga kryp?
 

Sjuk

Ja, här börjas det igen. Halsont & ont i hela kroppen, känner mig yr och snurrig. Samma visa varje gång, och det kommer bara bli värre. Trots det ska jag bita ihop och kämpa mig igenom den allra sista veckan på jobbet.


När du var vunnit, kom ihåg mig då

Lasse igår var helt genialisk! Vädret var okej, lite småregn ett tag bara och helt okej temperatur. Lätt att jag ska gå på fler konserter efter denna, sjukt bra! Dock glömde jag leget till öltältet haha, men kom in ändå för pappa fick in mig pga vakten var snäll! Skulle sen på toa, och när jag kom tillbaka stod det en annan vakt där som vägrade släppa in mig! Blev ganska sur, och ännu värre blev jag när han släppte ut en tjej som hade fullt med dricka i famnen.. Så när vakten tittade åt andra hållet sprang jag in det fortaste jag kunde HAHA! Var iallafall till Bishop Arms efteråt med pappa & leffe och tog nån öl. Ligger just nu i sängen fortfarande och ska sega här hela dagen, för imorgon väntas första dagen på den allra sista arbetsveckan!


Nu bär det av mot gasklockorna!


Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


Idag körde jag på lite korkskruvar. Hiss eller diss?

Detta har jag på mig idag



Tröja - Gina Tricot
Halsband - Från sommaryran
Byxor - H&M
iPhoneskal - Fyndiq
 

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i



Sometimes I get a good feeling

Ett fint halsband som står för Linus, var bara tvungen! Och två mobilväskor. Allt gick på cirka hundralappen!


Sommaryran

Idag fick jag äntligen träffa Linus igen. Har verkligen saknat honom till tusen. Vi var ner på sommaryran ett tag. Linus vann 3 små gosedjur till mig och jag 1 stort till han ;) Köpte även lite fint som kommer senare i ett inlägg. Drog sen på fest, var där ett tag med några sen drog vi alla ner på sommaryran igen och åkte karuseller tills vi storkna! Sen gick vi runt lite på stan och nu är jag hemma. Fryser som en gnu gör jag, har ont överrallt och jag saknar min Linus som åkt hem för en hel veckas fiskeresa med grabbarna. Fy sjutton vad jag kommer sakna honom. Inte kul, inte kul. Imorgon väntas det Lars Winnerbäck, ack så underbart.

Förlovade i ett halvår

Idag för ett halvår sen satte vi på varandra dessa vackra ringar i silver. Tiden med dig som förlovade har varit alldeles underbar, och vi har bara kommit närmare varandra. Jag älskar dig Linus, nu och förevigt!


Everybody's changing and I don't know why

 
Keane. Ett band jag aldrig kommer sluta dyrka.

Shoppaholic?

Sådant som egentligen inte skulle följt med hem, men som gjorde det ändå.
 

Jag drömmer mig bort & glömmer verkligheten.


*


Tattoo number two

Fick en tid igår för tattoo number two, den 3 september klockan 17.30! Är ruskigt förväntansfull och jag längtar dit. Får hoppas att resultatet blir bra, men det vet jag redan att det blir för tatueraren är så duktig! Nu ska jag strax ta moppen till jobbet och jobba 14-22. Vi hörs ikväll alla söta läsare!
 

Inte den jag ska göra, men den var ruskigt snygg!

Allting börjar om, jag kan börja om

Nu väntas den näst sista arbetsveckan. Jobbar nu mån-tor, och nästa vecka mån-sön. Sen är jag workless! Hur ska det gå?! Skönt med en massa fritid men mindre skönt utan rutiner. Menmen, har ju en massa planer & kommer ha rätt mycket på banken så kommer nog klara mig ett tag. Har trots allt en pojkvän att mysa sönder, vänner att gå på krogen med, en 20-årsdag att fylla, ämnen att läsa in och ett körkort att ta! ;)


Bilden är tagen i onsdags.

True..


Prickigkorv?

Trots att jag inte var barbent igår så fick jag ungefär 50-60 myggbett på benen. Kliar det? JA! Uppsvällt? JA! Ser jag knölig och sjuk ut? JA! Usch, inte roligt. :( Tog ett råd av Linus och ligger just nu i sängen med en iskall, fuktig handduk. Det hjälper litegrann iallafall. Ska se lite Big Brother-repris nu sen sova! Godnatt på er!


Gårdagen & idag

Gårkvällen blev riktigt lyckad & alla hade roligt! Vi grillade, lyssnade på bra musik, spelade kubb, snackade killsnack, drack goda drinkar och slutligen blev det gitarrmys på terassen. Underbart! Åkte in till stan idag vid fyra då vi snabbfixade oss. Drog sen vidare till Furuvik där vi gick runt lite för att sen lyssna på Europe! Inträdet var ganska dyrt, 295kr/person & jag bjöd Linus för att han fyllde igår. Men, det var värt pengarna. De var riktigt grymma, blev helt galen då de spelade Final Countdown! Är hemma nu iallafall, helt slut efter dagens - OCH gårdagens bravader som man inte riktigt återhämtat sig från ;) Har man haft en makalös helg så har man!
 

Linchburg lemonade

Sitter just nu med en drink Linus gjort (Sourz, Jack Daniels, Fruktsoda) skitgod! Väntar in Linus kompisar nu som kommer över på ett litet birthdayparty. Ha en bra kväll alla läsare!
 

3 augusti

 

Linus 20 år

Idag blir världens bästa Linus hela 20 år! Så inatt efter tolvslaget fick han sina presenter, för han ville så gärna ha dom haha. Han blev nöjd iallafall! :) Idag vid tolv åkte vi in till stan för Linus skulle handla på systemet för första gången, och jag köpte en tröja och ett par leggings som jag ska ha på mig ikväll när han ska ha sin lilla birthday-party. Sen bjöd jag han på en liten födelsedagsfika på George's med!


Kassettband

Har också fallit för grupptrycket och införskaffat mig ett iPhoneskal som ser ut som ett kassettband.
Både snyggt och man får stor nostalgikänsla! Endast 14 kronor på Fyndiq och skalet hittar ni HÄR! :D
 

Vad tycker ni om det? Hiss eller diss?

Bildbomb från dagen

Första delen av dagen började inte bra alls, allt kändes meningslöst & hopplöst (fråga inte varför) men sen fick Linus mig att dra till Sandsnäs för att "bada", ja vattnet var rätt kallt där så där blev det bara sol & glass. Efter att vi tröttnat drog vi till Ögården istället, där vi äntligen badade ensamma tillsammans, någonsin! Där tog min badkruka till man äntligen årets första (och förmodligen sista) dopp! Blev stolt över han iallafall och tyckte han var jättemodig när han efter typ en timme äntligen vågade doppa sig! ;) När vi kom hem blev det filmmys!
 

Gårdagens klädsel



Leggings - H&M
Kofta - Bik Bok
Skor - Converse
Sjal - Amakli

Dagens detalj

Pärlarmband till ett par mellanbruna händer, en ring i silver och fransk manikyr.
Hur stilrent och fräscht som helst!


Långhelg nu, underbart!


RSS 2.0