Safe & sound

Älskade lilla bästa vän. Vi har haft 13 fina år tillsammans, men nu har det kommit till ett slut. Du har alltid varit den som alltid förstått sig på mig. Aldrig dömt mig. Alltid tröstat mig och alltid funnits där när jag inte haft någon annan att vända mig till. Du är och har alltid varit min andra halva, det var alltid du och jag.

Fia har alltid varit speciell. Hon hade ett speciellt kurrande, ett kurrande jag aldrig hört förut. Hon gav mig alltid en puss på näsan när jag låg bredvid henne. Hon gillade inte att leka med bollar, utan snören har alltid varit hennes grej. Hon var heltokig i kokt fisk, och fick det varje dag - helt enkelt för att hon var världens bästa och förtjänade även det allra bästa. Hon var pigg, kelig och glad ända in i det sista. För inte alls så länge sen, lite över en vecka sen började hon bli dålig. Det blev aldrig bättre. Jag fick iallafall ta farväl av henne på riktigt innan hon fick somna in, och jag kan säga att det är det jobbigaste jag fått gjort i hela mitt liv. Jag vet iallafall att hon har det bra nu där uppe med hennes husse Ismo, att veta att hon inte är ensam eller lider något mer gör allt iallafall lite lättare.

Hon kommer alltid ha den där speciella platsen i mitt hjärta och jag kommer ALDRIG glömma Fia med den vita svanstippen. Vi ses igen någon dag. Jag saknar och älskar dig ♥


Dagens quote:

Väggtext hos syster, tycker det stämmer in så sjukt bra.

"Dagens selfie"

Moder jord fick vara med på ett hörn också. 

Only know you love her when you let her go

Som vanligt så har bloggen hamnat lite åt sidan, men vad kan man egentligen skriva om när man är sjuk och bara vilar om dagarna? Iallafall så går jag mot det bättre hållet nu, äntligen. Har varit på två barnkalas idag iallafall, vilket har varit trevligt och väldigt mysigt. Nu blir det sängmode framför någon serie as usual!

Klickat hem

Var in på fyndiq, såg att de hade fri frakt idag så då var jag ju tvungen att passa på och köpa något. Hehehe. Klickade iallafall hem en body mist från Victoria Secret! Alla snackar ju om hur gott de luktar, så var ju tvungen att prova. Denna kostade bara 118 kronor!

Getting worse

Nu på kvällen har jag börjat känna mig sämre igen.. hostan och förkylningen börjar gå åt det bättre hållet, men nu värker det i hela kroppen istället och jag fryser som in i helvete. Blir jag inte bättre i veckan så blir det nog vårdcentralen.. aja. Blir man väldigt sällan sjuk så får man räkna med en riktig omgång!


Planerande inför Halloween

Var till stan med Malin en stund idag, vi kollade runt på maskeradgrejer. Jag hittade en klänning och stay-ups som jag ska ha. Har även beställt lite annat till det som är på väg. Undrar ni vem jag ska klä ut mig till? Jag kan säga att det är en kändis, sen får ni fundera ut resten tills det är Halloween. Jag funderade först på att klä ut mig till en walker i The Walking Dead, men det skulle ta för mycket tid - sen är jag skitkass på att sminka sådär rejält också haha, men det hade varit DÖHÄFTIGT. Så kör på något enkelt istället. Och det är ju halloween, så då kan man ju klä ut sig till vad som helst utan att det verkar konstigt!

Köpte även hostmedicin, ett USB-minne och puder. Sen snabbkäkade vi på Subway innan vi drog hem. Är fortfarande sjuk, och det suger så jävla hårt. Det har gått över en vecka nu, vill bli frisk!


Thanks mami!


I spit on your grave II

Fortfarande sjuk, börjar nästan misstänka att det är Influensa på grund av alla symtom. Kul. Vill ut och hitta på grejer med vännerna, men nejdå, istället ligger man i sängen hela dagarna och hostar/snyter sig som en idiot. Tur att man har bredband och filmer iallafall, haha. Igår kikade jag på "I spit on your grave II" och i början tänkte jag: 'Den här kan ju knappast vara värre än ettan..' Ack så fel jag hade, haha. Den var riktigt hemsk och vidrig, och hämdscenerna var, precis som ettan - riktigt awesome.


Host host

Still sick, hostar som en jävla idiot så kan inte göra så mycket just nu, tyvärr. Imorse såg jag premiäravsnittet av säsong 4 av The Walking Dead som kom ut inatt, äntligen! Sjukt bra avsnitt, like always. Annars idag har jag bara vilat och kollat på Let's Plays på YouTube. Riktigt bra tidsfördriv om man både vill spela/kika film på samma gång! Nu ska jag käka något och sen kolla vidare. Cya

Funderar på att färga mörkt igen, redan börjat tröttna på det ljusa haha! Men tror det blir röd färg först ett tag isåfall, för tycker det är sååå fint att ha röda skiftningar i brunt hår.

1,5 dag kvar!


Idag lyssnar jag på;



Sick

Idag har jag inte gjort mycket. Alls. Igårkväll hade jag flera hostattacker, och det resulterade till dålig sömn och idag en värkande hals. Hostar ihjäl mig idag också, och känner mig riktigt seg i kroppen. Mamma har iallafall köpt hostmedicin, hals-spray, tidning, och massa gott. Tack mami! Så har bara vilat idag framför massa filmer och serier. Vi får väl se hur länge detta håller i sig, hoppas det går över fort.


Beställda!


Sjukt snygga skor, var tvungen att klicka hem dom! :3

Långfredag

Idag är det långfredag på jobbet, går från 6.00-17.12. Drygt, men vi fick sortera idag och det är jävligt chill om man jämför med att lyfta och diska lådor! Och man får ju en hel del cash för en sånhär dag, hihihi. Ikväll kommer äntligen hjärtat, vi ska bara ta det lugnt och mysa framför Idol tänkte vi. Imorgon blir det partaj iallafall!


Supernatural premiere

Efter jobbet idag övningskörde jag lite med papi + hämtade lite fler grejer hos honom. När jag kom hem blev det Supernatural, äntligen! Vad jag längtat efter säsong 9. Och avsnittet var det bästa jag sett på länge också. Gåshud i stora lass, litterärt. Imorgon blir det jobb igen, sen fikadags med mina tjejer!


Dagens quote:

"Bra förhållanden 'händer inte bara'. För ett sådant krävs tålamod, tid
och två människor som verkligen vill vara med varandra."

Kalas i lördags

I lördags hade mamma 55-årskalas så då kom hela tjocka släkten, eller ja - smala släkten. Bror, Sandra, mormor, syster, Robin och lille systerson Mandus. Kolla på honom, man smälter ju bara av att se bilden! Han är verkligen den gladaste och sötaste pojken jag sett. Ååå vad man längtar tills man får ett eget litet knyte ibland. Men först blir det utbildning, lägenhet osv innan jag ens kan börja tänka tanken på det.

Iallafall, det var mysigt och vi fick äta smörgåstårta, jammi.


Bad update again

Bad update again, shame on me. Iallafall, helgen har varit bra. Lugn och mysig, precis så som jag älskar. Jobbade igår och idag, helt slut i kropp och sinne. Igår när jag kom hem och satte mig vid datorn så somnade jag. Läskigt. Somnade idag också när jag kom hem en stund, fast i sängen den här gången. Har jobb resten av veckan också. Jävligt slitigt är det just nu, men vad gör väl det den 25e?

Skulle egentligen åkt och dansat ikväll, men vår danslärare hörde av sig om att hon var sjuk så det blev inget. Tråkigt, men ändå skönt för då får jag vila lite till innan man ska upp 04:45 imorgon bitti igen.

 

THANK GOD, IT'S FRIDAY MF.

Har inte gjort så mycket idag, mest bara njutit och tagit det lugnt med tanke på att jag var ledig. Var iallafall iväg och övningskörde med pappa, hämtade lite grejer hos honom + handlade lite på Tempo. Nu på kvällen har jag bara myst med Linus framför Idol och Vintergatan 5b. Så sjukt glad att Jens & Sandra kom vidare! De var helt klart bäst ikväll alltså, like always. Nu ska vi söööva, godnatt alla fina. ♥

 

THE LAST OF US

"The last of us" är ett otroligt välgjort videospel (för er som missat det) som fått 10/10 i nästan alla recensioner. Det utspelar sig under en zombieapocalypse (häpnadsväckande, va?) där man får följa en man och en tonårstjej, som 20 år in i apocalypsen försöker att överleva. Men det är inte bara varelserna "the runners" och "the clickers" som de ska vara rädda för, utan även för de andra överlevarna..

Tråkigt nog så har jag ingen riktigt bra speldator, så jag kan inte spela detta själv. Menmen, lösningen till detta är faktiskt – titta på walkthroughs som finns på YouTube. Haha! Fungerar precis lika bra tycker jag. Själv kikar jag på DENNA version. Tro det eller ej, men denna kille har flest följare av alla miljontals konton på YouTube (Över 14 miljoner). MÅNGA fler än tex Justin Bieber, som bara har 6 miljoner, och dessutom är han från Sverige! Det tycker jag är rätt coolt.

 

Maybe, it's finally my turn

Dålig på att blogga? Ja, det finns ju inte så mycket att blogga om just nu. Iallafall inte när jag jobbar från 14-22 varje dag, så jag har liksom inget liv haha. Men nu är jag iallafall ledig tills på måndag då jag börjar jobba förmiddagar igen. Sen har jag inte känt av någon klump i halsen alls under de två senaste veckorna. Jag känner mig så sjukt nöjd just nu med allt. Vännerna. Kärleken. Familjen. Arbetet. Hösten ♥

Hoppas helgen blir lika bra då det bjuds på Idolmys, festligheter och lite annat smått och gott.

OKTOBER ÄR HÄR!


Och det betyder att två saker kommer tillbaka: Supernatural och The Walking Dead!
(+ lön)

Teenage wasteland

Kul dag på jobbet! Det började en ny kille också, så nu är vi fyra stycken i vårt lilla jobbar-gäng. Tycker det är kul att vi är ungefär lika gamla också, så det finns massa skit att snacka om medans vi sorterar bentasiltabletter. Haha! När jag kom hem blev det en snabbdusch, godnatt-samtal med pöjken & Tonårsbossen på tv3play. Har iallafall fått lite mer extrajobb nu, till torsdag åtminstonde och förmodligen kommer det bli fortsatt om man har turen på sin sida! Hope it continues, mår verkligen bra just nu.

Kommentaren längst ner på bilden = dagens roligaste!

RSS 2.0