Som du kanske redan sett, första snön kom inatt.

Den första, riktiga snön är här. Tror den stannar den här gången. Hatar snön. Har inte alltid hatat snön, men sen cirka 3 år tillbaka ungefär. Kallt, sliskigt, halt, & ser allt hundpiss. Snö är allmänt kyligt, halkigt och ofräscht helt enkelt. Mamma bakar iallafall lussekatter. Det gör mig lite (mycket) gladare.


I'll put on a happy face and move on

Vaknade helt och hållet på fel sida imorse, och det blev inte bättre på engelskalektionen. Satt kvar i skolan en stund efteråt och pluggade lite innan pappa kom och hämta mig. Det blev lite övningskörning, småshopping (för hans del) och lunch på underbara Subway. Han släppte av mig på stan då jag mötte upp bästa brudarna för lite fika och shopping. Blev inte så mycket för min del, måste bli snål nu när det är dags för julklappshandling.. blev iallafall lite smått och gott för runt 300-lappen. Älskar livet såna här dagar.


I have died everyday waiting for you


Me gusta


Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen


What I want for christmas

Ja, detta år kommer jag att önska mig lite annorlunda saker än tidigare år. Det är för att jag ska flytta inom en snar framtid och detta är då en liten del på vad jag bland annat önskar mig! Ni ser ju tydligt hur jag vill att min lägenhet ska se ut va? Svart, vitt, silver. Stilrent och snyggt. Så la familia, this is what I wish for! Och ja, soffan och köksbordet var väl att ta i lite, men de var så jäkla snygga. Om ni inte är säker på sakerna, så önskar jag mig presentkort på t.ex. Interiörhörnan, Designforum och Ikea.

Helkroppsspegel, svart divansoffa, svarta hyllor, högtalare, väggtexter, väggdekoration musiknoter, supercool fruktskål, matbord & stolar, döskalleljuslykta, smyckesträd, svarta handdukar, lampor osv.

Help me to carry the fire

Dagen har vart suverän, och jag fick med mig lite hem. Väl där på båten åt vi mest, spelade och handlade. När vi kom hem blev det hockeymys med hjärtat och familjen, fast de enda som kollade på det var Linus och pappa haha. Jag busade med Jacob jag! Sen tänkte vi gå på fest, men vi orkade inte så fick bli filmmys istället. Har även hittat min drömhögskola nu. Jag vill jobba med film, så är det bara. Får bara hoppas på det bästa och sluta oroa mig för allt som sänker ner mig. Jag måste bli starkare, jag bara måste.


Roadtrip mot Eckeröbåten


I mina öron


Inget varar för evigt, inte ens novemberregn.

Händelselös vecka? Ja, det kan man nog säga. Snarare en händelelös månad. November har aldrig varit en dålig månad, tvärtom. November har alltid varit den bästa månaden. Men i år blev det inte så. Verkar som om att november tvåtusentolv har påverkat oss alla, för det mesta på ont faktiskt.

Nu ser vi fram emot helgen istället! Det blir Eckerö igen, men denna gång ska Linus med. Mysigt. För övrigt har jag spelat en jävla massa piano. En ros till mamma för att hon hela dagen stått ut med plingandet.

Where in the world did the time go?

Vackraste låten. Imponerande, Green Day. Ni gör mig aldrig besviken. ♥
 

Det här är slutet på resan och början på en ny

Tog en lång sovmorgon idag igen, och gick sedan på engelskalektion 12.45-14.15. Promenerade ner till stan där jag var förbi banken, och en snabbis in på gina för att leta efter något snyggt eftersom att jag kom på att jag hade presentkort där (men självklart så hittade jag inget). Åkte sen hem till sis en stund på en kaffe & efter det har jag påbörjat redigering av film, kikat på The Walking Dead och bara myst med musik i öronen. En helt okej dag trots att jag inte fick spendera den med den jag älskar mest på vår treårsdag. Men, är det äckelvardag så är det. Nu ska jag lägga mig i sängen & vänta på Mr. Blund.

Livet går vidare


Om 7 månader får jag besöka paradiset. Tänk att livet kunde erbjuda mig något så vackert.

One step closer

Idag har våra hjärtan slagit samma takt i tre hela år. ♥ Jag älskar dig.

Look at the bright side

Har haft en riktig inte-göra-någonting-dag. Har sovit halva dagen, redigerat en video, myst framför filmer och pluggat körkortsteori. Älskar slappdagar. Dock känner jag mig ängsligare och mer förväntansfull än någonsin. Så mycket att se fram emot, så mycket att kämpa för. Jag är nervös men ack så exalterad.


We'll be forgotten when we're gone


Hjärtkrossande. Hade dödat för att få vara där.

Sometimes you are better lost than to be seen

I don't feel strange, it's more like haunted. Another moment trapped in time.
I can't quite put my finger on it, but it's like a child that was left behind.

Standing in front of me

Haft en världsbäst helg. I fredags shoppade jag hela dagen med bästa tjejerna och på kvällen blev det resturangbesök på Church Street med min fina som jag vart tillsammans med i 3 hela år på tisdag. Han bjöd, den ängeln ♥ Det fick bli en trerätters, och sen någon avslutande drink på Old Saints samt taxi hem.
 
Igår var det inflyttningsfest hos bästa Emma och Christoffer, det blev lite presentöppning - av mig och Linus fick de en supercool fruktskål med några godispåsar i, haha. Kvällen avslutades med några drinkar på Saints med några tjejer och grabbar.Tack alla som medverkade för bästa helgen på länge.


Livet är inte som på film

Var och såg BD2 med M somsagt. Filmen var faktiskt inte lika bra som jag hoppades på.. förstår inte varför alla säger att den var så jävla bra? Det hände inte alls mycket och det fanns småsaker jag störde mig på.. åh, varför kunde de inte haft en annan regissör?! Min favorit kommer iallafall alltid att vara New Moon ♥ Men iallafall så hade vi riktigt kul med både fika, bio och en äcklig cheeseburgare på donken. Imorgon väntas tripp till skogen, och på fredag shopping med E, på kvällen resturangbesök med L för att fira 3 år, och sen fest på lördag.


Idag blir det en bra dag

Vaknade för en stund sedan. Har fortfarande efterskalv efter förkylningen. Snytig, snuvig och allmänt tårig i ögonen om mornarna. Kul. Men idag blir det ändå en bra dag. Det står fika med M och biopremiär på schemat. Men innan dess blir det att mysa framför BD1 framför teven med nån powerking. Kan det bli bättre?

Happy Birthday


Idag fyller min fina vän Malin 19 år! Så imorgon ska det firas med bio. Och självklart blir det premiären av Breaking Dawn part 2, vårt beroende! Grattis bästa, hoppas du får en underbar nittonårsdag! ♥

Detta är fan äkta fucking kärlek


I'm not the girl that I used to be

Med ett telefonsamtal nu ikväll har jag kommit på att jag har förändrats. På ett bra sätt. Något inom mig bröt inte ut som jag gjorde förut. Jag kände mig lugn, tog det med en nypa salt och bara skrattade åt det. Jag är så lättad. Lättad men ändå förvånad på samma gång. Hoppas det håller i sig. Godnatt och godkväll.
 

*


Make a wish


Var alltså ute på spelning igår. På Rack'N Roll. Hur kul? Jo, en tiopoängare såklart. Broder T och hans band var där och körde punklåtar från 70/80 talet. Träffade en massa fina människor jag inte träffat på länge, vissa på väldigt, och då menar jag VÄLDIGT länge. Har smidit lite planer med S angående resan, saker vi ska göra & inhandla innan. Tror ni man får resfeber då eller? Jo, med garanti. Det avslutades med mc'donalds klockan halv tre och gratis taxi hem. Idag är det as you all know farsdag, så det har blivit lite gofika med familjen. Har även kommit på min nästa tatuering, en som verkligen kommer betyda något. Måndag imorgon då. As.

Nothing in life is ever permanent.

 


I'm writing just to let you know that I'm still alive

Igår: Skola, hem till mormor, kikade på soffor, hem, Twilight & TWD. Idag: Ledig! Promenad till och från stan, uträttade lite ärenden, övningskörning, duschen. Känner att mitt liv är rätt så tråkigt just denna vecka, men har sjukt mycket att göra ändå. Nu läsa lite engelska, sen mysa framför någon bra film!


Trashy shorts


Shortsen kom idag, satt som smäck! Helt gratis också. Awesome.
 
 

228 dagar kvar

Kan inte hålla mig. Det är till Cypern jag ska till! Finns inte ord för hur mycket jag längtar! Ska bli så oerhört kul och spännande! Har bara varit till ett varmt ställe en gång förut, då jag var 10 - och hatade solen, haha. Men nu när jag är äldre så är solen bland det bästa jag vet, och självklart att upptäcka nya ställen.

Hotellet vi ska bo på heter "Fishermans Village at Olympic Lagoon", det är femstjärnigt, sjukt lyxigt med all exlusive (äta/dricka så mycket man vill) 5 olika pooler och nära till stranden som är av äkta vit sand.

Jag måste varit nån annan, innan jag kände dig.


Några bilder från Instagram som togs i veckan.

Vi struntar i blickar och ord bakom ryggar

Har haft en underbar helg. Åkte ut till L på torsdagen, var där & myste fram tills igår då vi tog bussen in till stan för J som hade inflyttningsfest. Så äckligt avundsjuk, vill också flytta hemifrån. Men snart, så snart! Runt halv elva började singelbrudarna dra sig till Slick, medan jag, Linus och Martin drog till Old Saints istället och tog en öl med några goa grabbar & tjejer. Var en klart lyckad kväll iallafall.

Idag har jag vaknat med ett svidande vänsteröga, kraftig huvudvärk OCH mensvärk på köpet. Men det stoppade mig inte från att gå upp, duscha och fixa mig för att fira lilla Saga som fyllde nio. Hon har en egen sköldpadda, så söt! Blev sugen på att skaffa en själv faktiskt. Eller en orm maybe. Är hemma nu iallafall, har precis övningskört lite med far min. Sen har även något sjukt roligt och efterlängtat hänt idag. Något som kommer verkställas i juni. Är hur glad och hyper som helst över det! Och nej, är inte med barn. Men det är bara så jävla grymt. Ger er mer info om det senare. Åh, livet leker!

RSS 2.0