Every rose has it's thorn

Stämplar ut om 3 min, fan vad skönt! Hem och sova hela dagen sen bara en natt till - därefter 5 dagars ledighet! Den ska spenderas ute i Häsen med min man för att fira honom, han blir hela 20 år på fredag!
Nä, nu ska vi börja dra oss. Godnatt/godmorgon på er!



And I know when I die, you'll be on my mind



Smink: Primer, foundation, kajal, ögonbrynspenna & mascara.
Kläder: Egenklippt RAMONES-linne, svarta korta shorts, ballerinaskor.
Accessoarer: Döskallering & gitarring från Amakli.se.
Hår: Plattat med Ga.Ma cp1 & värmeskyddat med Lanzas silkserum.
Parfym: "Lovely" by Sarah Jessica Parker.

(Laddade ner en app igår som heter Self camera, där kan man ta kort via timer! Har verkligen saknat att ta kort på timer så nu finns det äntligen en app som har det. Ladda ner den nu, gratis är den med!)

L O V E


Brunett!



Idag vid elva fick jag mitt hår färgat från rött till brunt av Linus. Det är fortfarande lite rött/rödskiftande men det får man räkna med när det går från rött! Blev nöjd iallafall, lite för mörkt bara annars nöjd! Efter det så gick vi till Time & myste. Vi mata fåglarna & skrapade en varsin trisslott, vann 50 kronor båda två! Inte illa! Nu har han åkt hem iallafall och jag förbereder för att jobba långnatt, 19-06.
 

Grave Encounters

Måste tillägga att jag och Linus såg världens läskigaste film för ett tag sen. Och äckligaste. Självklart var den handfilmad. Värre än Paranormal Activity faktiskt. Hur fan ska jag kunna somna inatt?!


Första doppet, efter?

Det blev ingen utgång idag, utan det blev doppdags på Gävle Strand istället. Dock var det inget höjdarväder, men vad gör det? Kände mig tvungen att ta det första doppet någon gång! Linus den jäkla badkrukan höll sig på land och fick ta kort istället, haha! När vi gick hem började det spöregna, typiskt..


Detta följde med mig hem:


Lördag

Förlåt för ingen uppdatering igår, men det var en väldigt tuff & jobbig dag för mig och min familj. På kvällen kom Linus hit iallafall, vi såg en film sen somnade vi. Idag drog vi ner till stan runt halv 11, jag handlade ett par nya converse, örhängen, hårfärg och trosor. Linus handlade några tröjor. Sen lunchade vi där med!
 
Just nu tar han en powernap, sen vet vi inte vad vi ska hitta på. Ikväll blir det nog något glas på Munken, har inte vart ute och druckit något sen studenten så det är nog på tiden nu!
 

Dagens


Godnatt världen


Dagens shoppingklädsel

Haha svar ja, jag bytte inne på Nians toalett för jag svettades verkligen ihjäl i min svarta klädsel.


Nyinhandlat

Jobb 6-14 sen tog jag en 20-minutare. Duschade & fixade mig lite, sen drog jag ner till stan för att möta Linda. Hade världens varmaste outfit på mig (svart linne & tjocka leggings) Höll på att svettas ihjäl, så det första jag handlade på stan var en ramlösa & en shortsdress på H&M's rea för 50kr. Blev ett snabbköp, men ändå nöjd! Handlade även lite välbehövliga grejer, en mysig kofta + 2 presenter till Linus som blir 20 år nästa fredag!
 


Vit kofta, Bik Bok 199kr.
Torrshampoo, deodorant & wetwipes, H&M ca 80kr för allt.
Primer "Lancomes La Base Pro", KICKS 400kr.
Prickig shortsdress, H&M 249kr (Rea 50kr).
Sport-BH, Gina Tricot 79kr.

Tips: Fyndiq.se

Tänkte tipsa er om en jättebra sida där man kan köpa allt möjligt från kläder till filmer till smycken till iphoneskal! Själv köper jag alltid mina skal/plastskärmar där, det är ju trots allt jättebilligt och även superbra! Dock är frakten lite dyr (49kr) men det är det värt, så bättre om man köper mycket på en gång.
 
Ska kolla med Linda om hon behöver lite grejer därifrån så kanske vi kan dela på frakten! Det låter väl smart? Aja, nu ska jag gå och lägga mig, börjar 06.00 imorgonbitti. Och då är det även.. min allra första LÖN!
 


(Klicka på bilderna för att komma till sidan)

Det finns massamassa skal till där så bara in och kolla! Det finns verkligen för alla stilar.
Rosaglitter, till humorskal, till döskallar! Mycket variation, ja - helt enkelt en riktig fyndsida!

Lönebesked

Imorgon får jag min lön för juni månad, känner mig så äckligt rik! Över 1 års studiebidrag förfan! Fjorton fucking tusen! Dock ska jag spara undan hälften av allt jag kommer få i sommar. Äntligen kan jag leva lite!
 

Crazy trip?

När jag slutar jobba i slutet av augusti vill jag fan göra nått crazy. Packa en väska, hoppa på ett tåg och åka någonstans med massa folk och hitta på randomgrejer i kanske en vecka. Hur kul skulle inte det vara? Ni som är på får gärna smsa/skriva på facebook! Alla är välkomna! Let's go on an adventure!
 

You can't always get what you want

Igår bakade jag oopsiebröd igen, mumsmums! Så till frukost imorse tog jag en sån med ost/skinka, vattenmelon och ett litet glas juice! Drömfrukost! Efter det tog jag en snabb powerwalk till Söder och tillbaka. Svettades som fan haha, var ett tag sen jag gick powerwalk. Har även dammsugit lite och friskanmält mig. Imorgon jobbar jag igen! Härligt! Ska sen på stan med Linda & ev. fler.

Framtida tattoo?



Funderar på detta citat som min nästa tatuering. Tycker det stämmer så bra & det är exakt så jag tänker när jag börjar bli nere och negativ. Den ska antingen sitta på ryggen eller på insidan av vänster arm, vad tycker ni?

Nytt till håret!

Äntligen har mitt paket från Lyko.se kommit! Är hur nöjd som helst och allt gick på 1086kr! Har inte testat shampoot, balsamet, inpackningen & den stora plattången än men det kommer! Däremot så testade jag lite av Lanza's silkserum och den doftar UNDERBART! Provade lilla plattången som man fick på köpet om man köpte shampoot och balsamet, superbra! Blir varm nästan på en gång & perfekt att ha om man åker bort!
 

Ricinolja

Sitter just nu med ricinolja i håret - och det är vad ni alla vet: Laxeringsmedel. MEN, man kan även ha det i hårbottnen som får ens hår att växa! Normalt sett växer håret 1 cm per månad, men med ricinolja i 3 ggr/vecka kan det växa mycket fortare. För vissa kan det växa ungefär 5 cm i månaden!
 
Lite instruktioner hur man gör, om du också vill testa!
1. Köp KALLPRESSAD ricinolja, om det inte står det är det annat och det kan vara skadligt för håret. Det finns på bland annat apotek, hälsobutiker & bodystore (Själv köpte jag på bodystore).
2. Ta en massa olja i handen och gnugga in i hårbotten, i hela håret. Vissa har i hela håret, men det tror jag inte behövs då det bara växer i hårbotten, så jag "drar ut" oljan som blir överflödig i längderna istället.
3. Låt det sitta i ungefär 25-45 minuter, det är alldeles upp till dig! Själv ska jag låta det sitta i ungefär 30min.
4. Tvätta ur det och tvätta sen håret som vanligt.
 
Håret ska inte ta skada av oljan eller bli fett, så hoppas det stämmer! Det sägs att håret blir både starkare och finare med ricinolja. Här kommer lite före/efter bilder på tjejer som testat oljan!
 

Bilder från google!

REC III

Fan vad filmer jag glott på. Såg "The Bodyguard" idag, den med Whitney Houston ni vet. Första gången jag såg den idag, hur kommer det sig? Filmnörd som jag är. Aja. Helt okej var den iallafall. Nu blir det REC 3!
 

Mystisk sjukdom?

Igår på jobbet hände det en lite småläskig grej. Jag satt vid mottagningen och sorterade bilar, så helt plötsligt kom en explosion inom mig då jag började svettas som ett jävla psyko, blev yr & illamående. Det kändes som att jag skulle spy eller svimma, vad det än var så var det allt annat än normalt. När nästa kom och skulle byta av mig sa hon hur blek jag såg ut, och det kändes som om att jag "levde i en dröm" alltså, den känslan av att man inte finns egentligen, känner ni igen den?
 
Så jag gick till rastrummet iallafall och tog det lugnt, drack vatten/tog en ipren och tog frisk luft. Jag försökte igen men det gick inte. Hela kroppen var helt orklös och ont hade jag, i hela kroppen. Så jag fick åka hem, pappa kom och skjutsade hem mig. Så i stort sett hela dagen igår låg jag sängliggandes, men mot kvällen kändes det som om att jag mådde bättre. Men icke.. under hela natten har jag haft svårt att sova och när jag skulle gå upp imorse var jag fortfarande yr och hade extremt ont i kroppen, var även helt orklös. Så stannade hemma idag också. Jag hatar det verkligen. Just nu har jag bara ont och är orklös, inget illamående.
 
 
Någon som kan veta vad detta kan bero på? Jag kan även tilldela att jag går på LCHF för er som inte redan visste det. Vilket innebär att man äter lite kolhydrater men mycket fett. Kan det bero på detta?

We'll go quite through the trees



Har blivit helt beroende av denna låt. Såg filmen "Jennifer's Body" häromdagen och när denna låt spelades blev jag helt kär! Ni som sett filmen så är Low Shoulder bara ett fakeband gjord för filmen, den egentliga sångaren heter Ryan Levine. Helt underbar är den iallafall. Definitivt min absoluta favoritlåt just nu!

I have loved you for a thousand years

Den här låten, alltså COVERN, SKA spelas som första dans på mitt bröllop i framtiden!
Så jävla fint så jag tror jag dör. Fick rysningar i hela kroppen alltså! Den kvinnan är fantastisk!
 

You made the decision that you wanted to move on

 
Favoriten just nu. Mycket bättre än originalet, enligt mig. Ni bara MÅSTE lyssna!
 
 

En annan underbar cover. Har älskat denna låt i ungefär 5 år, och de gör den bara så bra & vacker!

Dagens look


Hår: Nytvättat, fönat, plattat (haft i produkterna: TRESemmé's värmeskydd, L'Oreal Absolut Repair & sillikondroppar) || Smink: Foundation Dream Matte Mousse, Kajal (FRIDA) Mascara Colossal Volume Express, H&M's ögonbrynspenna (Dark brown) || Kläder: Linne från MONKI, Shorts, egengjorda.

Pissed off

Haha alltså jag orkar inte.. det är JÄMT sol när jag jobbar, när jag sover och när jag ska någonstans med packning typ. När jag var ute med Sesam såg jag mörka moln borta vid Andersberg, och guess what? Nu regnar det här. På min lediga dag. Självklart. Och jag som tänkte gå ut och sola lite, suck!

Standard denna sommar.. regn och mulet, all the time.

New stuff

Fick ett SMS idag om att paketet från Bodystore hade kommit, alltså min ricinolja! Så hämtade det på posten, öppnade det när jag kom hem och där i låg det två stora oljor. Får se sen om det fungerar på mig med, hoppas! Det låg även lite grejer på mitt databord som jag fått av pappa & Helena när de varit i Danmark. Jättesnällt! Älskar det vita linnet, har på mig det nu hihi!
 

Efterlängtade Sesam!


Studentfotot


Saknar den dagen.
 

Let's do it tonight

Innan jag skulle till jobbet idag gick jag ut för att träffa Linda och missen Sally en liten stund. Det var mysigt! Dock tappade jag cykelnyckeln (trodde jag) men nu hittade jag den i min väska.. Alltså lol! Kom inte försent iallafall och det är ju tur. Nu ska jag sova så godnatt på er alla nattugglor! Ledig imorgon, SKÖNT!


Dagens accessoarer. Sen hade jag ju såklart även förlovningsringen & näsringen som jag alltid annars har.


Kvällens låt


New accessories

Idag har jag namnsdag! Visste ni det? Imorgon med, heter ju Margareta i mellannamn. Kulkul! Var iallafall till Coop för att köpa sallad till jobbet, sen hämtade jag mitt paket från Amakli på posten också. Blev jättenöjd!
 

Bestämt, och beställt!

Yes, då har man beställt hem hårprodukterna jag la upp igår för totalt 1115kr, coolt. Beställde även ricinolja till håret eftersom att det är många som säger / har lagt upp bildbevis att det verkligen fungerar för att få håret att växa mycket fortare. Lite otroligt egentligen! Imorgon ska jag hämta ut mitt paket från Amakli & sen jobb igen. Det känns skönt nu att äntligen kunna köpa dyra BRA produkter istället för billiga, dåliga som knappt fungerar. Dessutom sägs det att de räcker väldigt länge också!
 

Jag saknar dig, jag saknar dig!

Allt är så tomt utan dig, även fast jag har fullt upp. Allt är så tyst utan dig, även fast det är världens liv här i fabriken. Jag saknar dig som fan! Längtar så tills vi ses igen. Älskar dig massor ♥


Linus look-a-like

Tyckte Linus var jättelik Patrik Isaksson förr, men nu har jag kommit på en som är ännu mer lik! Fast bara i vissa vinklar och verkligen inte till personligheten, haha. Marcelo från årets Big Brother!


Seriöst, visst ser han ut som Linus på pussbilden?!


Hur lyckas man?

Haha, ja var ska jag börja? Innan jag drog till jobbet idag tänkte jag ta en 20-minutare i solariet idag igen, så jag la i två tior i plånboken och var noga med det. Så jag kommer till Leaf, går in i solariet och gör mig i ordning och upptäcker att det bara finns EN TIA?! Fick panik och blev skitsur så jag tog cykeln hem igen och fick en ny tia av mamma. Fick dock stressduscha efteråt eftersom att jag nästan började, haha! Men ja, extra träning har man väl inte dött av? Fast det var jävligt drygt att behöva cykla hem igen! Nu är det bara 3 timmar kvar här på jobbet och just nu är det lugnt och härligt här, vilket det aldrig annars är.. Haha! Hörs ikväll alla läsare!


Produkter

Nu när jag får min lön tänkte jag inhandla ett par välbehövliga produkter. Dock är de väldigt dyra, men har fått bra betyg av många och läst lite om vad de är bra för och de verkar passa mig perfekt. Plattången vet jag redan att den är bra, för mamma har en likadan. Nu är bara frågan, vågar jag köpa så några produkter för hela 2 300 kr? Kommer ju tjäna en hel del i sommar och ska lägga undan hälften till sparande. Vad tycker ni?


Jag tänker på citatet: "Hellre att du ångrar det du gjort sen än att ångra att du aldrig gjorde det." Så tror jag kör på detta. Och ja, jag tänker sakta men säkert bli blonett igen! Eller ja, försöka åtminstonde. Därför vill jag ha bra hårprodukter då det kommer att slitas en del.

Vattenterapi

Var helt trött, sliten, ont i kroppen och var allmänt less idag när jag kom hem från jobbet. Har bara vilat sen dess och kollat på Huset Fullt. Tog sen ett bad där jag ligger just nu & lyssnar på Lugna Favoriter. Underbart.

Så ett tips: Känner ni er nere, har ont någonstans, är trött, or anything - ta ett varmt bad med lugn musik i bakgrunden. Och ni som inte har badkar, ta en lång avslappnande dusch istället och sjung era favoritlåtar!


Kan inte tänka jag står bara här och ler

Nu är jag en gnutta gladare, piggare & positivare! Efter jobbet solade jag en 20-minutare i deras solarium (ja, vi har solarium på jobbet, billigt är det också!) Hur bra är inte det? Och det var faktiskt skitbra också! Blev brun direkt, fick till och med ett fult veck under armen, vilket jag aldrig fått förut. Där tänker jag fortsätta sola hela sommaren, nu när man ändå aldrig får någon sol här i Gävle..
 
Tog sen cykeln i regnet till ICA där jag köpte 70% choklad och lite nötter. Ett måste när man har mens. Så nu planerar jag att ligga i sängen och mysa resten av dagen. Låter hur bra som helst om ni frågar mig!
 
Blommorna jag fick av Linus slår bara ut mer och mer. Så fint!

Idag är det en positiv dag! Eller?


Panik!

KAFFEMASKINEN PÅ JOBBET ÄR TRASIG! Fml. Lagning kommer senast onsdag står det, ååh. Finns bara äckligt, ljummet och ljusbrunt kaffe i en termos. Hur ska jag klara mig hela dagen utan kaffe?! Hjälp mig?!?!?!?!


Duckface, in your face


Funderar på att bli brunett igen.. Rött är skitsnyggt men trivs bättre i ljus/mellanbrunt. Vad tycker ni?

Smoothie á la LCHF


Smoothie gjord på turkisk yoghurt, grädde, hallon & blåbär. Supergod, gör en ni också!

Terapi för kropp och själ

Efter filmen tog jag en lång dusch med skrubbning, rakning & självklart rockklassiker på i bakgrunden! Efteråt smörjde jag in mig, filade fötterna & smörjde in dom. Fixade ögonbrynen, läpparna samt hade i sillikondroppar från Scandinavian Formula och Absolut Repair från L'Oreal i mitt nytvättade, självtorkande hår!
 
Har även gjort rent naglarna, lackat tånaglarna och smörjt in ansiktet eftersom att jag blir torr så lätt. Känner mig nu hur fräsch som helst inför en lång arbetsvecka! Detta är verkligen terapi för både kropp & själ!
 

You've opened the door now, don't let it close

Var tvungen att ta bort min franska manikyr idag, eftersom att det tillåts inte nagellack på jobbet. Men, det gör inget. Kycklingkebaben gick ner iallafall & nu blir det filmmys med vattenmelon, det blir en favorit i repris: "Pojken i randig pyjamas". Nu väntas det en hel veckas jobb med bara 1 dag ledigt, och det är på fredag.


I won't give up on my life


Igårkväll efter maten blev det vattenmelon- och mörkchokladmys i soffan framför två bra filmer, "The Stepfather" & "Alive". Jag rekommenderar den andra stort, är en sann berättelse om ett plan som störtar i Anderna. Jättebra film! Efter den gick vi och la oss. Idag vaknade vi vid nio, låg och myste till tio då jag gick upp och fixade mig. Åkte hem med elvabussen, och nu sitter jag här och trökar. Väntar på att jag, mamma och mormor ska beställa kycklingkebab, mums! Imorgon är det dags för jobb igen, 6-14.
 

I love playin' with fire

GRILLNING PÅ G! Helt underbart! För vår del blir det marierat kött, rödlök- och gurka i turkisk yoghurt och bearneisesås. Sen har Linus hemmagjorda potatisklyftor till och jag mitt kära oopsiebröd. Mums!


Klara! Nu ska de bara svalna!

 

Inte konstigt!

Haha, inte konstigt att äggvitan aldrig stelnade! Linus hade i lite av äggulan där i..
så nu gjorde vi om och då blev det skum direkt! Nu gräddas de, spännande!

Work it, work it right

Gick en 2km promenad med Linus till affären och tillbaka, vi cyklade sista biten för jag var så törstig. Glömde dricka vatten innan avgång, typiskt! Köpte iallafall ägg, phiadelphiaost, vattenmelon & läsk (som Linus dricker då) äggen och osten köpte jag för att vi ska baka LCHF-bröd. Får se hur det går, just nu verkar inte äggvitan vilja stelna! Receptet till Oopsie-bröd hittar ni här, verkar vara gott iallafall!


Flowers

När jag kom hem till Linus igår så var han inte hemma än, han var ute med båten och fiskade. Så jag spelade lite på hans gitarr och myste vid datan tills han kom hem. Då blev det puss- och kramkalas, morötter & holidaydipp, mums! Fick sen en stor, jättefin blombukett och 70% choklad av honom, så jävla söt!
 

Dagens

Har på mig ett par svarta byxor från Vila, svarta converse från England, linne med text från Ockelbo Marknad, halsband från Bik Bok, tjocktröja och skinnväst från H&M. Övrigt så har jag målat vitt nagellack på mina tippar så det liknar lösnaglar, sen har jag även lockat håret med plattången. Nu ska jag snart dra hem till Linus!


Amakli

Sov verkligen som en stock fram till halv tre, underbart! Dock vaknade jag inte självmant, utan av mamma som skrek och det var ett jädra liv på balkongen. Balkongdörren var öppen och det HAGLADE(!) jättestora isbollar + åskade/blixtade samt spöregnade. En svensk sommar i ett nötskal alltså. Nu är det väl hyfsat väder ute, dock ingen sol.
 
Har iallafall precis beställt lite ringar + en scarf från Amakli.se! En jättebra sida där de säljer snygga, moderna, stilrena & billiga smycken och accessoarer. Just nu är det fri frakt också så passa på!
 

Nattinlägg på Leaf

Vad gör ni alla nattugglor och morgonpigga?! ;) Själv sitter jag i rastrummet på jobbet. Hård natt alltså. Jävligt hårt är det. Dock är jag inte så trött än, men det kommer väl runt femtiden som vanligt. Kände för att skriva lite på bloggen nu bara medan jag har rast! Sista natten nu, sen äntligen helg. Ska bli så sjuuukt härligt! Godnatt och godmorgon på er. Puss.


Gårdagens fynd

Har alltid velat ha en skinnväst (självklart i fuskskinn) men har aldrig hittat någon som jag fastnat för och är billig. Men igår när jag gick förbi h&m såg jag den perfekta västen för endast 300kr så den fick det bli! Loveit!


Sometimes, I wish I were you

Hade en mysig kväll på stan med mina fina. Först käkade vi sallad på George's, därefter kikade vi lite på Sean Banan. Sen en fika på Wayne's, och senare modevisning & dans. Drog till jobbet vid 21, jobbar fortfarande. Slutar om lite mer än två timmar, helt död! Ha en bra dag allihop, själv ska jag sova sönder den!


Sommarkväll på stan

Nu, mot stan för att träffa tjejerna & gå på sommarkväll! Ha en bra kväll allihop!

Jobb, LCHF, planer & 5 månader som förlovade

Jobbat eftermiddag idag igen, vilket känns som det värsta skiftet. Haha! ;) Hela dagen har jag varit jääättetrött, och dagen har gått superseeegt. Är ledig nu iallafall tills imorgon kväll då jag jobbar två nätter. Imorgon blir det fullt upp! Ska upp tidigt för att handla (kör på LCHF-metoden nu) FAST, jag äter frukt också - trots att det är ett big no för dieten. Men sist funkade det trots att jag käkade frukt. Så får det bli! Sen har jag tvättid, och därefter ska jag ner på sommarkväll med brudarna. Har även 5 månaders förlovning idag (igår) med Linus. Tiden går så fort. Och ett långt sms från honom gjorde min kväll. ♥
 

Mot sängen för några timmars sömn, godnatt!


Större kärlek till denna tjej finns inte


Plagget för 60 spänn


Jag hittar alltid de bästa plaggen på rean. Helt otroligt. Älskar denna tröj/klänning! Sitter väldigt tight, är lagom lång, är svart och ens kroppsform framhävs i den. Passar bra till både fest & vardags. Köpt på Gina!

Varför känns allt så annorlunda & varför längtar jag tillbaka?

Chokladkaffe

Har rast nu, sitter i pausrummet och dricker chokladkaffe. Gott! Jobbar till tio ikväll. Nu ska jag bara sitta här och filosofera lite innan jag går ut & kör gärnet igen. Puss och kram skumbanan.


Jag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv

Tid har förlöpt
Dagar har gått
Månen har vandrat sin väg
Genom vitt och svart och grått

Jag har saknat ditt skratt
Jag har saknat ditt hår
Jag har saknat att ringa ibland
Och berätta om hur det går

Det har tidvis gått bra
Tidvis har skakandet lagt sig
Ibland har jag vaknat på morgon
Och gjort det jag ska

Men jag har saknat din hand
Har saknat din röst
Ensamma dar har jag saknat ditt huvud
Mot mitt bröst

Somliga dar
Tar jag in vad jag hör
Det går kvällar ibland när jag inte
Ens undrar vad du gör

Det är ibland som förut
Ibland har jag känt att jag duger
Jag har hämtat och samlat ihop
Nog med kraft att gå ut

Jag ser dig fortsätta nu
Med varsamma kliv
Jag ser dina drömmar sakta lossna
Från mitt liv

Jag har saknat en vän
Jag har varit på krogar och barer
Det har hänt att jag ljugit och sagt
Att jag måste gå hem

Jag har saknat din röst
Nu har du en ny
Ännu okända nätter ruvar
I väntan på att gry


Åh, Winnerbäck, Winnerbäck. Hur lyckas du alltid få mitt hjärta & själ att gråta? Sån fruktansvärt fin låt.

En efterlängtad fika

Var ner till stan idag & fikade med Emily, Emma & Linda i höstvädret. Mysigt, mysigt. Både mysigt och väldigt efterlängtat. På onsdag blir det sommarkväll med brudarna med, lycka! Dock jobbar jag natt efteråt men det gör ingenting. Trots vädret, och att det är söndag, så har jag haft en fin dag.

This is my hometown


-


Planer inför framtiden

Har en massa planer på gång nu inför framtiden, vilket känns jävligt skönt. Under våren i år har jag i stort sett levt i ångest & oro. Vad händer efter studenten? Vad händer i höst? Nu har jag iallafall vittring på vad som kan komma att hända. Frågan är nu bara om jag kommer klara av allt. Men jag ska vara stark & visa att jag verkligen vill. På så sätt klarar man allt.
 

Bloggappen funkar igen!

Äntligen funkar det igen! Tack gode Gud. Igår var jag till pappa en sväng. Busade med Jacob, snackade en stund, käkade grillat samt skickade in en ansökan om två kurser jag måste läsa för att kunna söka in på högskolan. Efter en stund kom Linus, då åkte vi hem till Clara & Toffe och var med dom, Linda & Oskar ett tag. Efter det drog vi till pizzerian som nu har nattöppet tack vare Getway Rock, så då blev det lite kebabkäk. Sen kollade vi på tv ett tag, och därefter somnade vi. Idag har vi bara vart på affären, postat ett brev och jag har städat lägenheten. Nu jävlar ska jag chilla.


Jacob hade jättetråkigt igår när jag hälsade på, det syns va?


Dagens look


Svartärmad lång tröja/klänning, Gina Tricot. Fiolhalsband, Ockelbo Marknad. Näspiercing, Glitter.
Smink: Foundation Dream Matte Mousse, Kajal, Mascara Volume Express, H&Ms ögonbrynspenna.

Twitter

Börjar få upp intresset för den knasiga sidan Twitter, men är verkligen en extrem nybörjare. Skulle vara kul om ni tjejer (ja, Six Chicks, känn er utmanade!) också skaffade en, så lite action där just nu. Alla ni andra som redan har en kan ju följa mig på mitt vanliga, tråkiga standardnamn: @sarahnorling

Extrem trötthet

Idag har jag varit trött. Ovanligt trött. Gått och vinglat samt gäspat hela dagen. Brukar nästan aldrig vara trött. Konstigt. Nu ska jag krypa ner i sängen och se en film, imorgon är det en ny dag.


If you never try, you never know


Du ska se att allting ordnar sig

Igår jobbade jag natt. Kom hem halv sju, sov till halv tre. Välbehövligt & oerhört skönt. Bror kom med Kira en stund senare & umgicks. På kvällen kom syster också med lite gómat. Jag har nog lite utav en bloggtorka just nu, på grund av för tråkigt liv. Sen dessutom bearbetar jag & min familj en tragisk händelse som nyligen skett. Men det kommer bli bra igen, det måste bli bra igen.
 
Vill ni ha mer uppdatering i bilder kan ni följa mig på instagram!
@sarahnorling

Look into my eyes, you'll see what you mean to me


300 frågor

Nu är det så att jag har brist på saker att göra & behöver annat att tänka på, så därför gör jag denna oändliga lista som tidsfördriv. Nu tror jag nog inte att folk kommer orka läsa hela, men gör som ni vill!

1. Vad heter du? Sarah Norling
2. Vad kallas du? Linda brukar kalla mig Sparsie, annars har jag nog inget.
3. Vad vill du bli kallad? Spelar ingen roll, så länge det inte är elakt
4. Födelsedatum? 20 September 1992
5. Stjärntecken? Jungfru
6. Lunar? Haha nej
7. Msn? Yes men är aldrig inne nu för tiden
8. Helgon? Nej
9. Vart bor du? I Gävle
10. Vad har du för mobil? iPhone 4

11. Har du en egen dator? Självklart
12. Vem är din/dina bästisar? Linda
14. Vad ska du göra i sommar? Jobba! Verkar inte bli någon sol- och badsommar iallafall..
15. Favoritfärg? Svart, vitt & rött.
16. Turnummer? 3
17. Vad älskar du mest? Musik.
18. Intressen? Djur, musik, skriva, filmer, redigera, skådespela, festa osv.
19. Favoritband/artist? The Runaways just nu.
20. Favoritlåt? Har mångamånga, men har fastnat för "Nothing else matters" och "Every rose has it's thorn" just nu.

21. Namnsdag? 19 & 20 juli.
22. Vad skulle du vilja heta? Är nöjd med mitt namn faktiskt.
23. Vad heter du på din msn just nu? Har ingen aning.
24. Hur många online? -
25. Vem är din 15:onde online? -
26. Vem har du blockat? -
27. Hur många olika grupper har du? Men lägg ner MSN-frågorna!
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Nope.
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Orkar inte kolla, är knappt inne där heller.
30. Isf hur många? -

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Oj haha, lång med blå ögon typ. Utsidan är inte superviktig.
32. Beskriv ditt hår? Rött, mellanlångt & uppklippt.
33. Har du några piercingar/tatueringar? 4 i öronen, 1 i näsan och en tatuering på handleden.
34. Vart skulle du bo om du fick välja? Skulle vilja prova bo i Stockholm.
35. Bor du i lägenhet eller villa? Lägenhet & radhus.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Svart, enkelt och stilrent. Passar till allt.
37. Vad har du på dig? Lackleggings & linnet som finns på bild i inlägget under.
38. Har du något i håret just nu? Hårfärg?
39. Vad har du gjort idag? Sovit, kollat på tv, vart till affären..
40. Vad ska du göra imorron? Har ingen aning. Tar dagen som den kommer.

41. Hur mår du just nu? Sådär.
42. Hur brukar du annars må? För det mesta så mår jag bra, på dagtid åtminstonde.
43. Är du sjuk? Näe.
44. Har du ont nånstans? Lite i hjärtat.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Nä, det var i november senast tror jag?
46. Vad heter din mamma? Margareta
47. Har du några syskon? 2 hela & en halv. Lisa, Tomas & Jacob.
48. Vilket är ditt favoritdjur? Gillar nästan alla djur utom kryp. Men hundar & katter!
49. Äter du ofta godis? Nja, ibland.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad.

51. Vad är det finaste som finns? Äkta kärlek, musik & sann vänskap.
52. Vilken är din favoritdryck? Energidricka.
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Oj, just nu ser jag inte på något speciellt på teven.
54. Vilken är din favoritveckodag? Fredagar, tror jag!
55. Vem är din förebild? Joan Jett. Klarade sig igenom en svår uppväxt, skriver egen musik & både sjunger/spelar gitarr otroligt bra. Är sig själv, skiter i vad andra tycker & står emot grupptryck. Borde finnas fler som henne.
56. Vad är bäst med dig? Bryr mig om andra, lyssnar gärna hellre än pratar.
57. Har du några komplex? En del.
58. Hatar du någon just nu? Nej, men ogillar. Man ska inte hata.
59. Vem hatar du? Ingen.
60. Har du kysst en apa? Jodå, Linus är min apa!

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? I framtiden? En siberian husky. *drömmer*
62. Är du allergisk mot något? Kiwi.
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? Fortfarande - jag orkar inte kolla.
64. Hur många bilder har du lagt ut? -
65. Vad har du valt för bild här ovan? -
66. Vilket band är det sämsta som finns? Enligt mig? Vet inte.
67. Är du kär? Ja.
68. Isåfall i vem? Klura på den ni.
69. Vad är din civilstatus? Förlovad.
70. Är du cool? Coolast!

71. Är du homofob? Absolut inte! Man blir kär i personen, inte könet.
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Yes.
73. Isåfall vilken/vilka? Facebook, Twitter (men är typ aldrig inne där heller) sen även Instagram som jag använder mest, men det är ju en app såatt.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Finns en hel del osmickrande namn.
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Alltså, haha jag vet inte.
76. Har du varit hos frisören det här året? Ja, om min syster som är frisör räknas!
77. Använder du nagellack? Får inte pga jobbet, så har genomskinligt som inte syns. Hehe.
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Hela paketet.
79. Har du eget rum? Ja, två.
80. Har du en dubbelsäng? Hos pappa har jag det. Skönaste sängen någonsin.

81. Har du en egen platt tv? Yes.
82. När flyttade du senast? 2005.
83. Vilken stil har du? Mörk. Har helst svarta kläder, skinnjacka & converse.
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Ingen?
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Typ Beyonce. Sexigt med former!
86. Vill du bli känd? Jajamen.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Aldrig?!
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej.
89. Vilken är den godaste frukten? Äpple tror jag.
90. Äter du grönsaker varje dag? Ja!

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Tror jag inte, hehe.
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Normalviktig.
93. Hur lång är du? 165cm
94. Är du nöjd med dig själv? Jodå, klart man vill ändra på saker men inget jag ska klaga över egentligen.
95. Vad är du bra på? Svenska, stavning och grammatik. Sen är jag bra på att lyssna.
96. Har du en egen hemsida? Om bloggen räknas, så ja.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Det var ett j*vla tjat om bdb.
99. Vad är klockan just nu? 18.48
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Inte så värst men sluta snacka om bdb.

101. Hur ser din dataskärm ut? Svart stor laptop skärm?
102. Har du städat idag? Jodå, torkat golv, diskat, rensat kattlådan osv.
103. Har du varit ute idag? Yes.
104. Vem ringde du senast? Fredrik på jobbet.
105. Vad var du senast arg på? En tönt.
106. Vad har du för status på msn just nu? Utloggad, som alltid.
107. Är du ofta inne på msn? Näedu.
108. Önskar du att du var tjockare? Nej tack, klarar mig.
109. Hur många hus har du bott i? Fyra. Två lägenheter & två radhus.
110. Är du medlem på last.fm? Vad är det?

111. Lyssnar du på webradio? Nej, spotify.
112. Bäddar du sängen? Varje dag!
113. Har du lätt för att somna? Beror på om jag lägger mig när jag är trött eller inte.
114. Snarkar du? Nej, brukar ligga tyst & stilla som en döing som Linda säger.
115. Vad har du för startsida? Min blogg (a)
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Har laptop så.
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nej, bara om jag gör annat medans.
118. Vad lyssnar du på just nu? Lita Ford - Kiss me deadly
119. Vad har du för ögonfärg? Blåmelerade.
120. Vill du tatuera dig? Har redan en men ja, vill göra många fler! Kommer i höst!

121. Vad har du för visningsbild på msn? Ingen aning, jävla tjat om msn också..
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Här inne, och på Facebook.
123. Laddar du olagligt ner musik? Nope.
124. Har du en egen ipod? Nej, spotify på telen vettu.
125. Är du fet? Känner mig det ibland, men vet ju att jag inte är det.
126. Vad önskar du dig i julklapp? Oj, långt kvar dit! Men typ presentkort & pengar?
128. Har du sett filmen "Linas kvällsbok"? Ja, den är bra!
129. Är du emo? Haha maybe.
130. Vad stör du dig på? Folk som snackar bakom ryggen osv. det vanliga.

131. Vad är emo enligt dig? Snyggt hår, snyggt smink, musikalisk, känslig men rolig.
132. Brukar du lyssna på hög musik? Så fort jag har chansen.
133. Vad gör du om dagarna? Det varierar väl. Nu jobbar jag mest.
134. Tycker du om popcorn? Jodå.
135. Vilken är din favoritläsk? Cola, Trocadero och Fanta. Men det varierar det med.
136. Vad är din favoriträtt? Älskar mackorna från Subway. Min stora kärlek.
137. Vad tycker du om raggare? Högljudda & dryga. Vissa kan vara roliga.
138. Vad tycker du om punkare? Coola. Personliga. Diggar punkare.
139. Har du skärt dig nån gång? En gång BUT THAT'S HISTORY.
140. Är du död? Vem vet?

141. Är du osynlig? Ibland.
142. Filar du naglarna? Ibland.
143. Har du fräknar? Nej.
144. Har du posters på dina väggar? Nä.
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Måste väl vara Frank Iero.
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Har inte koll på sånt.
147. Vilket är ditt favoritämne? Musik! Och projektarbete. Det var kul.
148. Vilket ämne hatar du? Matematik. Alltid.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Musik, drama, särskilda behov, projektarbete, arbetsmiljö & säkerhet, kommunikation. De ämnerna fick jag MVG i.
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Alla jag fick G i, som typ matte & naturkunskap.
151. Favoritstad? Gävle, home sweet home.
152. Favorit loka? Vattenmelon.
153. Cola eller cola light? Varierar. Just nu vanlig.
154. Älskar du din dator? Ja!
155. Är din dator bög? Nä, lebb.
156. Vad är ditt favoritplagg? Just nu mitt Mötley Crüe linne.
157. Vilka affärer handlar du oftast i? H&M och Gina. Standardaffärerna.
158. Vart handlar du? (stad) Gävle, haha.
159. Favorit tvserie? Oj. Desperate Housewives, Big Brother, Buffy, The Walking Dead, One tree Hill, Huset fullt, Sex and the city.. älskar tv-serier, så listan kan göras rätt lång.
160. Tycker du Top Model är roligt? Ibland!

161. Vilken är din favoritbok? Läser nästan aldrig men gillar sanna historier så som "Pojken som kallades det". Har ni några förslag på hemska, bra, sanna böcker så kommentera gärna!
162. Favoritfilm? En hel del. Twilightfilmerna, The Runaways, The Butterfly Effect, The Grey osv.
163. Vilken är den bästa musikgenren? Rock.
164. Bada eller sola? Sola och sen bada.
165. Katt eller hund? Båda. Katter är så mysiga & hundar så lekfulla så kan inte välja.
166. Åska eller sol? Beror på humör.
167. Vinter eller sommar? Sommar!
168. Knarkar du? Aldrig prövat, kommer aldrig göra.
169. Röker du? Feströker.
170. Snusar du? Nejdu.
 
171. Äter du? Inte just nu?
172. Snattar du? Nej.
173. Röker vattenpipa? När tillfället finns!
174. Är MER gott? Dricker typ inte det.
175. Tycker du om salt? Inte BARA salt.
176. Har du kysst din egna spegelbild? Haha ja, endast för att se läppstiftet klibba fast haha.
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Beror på.
178. Ät en banan! Ingen fråga..
179. Har du runkat nångång? Knappast eftersom jag är tjej.
180. Använder du för mycket hårspray? Nej, lagomt.

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Du menar väl hundra drag?
182. Favoritsäng? Min egen. Myys.
183. Har du en snopp? Världens största!
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej, men har legat i en.
185. Vill du ha sex just nu? Nja. Nej.
186. Har du ljugit någon gång? Alla ljuger någon gång.
187. Favoritmeny på donken? Lilla menyn isåfall.
188. Donken eller burger king? Donken isåfall.
189. Svart eller vitt? Bådadera. Men svart då.
190. Rosa eller grönt? Alltså, båda? Inget?

191. Död eller levande? Levande.
192. Rädda joppe? Huh?
193. Tittar du på tv just nu? Nej.
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Nejdu.
195. Favoritkaraktär i simpsons? Homer såklart.
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Isåfall med någon.
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson? Näe.
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i Blink-182? Nej?
200. Städat eller stökigt? Städat!

201. Bästa sexplatsen? Den ni.
202. Favorithalstablett? Läkerol Special.
203. Är du ofta sjuk? Näe.
204. Gillar du anonyma bevakare? Ohja. Eller inte. Eller va?
205. Vågar du rapa högt inför andra? Haha vem vågar inte? Frågan är om man vill.
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Om jag är arg, glad eller allmänt hyper.
207. Vad är klockan nu då? 19.14
208. Vad är det för datum? 3 juli 2012
209. Vad ska du göra sen? Slöa tills halv tio då jag drar till jobbet.
210. Är du inne på msn nu? Neeeeeeeeeeeeeej.

211. Hur många har du blockat på din msn? MEN "#¤%@)#!!!!!!!!
212. Är nallar söta? HAHAHA vilken fråga.
213. Är Rob söt? Vem är Rob?
214. Vart handlar du helst mat? SUBWAY!
215. Favoritglass? B&J's chocolate fudge brownie. Mums.
216. Hemmakväll eller fest? Både och!
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Privat är alltid roligare.
218. Ditt nordiska favoritland? Sverige.
219. Älva eller vampyr? Vampyr.
220. Gud eller djävulen? Gud. Vill inte ha demoner efter mig så!

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Kunna stanna & spola tillbaka tiden.
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Lägenhet just nu. Hus i framtiden.
223. Favoritgrönsak? Paprika!
224. Har du anorexia? Nej.
225. Vem shoppar du helst med? Mina tjejor!
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? Ibland.
227. Hur vill du dö? Lugnt & fridfullt i en säng, bra musik & fina människor bredvid.
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Haha lunar finns ju typ inte längre så nej..
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Vampyr.
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Nej!

231. Hur ofta sitter du vid datorn? Ofta.
232. Har du klippt ditt eget hår? Haha ja en gång, fy fan. Frisör är inget yrke för mig.
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Haha JA när de klippte alldeles för kort.
234. Favoritöl? Corona extra, mariestads.
235. Vitt eller rött vin? Gillar inte vin så mycket.
236. Öl eller vin? Öl.
237. Coca cola eller red bull? Red Bull!
238. Vad ska man blanda vodkan med? Läs ovan.
239. Havet eller sjön? Havet!
240. Favoritö? Hm, Kos?

241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Jag vet inte, båda?
242. Vad klarar du dig inte utan? Familj, vänner, musik & Linus.
243. Behöver du mer kärlek? Man får aldrig för mycket kärlek!
244. Blir du full varje helg? Nej.
245. Är du natt eller dagmänniska? Nattmänniska.
246. Är du vampyr? Vem vet..?
247. Har du varit med i något rollspel? Om teater räknas så ja.
248. Favorit "The sims"-spel? 2an!
249. Festa eller festival? Fest, brukar inte precis gå på festivaler.
250. Ska du på pride? Nej.

251. Vill du det då? Skulle inte vara helt fel o testa.
252. Är du transa? Självklart.
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Mycket.
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Vet faktiskt inte. Båda.
255. Barn eller vuxen? Både och.
256. När ska du flytta hemifrån? Så snart jag kan.
257. Eller har du redan gjort det? Nej.
258. Går du i kyrkan varje söndag? Nej orka.
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Haha nej.
260. Har du piercat någon? Nej, men nån har piercat mig!

261. Är du laglig? Ja!
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Jodå. Men inte just nu.
263. Värsta musikstilen? Typ jazz.
264. Resesätt du föredrar? Båt, bil!
265. Är Britney en bra mamma? Inte vet jag, ring och fråga.
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Morran, HAHAHA
267. Vilken skådespelare är hetast? Finns många snygga!
268. Tvättbräda eller ölmage? Blandning! Ska inte vara för mycket av nått av det.
269. Vill du ha barn någon gång? Ja, ett eller två.
270. Har du sjungit singstar nångång? Yes!

271. Vilken är din favorit då? Jag vet inte.
272. Favorittparfym? Heiress.
273. Använder du deodorant? Såklart.
274. Är du beroende av nånting? Mobilen & musik.
276. Favoritradiokanal? Rockklassiker.
277. Favoritbil? Cab.
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverigetoppen i över 3 år? Who cares?
279. Favoritförfattare? Vet inte.
280. Vad vill du bli när du blir stor? Skådespelare, regissör. Men ska utbilda mig till lärare.

281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet? Kunde inte bry mig mindre.
282. Senaste biofilm du såg? Nån med Zac Efron, minns inte vad den heter.
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej?
284. Är du rik eller fattig? Just nu, fatt.
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Jag bryr mig inte.
286. Favoritsport? Ingen.
287. Silvertåget eller kustpilen? Silvertåget.
288. Har du sett filmen spökhistorier? Ja!
289. Var den bra då? Ja!
290. Vilken historia är läskigast? Hm, den med den där bröllopstjejen.

291. Har du långt hår? Sådär, vill ha längre.
292. Vill du ha längre/kortare? Se ovan.
293. Schlagernörd eller? Nädu, tittar mest ifall man hittar nån bra ny låt!
294. Kungafamilj eller president? Vilket som, blir säkert bra.
295. Sämsta veckodagen? Tisdagar. De är så sega.
296. Har du en dålig hårdag idag? Typ.
297. Tror du på ett liv efter döden? Jag vill tro på det.
298. Är du politiskt intresserad? Nej.
299. Är du rädd för att dö? Jag är rädd för jag vet inte vad som händerefteråt.
300. Vad är klockan nu då? 19.32

New in

Var till dollar idag & köpte mapp till mina mobilräkningar osv, och ett snyggt mobilskal! Sen fotade jag även min foundation & tröjorna jag köpte igår.


I wish I was special. You're so fucking special


Snö i juli?

Drömde imorse att jag vaknade, gick upp och drog upp rullgardinen. Där möttes min syn av världens snöoväder(!) i JULI?! Men jag blev faktiskt inte chockad, haha. Jag gick in på Facebook och där hade folk skrivit: "Wtf, snö i juli?!" osvosv. Haha, knäpp dröm. Men ja, sommaren är ju fortfarande knappt här så skulle inte förvåna mig om det kom snö.

Allt som vi trott på har brunnit upp

Var ner till stan & inhandlade lite nytt idag. Köpte bland annat en svart långärmad tröja/miniklänning, ett långt svart linne, liten näsring, bakistabletter och en ny foundation. Det var välbehövligt.
Fick ett tråkigt samtal idag också, livet är så jävla orättvist. Vad kommer hända nu?

Mötley Crüe


Fick linnet och halsbandet av mamma i tidig namnsdagspresent. Älskar dem! Käkar laxsallad just nu och sen ska jag bara vänta in att börja jobba långnatt, 18.48-06.12. Tänk, om cirka 50 dagar är jag arbetslös?! Får iallafall den sista lönen den 25 sep så kommer nog klara mig till vintern iallafall. Har också en massa planer på vad jag ska göra så jag kommer nog inte ha för lite att göra iallafall!

RSS 2.0