Reunited



Igår påväg hem från Arlanda var jag helt jävla slut haha, riktigt brun kände jag mig också. Har nog aldrig varit såhär brun som jag är nu - stort tack till solskyddsfaktor 30 och aftersun butter. Det var ett jävla smörjande hela veckan haha. Köpte iallafall med mig massor av grejer hem.

Linus kom hit nästan direkt efter att vi kom hem, så då tog vi hans bil och åkte till vattnet. Mys! När vi kom hem till mig igen kikade vi på Supernatural. Idag ska jag bara ligga och njuta och ta det lugnt, för imorgon blir det Ockelbo marknad med H, J & L!

Ayia fucking Napa


Då var man hemma igen. Har haft en underbar vecka på Cypern. Har nog aldrig njutit så mycket i hela mitt liv och allt var helt perfekt där! Det märktes verkligen att det var ett femstjärnigt lyxhotell, för man blev serverad gratisdrinkar vid poolen och servitörer kom förbi då och då med kalla mini-handdukar, vattenmelon och små chokladbitar. De behandlade en verkligen som en drottning. Jag hade verkligen the time of my life!

Vädret var perfekt hela veckan, hotellrummet var perfekt och vi åt frukost, lunch och middagsbuffé varje dag. Vi var iväg på resturang två gånger, då den japanska var den godaste. Har nog aldrig ätit så god mat i hela mitt liv! Ojojoj, Olympic Lagoon var verkligen något extra. Jag SKA dit igen. Bilder kommer upp när jag orkar. Så länge finns det iPhonebilder att se på min Instagram!

Packat & klart!

Nu är resväskan packad och klar! Har bara lite smågrejer kvar som jag kommer ha behov av ikväll och inatt innan vi åker. Det känns verkligen overkligt - imorgon vid denna tid ungefär, så ligger jag där på lyxiga Olympic Lagoon hotellet och bara njuter i den varma solen!

Om jag inte uppdaterar något mer innan jag åker så får ni ha det så bra på midsommarafton och resten av veckan! AU REVOIR

Blogglust: 0,0

Har knappt någon blogglust alls längre, men kör väl på ett inlägg iallafall. Var ner till stan idag med bästa Hanna, vi tog en lunch/fika på Wayne's och snackade massa strunt. Efteråt småshoppade vi lite, jag köpte en näspiercing och en ny tungstav samt ett Johnny Depp-linne och första säsongen av Supernatural. Sitter just nu och väntar på att Linus ska komma hit, så vi får mysa en sista kväll innan jag sticker.. till.. AYIA NAPA!

 

Nyinhandlat

Egendesignad keps + musmatta från vistaprint.se! Älskar den sidan :]

Dagens look

Linne // Pojkvännens. Jeansväst // H&M. (var en jacka från början) Solglajjor // H&M.

Färgade utväxten igår så är helt svart högst upp i pannan haha, så därför fick jag köra på en extra sned lugg idag. Tog iallafall en promenad till Fjällbacken i finvädret och tillbaka. Hämtade ut ett paket & gjorde några ärenden åt mamma. Vad det var i paketet får ni se i nästa inlägg! :] 

Sunday

Dålig uppdatering, men har iallafall haft en riktigt bra helg med utgång, bilturer och mys. Har inte så stor lust att blogga just nu så ska inte tråka ut er med massa ord. Nu är det iallafall bara 5 dagar kvar tills jag lämnar skitsverige för ett tag, ska bli så otroligt jävla skönt! Ha en mysig söndag!

 

The call


It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

And then that word grew louder and louder
Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before

All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
Til they're before your eyes

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

Eclipse

Min onsdag: Vakna 4.30, roadtrip till Stockholm med mi familia, Josefs skolavslutning, Gröna Lund, hemresa. Är helt slut och jäkligt trött nu så ska nog gå och slänga mig i sängen för att däcka några timmar. Gudnajt!

Lätt den häftigaste karusellen jag åkt!

Lemon smoothie

Var nere på stan med Malin idag, vi käkade wok/sushi, shoppade lite & tog en smoothie på torget. En riktig mysdag! Köpte massa nytt smink, ett linne, ett par leggings och lite smycken så nu svider plånkan. Ajajajajj.

She's like the wind

Åh, idag är det en sådan dag då jag önskar mig en sak mest av allt: REGN. Är verkligen på regnhumör idag då jag befinner mig under röda veckan och allt jag vill göra är att ligga inne framför en bra film med massa gott och bara myyyysa. Igår kom Linus hit och sov över, så det blev massa Supernaturalkikande. Blir nog en repris idag, fast utan honom då. Har åtminstonde gjort lite nytta idag och tagit en cykeltur för att bli av med värken, dock hjälpte det inte så mycket.

Imorgon blir det förhoppningsvis en fika på stan med en vän & på onsdag familjetripp till Stockholm då vi ska fira att Josef gått ur mellanstadiet, och det ska firas med en heldag på Grönan! 

Och Linus, jag är så stolt över dig. GRATTIS TILL KÖRKORTET! ♥

"Är huvudet dumt så får kroppen lida."

Gårdagen var hur kul som helst! Nästan lite för kul, för idag har jag nog den värsta baksmällan jag någonsin haft haha. Tyckte synd om Linus som fick stå ut med mitt gnällande och stönande imorse haha, men han var så snäll och gullig mot mig ändå och hjälpte mig packa ihop grejerna till pappa. Bilresan hem var HEMSK för jag mådde så illa, men nu är det iallafall bättre. Har iallafall lyckats proppa i mig 2 mackor och lite apelsinjuice idag så det är väl positivt haha.

Resten av dagen och morgondagen kommer nog spenderas i min ensamhet framför skräckisar och Supernatural. Älskar såna dagar, då man bara kan koppla av i sin ensamhet och låta tiden passera.


Tack för kvällen alla inblandade! Och ett stort grattis igen till dig Hanna! ♥

Furuviksbilderna


Nationaldagen och födelsedagsfest

Var somsagt ute i Furuvik igår och det var hur kul som helst! Vi åkte karuseller, kikade på djur och klappade en killing som bet Linus så han skrek haha. Efteråt var jag och Linus till M&B där vi tog en varsin stor stark och njöt av vädret. Dock blev det för varmt så vi flyttade oss till skuggan haha. Sen träffade jag Jenny för en fika, fick en liten present av henne bestående av ett par rosa döskalle-örhängen. Superfina, och tack så mycket!

Idag fyller min fina vän Hanna 20 år så då blir det såklart fest och utgång! :)

You only miss the sun when it starts to snow

Klarfixad nu, har precis käkat frukost och sett sista avsnittet av säsong 5 av SPN. SNYFT! Iallafall så är det somsagt familjedag i Furuviksparken idag. Var ett bra tag sedan jag var med på det så det ska bli grymt kul!


Fynda fynda fyyynda

Heidi Klum linne, 150kr // Marknadsstånd. Grått oversize linne och Cheap Monday linne 50kr & 200kr // BLÅ.

Gårdagen och dagen

Gårdagen spenderades med Angela i boulognern, vi käkade McDonalds, sjöng och spelade några låtar. Mys! Regnet kom efter ca 1,5 timme så då gav vi upp och drog oss hemåt. Hjärtat sov över hos mig igår också. Dock mådde jag ganska dåligt, var riktigt låg så kvällen spenderades framför Skins & Supernatural. Linus var så snäll så han gick och handlade choklad och powerking till mig också så att jag mådde lite bättre.

Idag har däremot dagen bestått av lite shopping, sushi och glass tillsammans med min fina vän Hanna. Köpte tre linnen. Är jättenöjd över köpen, riktiga fynd. Köpte även lite alkohol tills på fredag och tog en 20-minutare i solariet. Imorgon är det nationaldagen, dvs familjedag i Furuvik! Då jävlar blir det karusellåk i stora lass, man får väl passa på när det är gratis ;)

Myshelg

Har haft en mysig helg hos hjärtat, trots att vi inte gjort något speciellt. Mest sovit, kikat på film och spelat Harry Potter. Åkte hem idag, så har bara chillat framför Supernatural sen dess. Just nu sitter jag och lyssnar på Van Halen och smaskar i mig nätmelon, mums! Det blir nog TWD med mamma ikväll as usual. God kväll!


RSS 2.0